راه های از بین بردن موهای زائد



از بین بردن موهای زائد,راه های از بین بردن موهای زائد,شیوه های از بین بردن موهای زائد

از بین بردن موهای زائد

 

روش های از بین بردن موهای زائد

از بین بردن موهای زائد یکی از موضوعاتی است که برای بسیاری از افراد اهمیت دارد. موهای زائد می‌توانند ناخوشایند واقع شوند و در برخی موارد مشکلاتی مانند التهابات پوستی و جوش‌هایی را ایجاد کنند. روش‌های مختلفی برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد که هر یک از این روش‌ها دارای مزایا و معایب خود هستند و قبل از انجام هر کدام از آنها، بهتر است با پزشک خود مشورت کرده و از مزایا و معایب هر روش آگاه شوید.

درباره‌ی موهای زائد و حذف آن‌ها

موهای بدن انسان در کل سطح پوست می‌رویند؛ به جز کف پا، کف دست، لب‌ها و قسمتهایی در ناحیه‌ی بکینی. این موها در دوران کودکی خیلی نازک و کم‌تراکم هستند و پس از دوران بلوغ آشکارتر و متراکم‌تر می‌شوند. تغییرات موهای بدن در آقایان بیشتر است. به خصوص در آقایان ایرانی که اغلب بدن‌های پرمویی دارند. قسمتی از این پرمویی به علت تراکم بالا و قسمتی نیز به دلیل تیره رنگ بودن و ضخیم بودن موهای بدن است.

 

در خانم‌ها هم پس از سن بلوغ موهای زائد زیاد می شوند. بعضی خانم‌ها امکان دارد به علل ژنتیکی یا ارثی پرموتر باشند و موهای ضخیم یا موهای تیره رنگی داشته باشند. گاهی نیز دلیل پرمویی در خانم‌ها یک بیماری است. مثلا سندرم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان یکی از مشکلات شایع در میان خانم‌ها است که سبب پرمویی یا هیرسوتیسم می‌شود.

 

از بین بردن موهای زائد,راه های از بین بردن موهای زائد,روش های از بین بردن موهای زائد

راه های از بین بردن موهای زائد

 

شیوه های از بین بردن موهای زائد 

 

وکس

در این روش، واکس مخصوصی که شامل مواد شیمیایی است، بر روی محل مورد نظر قرار داده می‌شود و با تقویت گرمایی، موهای زائد را از روی پوست جدا می‌کند.

 

از بین بردن موهای زائد,راه های از بین بردن موهای زائد,درباره‌ی موهای زائد

روش های از بین بردن موهای زائد

 

استفاده از تیغ

شما می‌توانید با یک اصلاح ساده، به‌سادگی از شر موهای زائد بدنتان خلاص شوید، ولی بدی این روش این است که موها به‌سرعت رشد می‌کنند و دوباره همان آش و همان کاسه می‌شود!

 

لیزر

لیزر نیز به عنوان یک روش پرکاربرد برای از بین بردن موهای زائد شناخته می‌شود. در این روش، با استفاده از پرتو لیزر، موهای زائد از روی پوست جدا می‌شوند.

 

الکترولیز

در این روش، برق به محل مورد نظر اعمال شده و با تولید گرمای بسیار، موهای زائد را از روی پوست جدا می‌کند.

 

در هر صورت، قبل از انجام هر روشی برای از بین بردن موهای زائد، بهتر است با پزشک خود مشورت کرده و از مزایا و معایب هر روش آگاه شوید.

 

از بین بردن موهای زائد,راه های از بین بردن موهای زائد,از بین بردن موهای زائد بدن

درباره‌ی موهای زائد

 

اپیلاسیون

اپیلاسیون به راه‌هایی گفته می‌شود که در آن با تخریب فولیکول، به طور دائمی موهای زائد را حذف می‌کنیم. در کشور ما واژه‌ی اپیلاسیون به طور رایج و به اشتباه به روشی نسبت داده می‌شود که در آن برای حذف موهای زائد از وکس یا موم استفاده می‌کنند. روش‌های اپیلاسیون شامل الکترولیز، IPL و لیزر موهای زائد است.

 

دِپیلاسیون

دِپیلاسیون به روش‌هایی گفته می‌شود که به صورت موقت موهای زائد را حذف می‌کنند. این روش‌ها تاثیری روی پیاز مو و فولیکول‌ها (ارگان‌های سازنده‌ی مو) ندارند و تنها روی ساقه‌ی مو اثر می‌گذارند. هر روش حذف موهای زائد به جز الکترولیز، لیزر و IPL، نوعی دپیلاسیون محسوب می‌شود.

 

کرم‌های موبر

یکی دیگر از روش‌های آسان رفع موهای زائد استفاده از کرم‌های موبر است. این کرم‌ها با تضعیف پروتئینی به نام کراتین در موهای شما، باعث ریزش آن‌ها می‌شوند. نتیجه رفع موهای زائد با استفاده از کرم‌های موبر تا دو هفته موثر است.

 

از بین بردن موهای زائد,راه های از بین بردن موهای زائد,روشهای طبیعی برای از بین بردن موهای زائد بدن

رفع موهای زائد

 

بندانداختن 

بندانداختن یکی دیگر از روش‌های رفع موهای زائد صورت است. در این روش از یک نخ استفاده می‌شود که موهای زائد را می‌کشد، می‌پیچد و از فولیکول مو بلند می‌کند. نتایج رفع موهای زائد با این روش، بیشتر از اصلاح یا موچین ماندگاری دارد؛ به‌علاوه این روش باعث رشد بیشتر موهای زائد نمی‌شود.

 

گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------