قیمت رنوکوئید اعلام شد



  اخباراقتصادی ,خبرهای  اقتصادی ,رنو کویید

معاون منطقه ای رنو در آفریقا، خاور میانه و هند می گوید:قیمت رنو کویید در ایران حدود ٣٠ میلیون تومان خواهد بود.

 به گزارش خبرآنلاین، پيمان كارگر در يک نشست خبري با بيان اينكه فصل جديدی از حضور رنو در ايران شروع شده، تصريح كرد: هدف اصلی ما اين است كه رنو شريك استراتژيك صنعت خودرو در ايران باشد.

 

معاون منطقه ای رنو در آفريقا، خاور ميانه و هند در ادامه با اشاره به اينكه قدم هايي كه برمي داريم در اين راستا خواهد بود، تصريح كرد: در اين راستا يكي از اهداف، حفظ و گسترش فعاليت هاي امروز است و بدون شك فعاليت ها روی پلت فرم ال ٩٠ نه تنها حفظ می شود، بلكه گسترش می يابد.

 

وي با اشاره به اينكه تقاضا در بازار برای ساندرو و استپ وي بالا است، افزود: همچنين قدم های جديدی برداشته مي شود كه مي توان به امضای قرارداد با سازمان گسترش اشاره كرد كه در اين جوينت ونچر چندين مساله اهميت دارد. اول راه اندازي مركز R&p است به طوری كه رنو می خواهد قطعه سازان ايرانی را به دنيا متصل كند كه در اين راستا هدف نه فقط برای توليد خودروي رنو در ايران بلكه برای توليد رنو-نيسان در دنيا است.

 

كارگر در ادامه به ايجاد كارخانه ای اختصاصی برای خودرو رنو اشاره و اضافه كرد: در اين راستا يك پلت فرم جديد با دو مدل جديد توليد خواهد شد كه نسل جديد داستر و نسل جديد سيمبل را در بر می گيرد.

 

معاون منطقه ای رنو در آفريقا، خاور ميانه و هند با اشاره به اينكه يك بخش عمده در جوينت ونچر تاسيس كل شبكه فروش و خدمات پس از فروش است، افزود: در اين شبكه كل استاندارهای بين المللی و سطح بالای رنو ارائه می شود.

 

كارگر تاكيد كرد: اين جوينت ونچر عملا كل سياست وزارت صنعت را دنبال و اجرايی می كند، زيرا شريك ما سازمان گسترش است، اين سياست پياده خواهد شد و بايد توجه كرد كه رنو از  قبل اين سياست را  پياده كرده بود.

 

وي با اشاره به اينكه توليد موتورهای جديد در ايران نيز دنبال می شود، اظهار كرد: اين موتورها، بر روی خودروهای رنو سوار می شود.

 

كارگر تصريح كرد: البته تاسيس اين جوينت ونچر به معنای آن نيست كه همكاری رنو با ايران خودرو و سايپا تمام می شود.

 

معاون منطقه ای رنو در آفريقا، خاور ميانه و هند درباره حضور نيسان در ايران گفت: نيسان هنوز روی برنامه اش در ايران كار می كند، اما هنوز برنامه نهايي نشده و در حال مطالعه است و تصميم با وزارت صنعت است كه برنامه چگونه خواهد بود.

 

كارگر در پاسخ به سوالی درباره اينكه گفته می شود كه  ايدرو به دنبال امتياز بيشتر از رنو است، گفت: اگر می خواهند امتياز بيشتر از رنو بگيرند که چه بهتر. مساله  ما رقابت مثبت است. رقابت دو راه حل دارد يكی اينكه همديگر را بزنند كه رقابت منفی می شود ، ديگري هم اينكه همه بدوند و هر كس كه قدرت بيشتری داشته باشد در اين رقابت پيروز شود كه اين رقابت مثبت است و انرژی، فشار و سرمايه گذاری نياز دارد .

 

كارگر در پاسخ به سوالی درباره اينكه قيمت خودروها در كشور ما شناور نيست و شوراي رقابت قطعا بر قيمت محصولات رنو نظارت می كند، آيا رنو اين موضوع را قبول می كند، خاطرنشان كرد: رنو حضوری جهانی دارد اما بايد توجه كرد وقتی وارد يك كشور می شويد بايد به سياست آن كشور احترام بگذارید، بنابراين ما در سياست قيمت گذاری دخالت نمی كنيم، ما تنها كاری كه می توانيم بكنيم اين است كه چگونه می توان هزينه توليد خودرو را كاهش داد. هنر رنو اين است كه به بهترين نحو قيمت را كاهش دهد.

 

  اخباراقتصادی ,خبرهای  اقتصادی ,رنو کویید

كارگر با تاكيد بر اينكه ايران در بحث خدمات پس از فروش خيلی عقب است، افزود: رنو نتوانست هر كاری را كه مي خواست در ايران پياده كند در دوران تحريم انجام دهد اما رنو در دوران تحريم در ايران ماند و به دنبال رفع محدوديت های گذشته است.

 

کارگر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه همکاری همزمان رنو با ایدرو و دو خودروساز بزرگ ایران شائبه انحصاری بودن را ایجاد کرده است، گفت: وقتی گفتیم رنو می خواهد شریک استراتژیک صنعت خودروی ایران باشد یعنی رنو به دنبال توسعه کیفیت و رقابت است.

 

او افزود: رنو نتوانست در زمان تحریم همه کارهایی که می خواست را در ایران انجام دهد. اما برای ادامه همکاری با دو خودروساز ایران دچار محدودیت هایی بودیم که به همین خاطر جوینت ونچر تازه شکل گرفت.

 

کارگر در پاسخ به پرسشی دیگر درباره میزان مشارکت قطعه سازان ایرانی در تولیدات رنو، توضیح داد: سیاست رنو نیسان در دنیا ساخت داخل ۶۰ تا ۸۰ درصد است اما در ایران برای خودروی ال۹۰ اکنون ۶۰ درصد بوده و برای ساندرو ۴۰ درصد است. برای خودروهای جدید هم ۶۰ قطعه ساز ایرانی درگیر هستند که برخی از آنها برای فعالیت های جهانی رنو نیسان انتخاب خواهند شد.

 

معاون منطقه اي رنو در آفريقا، خاور ميانه و هند همچنين گفت: قيمت رنو كوييد در ايران حدود ٣٠ ميليون تومان خواهد بود. می تواند رقيب خودرويی مانند پرايد باشد؛ ترجيح ما اين است كه با همكاری ايران خودرو كوئيد را توليد كنيم . حذف پرايد دست ما نيست، دست سايپا است.وي در پاسخ به برخي انتقادات موجود مبنی بر اينكه  رنو خودروسازان داخلي را دور زد،گفت: رنو خودروسازان را دور نزد، با پارس خودرو اكنون برنامه توليد داريم، با ايران خودرو در حال مذاكره براي توليد رنو كوئيد هستیم. در مورد سایپا هم این گونه بود. 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------