چگونه موقعیت مکانی فیس بوک را در آیفون و آیپد غیرفعال کنیم؟



موقعیت مکانی فیس بوک

 

در این مطلب میخواهیم نحوه غیر فعال کردن موقعیت مکانی در فیس بوک را به شما آموزش بدهیم. اگر نمی خواهید همه اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی شما در هر پستی که در فیس بوک می گذارید، مشخص شود، می توانید آن را غیر فعال کنید. یکی از ویژگی های خوب فیس بوک این است که شما می توانید از موقعیت مکانی، دوستان و خانواده خودتان مطلع شوید. ولی در عین حال ممکن است این قابلیت مورد توجه شما نباشد و بخواهید آن را غیر فعال کنید.

 

اگر می خواهید قابلیت ردیابی موقعیت مکانیِ فیس بوک را غیر فعال کنید، ساده ترین راه برای متوقف کردن آن این است گام های ذیل را به ترتیب اجرا نمایید:

1- وارد تنظیمات آیفون یا آیپد شوید.

2- روی حریم خصوصی یا Privacy ضربه بزنید.

3- روی سرویس های موقعیت مکانی یا Location Services ضربه بزنید.

 

غیر فعال کردن موقعیت مکانی فیس بوک در آیپد

 

4- روی عبارت فیس بوک ضربه بزنید.

5- روی عبارت Never یا هرگز ضربه بزنید.

 

موقعیت مکانی فیس بوک  در آیفون

 

فیس بوک هر گونه دسترسی ردیابی مکان را برای شما غیر فعال خواهد نمود. در این صورت نه در هنگام کار با فیس بوک و یا در سابقه های قبلی پست ها، هیچ گونه موقعیت مکانی، از شما به نمایش گذاشته نخواهد شد.

 

مانع از ذخیره شدن تاریخچه موقعیت مکانی تان در فیس بوک

در این جا می خواهیم به شما آموزش بدهیم که چگونه مانع از ذخیره شدن تاریخچه موقعیت مکانی تان در فیس بوک شوید. برای این کار به صورت ذیل عمل کنید:

1- برنامه فیس بوک را روی آیفون و یا آیپد خود باز کنید.

2- روی زبانه More در گوشه پایین سمت راست صفحه ضربه بزنید.

3-به پایین صفحه نمایش بروید و روی تنظیمات ضربه بزنید.

 

غیر فعال کردن موقعیت مکانی فیس بوک در آیفون

 

4- روی تنظیمات حساب کاربری یا Account Settings ضربه بزنید

5- روی موقعیت مکانی یا Location ضربه بزنید

6- کلید History Location را خاموش کنید.

 

نحوه غیر فعال کردن موقعیت مکانی در فیس بوک

 

چگونه تاریخچه موقعیت مکانی را از فیس بوک در آیفون و آیپد حذف کنیم؟

اگر تاریخچه موقعیت مکانی بر روی آیفون فعال شده باشد، موقعیت مکانی، با تاریخ آن در فیس بوک ذخیره می شود. شما می توانید سابقه موقعیت مکانیِ خود را حذف کنید تا دیگر در فیس بوک ذخیره نشود. برای این کار گام های ذیل را طی کنید:

1- برنامه فیس بوک را روی آیفون یا آیپد خود باز کنید.

2- روی زبانه More در گوشه پایین سمت راست صفحه ضربه بزنید.

3- به پایین صفحه نمایش بروید و روی تنظیمات ضربه بزنید.

4- روی Activity Log ضربه بزنید.

5- روی فیلتر یا Filter ضربه بزنید.

6- روی تاریخچه موقعیت مکانی یا Location History  ضربه بزنید.

7- روی پاک کردن سابقه موقعیت مکانی یا Clear Location History ضربه بزنید.

8- روی Confirm ضربه بزنید.

 

منبع:mag.plaza.ir

----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------



----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------