ورود خودکار به فيس‌بوک

 

مرورگر اینترنت, نرم افزار مرورگر, فیس بوک

 

مرورگرها این امکان را به شما مي‌دهد تا با ذخیره‌كردن رمزعبور موردنیاز برای ورود به یک سایت، بدون نیاز به وارد کردن رمز به سایت مورد نظر وارد شوید. اما استفاده از این قابلیت 2 اشکال اساسی دارد.

اشکال اول این‌که چنانچه رایانه شما با کاربران دیگر مشترك باشد، امنیت رمز عبور شما در خطر است. اشکال دوم این است که شما تنها در یک رایانه می‌توانید بدون نیاز به وارد‌كردن رمز عبور، عملیات ورود را انجام دهيد؛ مگر این‌که رمز عبور را در تمام رایانه‌های مورد نیازتان دخيره كنيد که این‌کار نیز امنیت کاربری شما را کاملا در معرض خطر قرار می‌دهد.

فیس‌بوک یکی از سایت‌هایی است که بسیاری از کاربران در آن عضو هستند. در بسیاری از موارد کاربران ترجیح می‌دهند عملیات ورود به این سایت برایشان ساده شود. از این‌رو فيس‌بوك قابلیتی را در خود گنجانده است که با استفاده از آن می‌توانید سرویس‌های خود از سایت‌های دیگر همچون یاهو، گوگل و ... را به آن معرفی و مشخص کنید تا زمانی که شما در آن سایت‌ها عملیات ورود را انجام داده‌اید، عملیات ورود به فیس‌بوک به‌طور خودکار انجام شود.

به‌این ترتیب به‌عنوان مثال چنانچه شما کاربری خود در سرویس گوگل را به کاربری فیس‌بوکتان اضافه کنید، چنانچه به محیط کاربری خود در گوگل وارد شده باشید و پس از آن قصد ورود به فیس‌بوک را داشته باشید، عملیات ورود به فیس‌بوک به‌طور خودکار انجام می‌شود. در این حالت وارد شدن شما در گوگل دارای اهمیت است و این ورود می‌تواند از هر رایانه‌ای صورت گرفته باشد.

 

برای استفاده از این قابلیت و فعال‌سازی آن ‌باید مراحل زیر را دنبال کنید:

1ـ ابتدا وارد محیط کاربری خود در فیس‌بوک شوید.

 

2ـ از بخش بالاـ سمت راست روی علامت پیکانی که وجود دارد کلیک کنید تا منوی گزینه‌های بیشتر در اختیار شما قرار گیرد.

 

3ـ از منوی به‌نمایش درآمده روی Account Settings کلیک کنید.

 

4ـ در صفحه به‌نمایش درآمده روی گزینه linked Accounts کلیک کنید.

 

5ـ در این مرحله از فهرست کشویی موجود، یکی از کاربری‌های موردنظرتان را که قصد دارید با کاربری شما در فیس‌بوک مرتبط باشد، انتخاب و رمز ورود به فیس‌بوکتان را در کادر به‌نمایش درآمده وارد کنید.

 

6- در نهایت شما به صفحه کاربری خود در سرویس مورد نظر هدایت می‌شوید و با تایید دسترسی فیس‌بوک به این صفحه مشخص می‌کنید که ارتباط میان این دو سرویس مجاز و از نظر شما مورد تایید است.

 

7- از این پس چنانچه بخواهید وارد فیس‌بوک شوید و پیش از آن به سرویس مرتبط با آن وارد شده باشید، عملیات ورود به فیس‌بوک به‌طور خودکار انجام می‌شود و نیازی به وارد کردن رمزعبور نخواهید داشت.

 

توجه: با فعال بودن این قابلیت، در صورتی‌که به‌عنوان مثال کاربری خود در گوگل را به فیس‌بوک مرتبط کرده باشید، با هک شدن یا لو رفتن رمزعبورتان به گوگل، کاربری شما در فیس‌بوک نیز در معرض خطر خواهد بود، چرا که با ورود به سرویس گوگل، مجوز ورود به فیس‌بوک نیز در اختیار هکر قرار خواهد گرفت.

منبع:jamejamonline.ir

  • Image 03
  • Image 03
  • Image 03
  • Image 03
  • Image 03
  • Image 03
  • Image 03

----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------



----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------