تازه های خواص مواد غذایی

مزایای کاپوچینو

از خواص کاپوچینو برای سلامتی چه می دانید ؟

از خواص کاپوچینو برای سلامتی چه می دانید ؟ آشنایی با خواص و مضرات کاپوچینو در این مقاله از بیتوته،…

ماست پروبیوتیک چیست؟ + خواص ماست پروبیوتیک و طرز تهیه آن



 خواص ماست پروبیوتیک,طرز تهیه ماست پروبیوتیک

از خواص لبنیات پروبیوتیک می توان به درمان مشکلات گوارشی اشاره کرد

 

از خواص ماست پروبیوتیک چه میدانید؟

نمی توان انکار کرد که پروبیوتیک ها اکنون در دنیای غذا بسیار پر سر و صدا هستند. شاید خیلی ها دوست داشته باشند بدانند که منظور از ماست پروبیوتیک چیست؟ و از خواص ماست پروبیوتیک می توان گفت: آنها از هضم غذا پشتیبانی می کنند، شما را منظم نگه می دارند و سلامت کلی را تقویت می کنند.

پروبیوتیک چیست؟

پروبیوتیک ها باکتری های زنده و مخمرهایی هستند که برای شما، به ویژه دستگاه گوارش مفید هستند. ما معمولاً این موارد را میکروب هایی می دانیم که باعث بیماری می شوند. اما بدن شما مملو از باکتری های خوب و بد است. پروبیوتیک ها اغلب باکتری های "خوب" یا "مفید" خوانده می شوند زیرا به سلامت روده کمک می کنند.

 

پروبیوتیک ها را می توانید در مکمل ها و برخی غذاها مانند ماست پیدا کنید. پزشکان اغلب آنها را برای کمک به مشکلات گوارشی پیشنهاد می کنند.

 

لبنیات پروبیوتیک چگونه کار می کنند؟

محققان در تلاشند تا دقیقاً نحوه عملکرد پروبیوتیک ها را دریابند. برخی از راه هایی که ممکن است سلامت شما را حفظ کنند:

 

وقتی باکتری های "خوبی" را در بدن خود از دست می دهید، به عنوان مثال بعد از مصرف آنتی بیوتیک، پروبیوتیک ها می توانند به جای آنها کمک کنند.

آنها می توانند به تعادل باکتری های "خوب" و "بد" شما کمک کنند تا بدن شما همانطور که باید کار کند.

 

انواع پروبیوتیک ها

بسیاری از انواع باکتری ها به عنوان پروبیوتیک طبقه بندی می شوند. همه آنها مزایای مختلفی دارند، اما بیشتر آنها از دو گروه ناشی می شوند. از پزشک خود در مورد اینکه کدام یک ممکن است به شما کمک کند بهتر است سوال کنید.

 

لاکتوباسیلوس. این ممکن است رایج ترین پروبیوتیک باشد. این یکی از مواردی است که در ماست و سایر غذاهای تخمیر شده پیدا خواهید کرد. سویه های مختلف می توانند به اسهال کمک کنند و ممکن است به افرادی که نمی توانند لاکتوز، قند شیر را هضم کنند، کمک کنند.

 

بیفیدوباکتریوم. می توانید آن را در برخی از محصولات لبنی پیدا کنید. این ممکن است به کاهش علائم سندرم روده تحریک پذیر ( IBS ) و برخی بیماری های دیگر کمک کند.

 

ساکارومایسس بولاردی مخمری است که در پروبیوتیک ها یافت می شود. به نظر می رسد برای مقابله با اسهال و سایر مشکلات گوارشی کمک می کند.

 

خواص ماست پروبیوتیک

از جمله اینکه، پروبیوتیک ها با تأثیر بر اعصابی که حرکت روده را کنترل می کنند، به ارسال غذا از طریق روده کمک می کنند. محققان هنوز در تلاشند بفهمند که برای برخی مشکلات سلامتی بهترین است. برخی از شرایط رایجی که آنها درمان می کنند عبارتند از:

 

* سندرم روده تحریک پذیر

* بیماری التهابی روده

* اسهال عفونی (ناشی از ویروس، باکتری یا انگلی)

* اسهال ناشی از آنتی بیوتیک ها

 

همچنین برخی تحقیقات نشان می دهد که آنها برای مشکلات در سایر قسمت های بدن شما مفید هستند. به عنوان مثال ، برخی از افراد می گویند که به آنها کمک کرده اند:

 

* شرایط پوستی، مانند اگزما

* سلامت ادرار و واژن

* جلوگیری از آلرژی و سرماخوردگی

* بهداشت دهان و دندان

 

ماست پروبیوتیک و کاهش کلسترول بد خون

پروبیوتیک های زنده در ماست پروبیوتیک، سطح کلسترول خون را به صورت روزانه پایین می آورند.

 

ماست پروبیوتیک و کمک به کاهش وزن و افزایش چربی سوزی

مصرف ماست پروبیوتیک با افزایش میزان چربی سوزی در بدن همراه است. مطالعات نشان می دهد که مصرف 85 تا 170 گرم از ماست های پروبیوتیک در طول روز و به مدت 12 هفته، تقریبا میزان چربی سوزی را در بدن 2 برابر بیشتر می کند.

 

ماست پروبیوتیک و کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2

در مطالعات اخیر مشخص شده است که افزایش میزان استفاده از ماست پروبیوتیک مستقیما با کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 مرتبط است. ماست پروبیوتیک، گوارش را تقویت می کند و جذب مواد مغذی را در دستگاه گوارش بدن ارتقا می بخشد.

 

از فواید ماست پروبیوتیک به کاهش سطح کلسترول تام می توان اشاره کرد

 

نحوه استفاده و مضرات ماست پروبیوتیک :

معتبرترین سازمان های نظارت کننده غذا و دارو، پروبیوتیک ها را مانند غذاها، نه مانند داروها تنظیم می کند. بر خلاف شرکت های دارویی، سازندگان مکمل های پروبیوتیک لازم نیست که محصولات خود را بی خطر یا کارایی خود را نشان دهند.

 

از پزشک خود بپرسید که آیا مصرف پروبیوتیک ایده خوبی برای شماست. به طور کلی، تصور می شود که غذاهای پروبیوتیک و مکمل ها برای اکثر افراد بی خطر است، اگر چه برخی از افراد با مشکلات سیستم ایمنی یا سایر بیماری های جدی بهداشتی نباید آنها را مصرف کنند.

 

در برخی موارد، عوارض جانبی خفیف ممکن است شامل ناراحتی معده، اسهال، گاز و نفخ در طی چند روز اول پس از شروع مصرف باشد. آنها همچنین ممکن است واکنش های آلرژیک را تحریک کنند. مصرف آنها را متوقف کنید و اگر مشکلی دارید با پزشک خود صحبت کنید.

 

مصرف ماست حاوی دو باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در مقایسه با ماست معمولی، موجب کاهش سطح کلسترول تام در افراد مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط می شود.

 

طرز تهیه ماست پروبیوتیک:

 

نحوه ی درست کردن ماست پروبیوتیک

 

مواد لازم برای تهیه ماست پروبیوتیک :

1 لیتر شیر کامل

یک هشتم قاشق چایخوری پودر پروبیوتیک

 

طرز تهیه ماست پروبیوتیک :

شیر را در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی هم بزنید و حواستان باشد که شیر سر نرود، تا دما به 85 درجه سانتیگراد برسد یعنی نباید به نقطه ی جوش برسد. اگر دمای آن زیاد باشد ماست خوبی نخواهید داشت. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید. آن را مرتب هم بزنید تا دمای آن به 45 درجه سانتیگراد برسد. مایه ماست پروبیوتیک (پودر ماست پروبیوتیک) به اندازه ی یک هشتم قاشق چایخوری را به شیر اضافه کنید. اجازه بدهید تا شیر مایه پنیر را جذب کند بعد هم بزنید.

 

شیر را در یک ظرف در دار گرم استریل شده بریزید. (می توانید از ظرف عایق بندی استفاده کنید و یا در آن را ببندید و رو و اطراف کاسه را با پتو یا یک حوله ی تمیز بپوشانید و به مدت 6-8 ساعت در جایی گرم قرار بدهید.

 

اگر مکان قرار دادن شیر گرم نباشد به ماست تبدیل نمی شود. شیر در حال ماست شدن نباید تکان بخورد. باید ثابت بماند. زمانی ماست شما آماه است که شیر شما سفت شده و مانند ماست باشد. سپس آن را در یخچال قرار بدهید.

 

به یاد داشته باشید، ماست را می توانید تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------