راهنمای خرید و نکاتی برای استفاده از دستکش ظرفشویی



خرید دستکش ظرفشویی, نحوه استفاده از دستکش ظرفشویی

جنس دستکش ها اغلب از نوع خشک، مرطوب یا چرب است


اگر شما هم با دستکش های ظرفشویی قهر کرده اید، بهتر است بخوانید!!!
بسیاری از افراد هنگام انجام کارهای خانه مانند شستن ظروف، تمیز کردن سرویس بهداشتی و شستن شیشه‌ها و حتی گردگیری دستکش دست نمی‌کنند و می‌گویند با دستکش راحت نیستند، اما اگر یکی دوبار از دستکش استفاده کنید طوری عادت می‌کنید که دیگر بدون دستکش نمی‌توانید کار کنید.

لازم است بدانید ماده اصلی شوینده های ضدعفونی کننده، سفیدکننده و حتی همان مایع ظرفشویی یا قلیایی است یا اسیدی که هر دو نوع می‌تواند سبب تحریک و سوزش پوست دست شود.


این ترکیبات نه‌ تنها سد دفاعی پوست را تحریک و احتمال بروز واکنش های حساسیتی را زیاد می‌کند، بلکه با تضعیف منافذ پوستی باعث نفوذ باکتری ها و قارچ ها به پوست می‌شوند و حتی به قدری پوست را حساس می کنند که در تماس با گرد و خاک پوست دچار اگزما می شود.


در نتیجه هنگام کار با هر نوع شوینده‌ای حتما از دستکش های دو لایه استفاده کنید و کسانی که پوست دست شان به لایه داخلی این دستکش ها حساسیت نشان می دهد بهتر است زیر دستکش پلاستیکی از دستکش نخی استفاده کنند.

استفاده از دستکش در تماس با مواد غذایی
بیشتر افراد در آشپزخانه، پس از تماس دستشان با مواد غذایی، عادت دارند دستشان را با آب و مواد شوینده بشویند که استمرار در این کار باعث می شود لایه شاخی پوست تخریب شود.


با تخریب این لایه امکان دارد پوست دست به انواعی از مواد غذایی نیز واکنش هایی همچون قرمزی، پوسته ریزی و خارش نشان دهد. رایج‌ترین مواد غذایی ایجاد‌کننده این عوارض گوجه‌فرنگی، فلفل، آب مرکبات، سیر، پیاز، تربچه و آناناس است.

حساسیت به ادویه‌هایی مانند فلفل، دارچین، جوز هندی، زنجبیل، برگ بو و وانیل به شکل التهاب پوست یا بادکردن کف دست و انگشتان نیز دیده می‌شود که این افراد باید از تماس مستقیم دست با این ترکیبات اجتناب و از دستکش استفاده کنند.

استفاده از دستکش در حین شستشوی مرغ، گوشت و ماهی نیز برای پیشگیری از انتقال برخی میکروب های بیماری زا از طریق زخم های تازه یا کهنه توصیه می‌شود.

راهنمای خرید دستکش ظرفشویی
دستکش را کاملا اندازه دست خود انتخاب کنید. دستکش گشاد یا تنگ می تواند جلوی فعالیت های ظریف انگشتان دست را بگیرد.


دستکش های تنگ خونرسانی به کف دست و انگشتان را دچار اختلال می‌کند و دستکش‌های گشاد چون فرد سعی در نگهداشتن آن در دست دارد موجب گرفتگی‌های عضلانی می‌شود.


جنس دستکش ها اغلب از نوع خشک، مرطوب یا چرب است که بنا بر نوع ماده مورد استفاده باید انتخاب شوند. پس حین انتخاب دستکش به راهنمای مندرج روی بسته بندی آن توجه کنید و این را هم بدانید دستکش های دو یا سه لایه همچون دستکش های نازک جراحی قابلیت انعطاف پذیری زیادی نداشته و بیشتر جنبه حفاظتی دارند و اغلب برای کار با مواد شیمیایی و حلال ها مناسب اند.


بهتر است همیشه از دستکش های ساق بلند استفاده کنید و لبه های آن را به بیرون تا بزنید تا اگر دستتان را بالا آوردید کف یا مایعات روی ساعد یا بازوی شما نریزد.


• پس از استفاده از دستکش آن را بشویید و با حوله خشک کنید و برای عمر بیشتر دستکش، آن را در دمای زیر 25 درجه سانتی‌گراد نگهداری و از آغشته شدن دستکش ظرفشویی به مواد نفتی، روغن‌ها و پارافین خودداری کنید.

منبع : jamejamonline.ir/sara

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب خانه داری(شستشو، نظافت، لکه گیری، نکات آشپزی، هنر در خانه، مهارتهای زندگی و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------