آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

رویه جدید برای کارگران آسیب‌دیده از جنگ / جزئیات جدید از پرداخت بیمه بیکاری اعلام شد

دیوان عدالت اداری با پیگیری‌های نظارتی و حقوقی، روندی جدید برای تسهیل پرداخت بیمه بیکاری ایجاد کرده که هدف آن حمایت سریع‌تر…

آزادسازی نرخ سود سپرده ها تصویب شد



 

 

نرخ‌ سود‌ سپرده , سود سپرده

 

عضو شورای پول و اعتبار از آزادسازی نرخ سود سپرده های بانکی بر اساس مصوبه دیروز شورای پول و اعتبار خبر داد و گفت: بانک ها ملزم هستند نرخ سود را خودشان محاسبه نمایند.

هادی قوامی در گفتگو با مهر از برگزاری جلسه دیشب شورای پول و اعتبار در بانک مرکزی خبر داد و گفت: شورای پول و اعتبار دیروز بر اساس مصوبه خود، بر اجرای دقیق بسته سیاستی ـ نظارتی جدید این بانک توسط نظام بانکی کشور تأکید کرد.

عضو شورای پول و اعتبار، اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورا بانک ها ملزم هستند که بسته بانک مرکزی را بند به بند اجرایی نمایند به عبارت دیگر شورا بر اجرای دقیق نرخ سود تسهیلات، سپرده ها و اوراق مشارکت که در آن اعلام شده است تأکید کرد.

وی گفت: شورای پول و اعتبار در نظر دارد با تأکید بر بسته سیاستی ـ نظارتی بر اساس مصوبه دیروز، یک فضای رقابتی در نظام بانکی کشور ایجاد شود.

قوامی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه دیروز بانک ها ملزم هستند نرخ سود سپرده های خود را خود بر اساس هزینه ها، شاخص ها و وضعیت مالی خود محاسبه کنند.

عضو شورای پول و اعتبار با اشاره مصوبه مشترک شورای عالی هماهنگی بانک ها و کانون بانک های خصوصی، گفت: شورای پول و اعتبار بر این مصوبه تأکید ندارد و بسته بانک مرکزی را مورد تأکید قرار می دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در جلسه دیروز بانک مرکزی گزارشی از وضعیت ارزی و تک نرخی کردن ارز ارائه شد؛ در عین حال بر حمایت همه جانبه از ارز تک نرخی نیز تاکید شد.

قوامی ادامه داد: شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی در نظر دارند سیاست تک نرخی کردن ارز را به نحوی هدایت کنند که در نهایت این نرخ بر بازار حاکم شود.... /  خبرگزارى مهر

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------