آخرین اخبار سیاست خارجی

سلاح هسته‌ای ,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی

آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به ادعاهای رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران مبنی بر اینکه ایران تا دستیابی به اورانیوم با غنای مورد نیاز…

المانیتور: در سفر اردوغان به تهران چه گذشت؟/شریک عربی که ایران و ترکیه به دنبال آن هستند



اخبار,اخبار سیاست خارجی,روابط ترکیه و ایران


اخبار سیاست خارجی - در سفر اردوغان به تهران چه گذشت؟/شریک عربی که ایران و ترکیه به دنبال آن هستند

سفر اردوغان به ایران در ظاهر در مورد روابط دوجانبه و توافقنامه های اقتصادی بود اما پشت درهای بسته این سفر کاملا در مورد سوریه بود.

 المانیتور نوشت: سفر اردوغان به ایران در ظاهر در مورد روابط دوجانبه و توافقنامه های اقتصادی بود اما پشت درهای بسته این سفر کاملا در مورد سوریه بود.

به گزارش انتخاب ، یک منبع در تهران به المانیتور در رابطه با سفر اردوغان به تهران گفت: همچنان اختلافاتی بین ایران و ترکیه وجود دارد و این مسئله روشن است اما مثل گذشته آنچنان مهم نیست.

وی افزود: تقریبا دو سال پیش اردوغان به ایران آمد و خواستار عدم حمایت تهران از اسد شد.

این منبع اضافه کرد: اردوغان به ایران بازگشت اما تقریبا متقاعد شده که خواسته ی او مبنی بر سقوط اسد در حد یک آرزو است.

وی بیان داشت: آلترناتیوهایی در مورد سوریه در چندین ماه گذشته توسط ایران و ترکیه مورد بحث قرار گرفته اما در این سفر نهایی شد. ترکیه عوامل خاص خود را در طیف مخالف اسد دارد اما آنها از سوی جریان مورد حمایت عربستان منزوی شده اند.

این منبع تصریح کرد: تغییر در سوریه از راه اتحاد حکومت و اپوزیسیون امکان پذیر است. گفتگو بین این دو گروه موثرتر از انچه در سوئیس می گذرد است.

به نوشته ی المانیتور،‌ترکیه و ایران تصمیم گرفته اند که به روابط استراتژیک خوب بایکدیگر نیاز دارند. اکنون انتظار می رود که رفت و آمد ها بین تهران و آنکارا به منظور ارزیابی وضعیت سوریه ادامه پیدا کند.

به گفته ی یک منبع مطلع، همکاری بین ایران و ترکیه در بحث بحران سوریه در بالاترین سطح صورت می گیرد.

این منبع اضافه کرد: دو کشور قصد یکی کردن تلاش های شان را دارند چراکه یکدیگر را در یک مسیر می ببیند و حریفان مشابهی دارند.

وی تصریح کرد: در واقع خاورمیانه با ثبات نیازمند سه ستون است. ایران و ترکیه دو ستون هستند اما یک شریک عرب نیاز است و این شریک سوم مسئله ای است که انکارا و تهران در حال بررسی آن هستند، شاید عراق بتواند چنین نقشی را ایفا کند.

اخبار سیاست خارجی - انتخاب

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------