دختر معتاد به اموال معلمان هم رحم نكرد
دختر معتاد به اموال معلمان هم رحم نكرد

دختر معتاد پس از اخراج از مدرسه، برای تامین هزینه اعتیاد خود، اموال و پول ۳۴ مدیر و معلم ۵ مدرسه دخترانه شهرستان قم را به سرقت برد.


چندی قبل مدیر یكی از مدارس دخترانه به اداره آگاهی شهرستان قم مراجعه و از سرقت اموال و كیف‌های خود و همكارانش خبر داد.



پس از این شكایت، پرونده قضایی تشكیل شد و ماموران برای بررسی موضوع به محل سرقت اعزام شدند.



در بررسی از محل سرقت معلوم شد سارق مرموز در غیاب مدیر وارد اتاق كار او شده و كیف و اموال كاركنان مدرسه را به سرقت برده است.



پس از این سرقت، تحقیقات در این زمینه ادامه پیدا كرد تا این كه مدیر و معلمان چهار مدرسه دخترانه دیگر هم به مركز پلیس مراجعه و شكایت‌های مشابهی را ارائه كردند.



ماموران با به دست آوردن این اطلاعات، محل‌هایی را كه احتمال تردد سارق وجود داشت نامحسوس زیرنظر گرفتند تا این كه اوایل هفته جاری معلم یكی از مدارس دخترانه شهر با مركز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و از دستگیری یك دختر سارق در محل كارش خبر داد.



ماموران پس از این تماس، به محل مورد نظر اعزام شدند و با هماهنگی قضایی وارد مدرسه دخترانه شدند و سارق نوجوان را تحویل و به مركز پلیس انتقال دادند. دختر ۱۷ ساله مورد بازجویی‌‌های پلیس قرار گرفت و به ۳۴ فقره سرقت به دلیل اعتیاد از مدارس اعتراف كرد.

 
ارسال اين مطلب به دوستان   (مخفي )
 
 
 
 
 
            
 
 
 
 
 
            

ماجرای”آب و برق مجانی” امام چه بود ؟
پنجشنبه, 20 بهمن 1390عكس مطلب

دولت موقت مهندس بازرگان برای بار اول لایحه‌ی آب و برق مجانی را تصویب کرد و وعده‌ی آنرا هم به ......


افزایش قیمت به خودروهای داخلی هم رسید
پنجشنبه, 20 بهمن 1390عكس مطلب

در شرایطی که کارشناسان پیش بینی می کنند قیمت خودروهای داخلی در سال آینده بین ۱۰ ...


حاشيه‌هاي بازي ديشب مس و سپاهان
پنجشنبه, 20 بهمن 1390عكس مطلب

در هفته بيست‌ و ‌پنجم ليگ برتر فوتبال کشور، حرکت دست توهين‌آميز بازيکن مس کرمان جنجال برانگيز....


جزئیات توزیع کارت و برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 91 اعلام ش
سه شنبه, 18 بهمن 1390عكس مطلب

به گفته وی عصر روز پنج‌شنبه 27 بهمن‌ماه آزمون رشته‌های 1106 (تربیت بدنی و علوم ورزشی)، 1117...


بچه ناف تهرون
پنجشنبه, 20 بهمن 1390عكس مطلب

لوتی‌ها به جایی رسیده بودند که اگر مثلا شما می‌خواستید آن زمان به مسافرت بروید، زن و بچه‌‌تان را...