تاجر قلابی،دختران را در اينترنت فريب ميداد
- مجموعه: اخبار حوادث
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
تاجر قلابی،دختران را در اينترنت فريب ميداد
رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات استان اصفهان از دستگيري پسر اصفهاني كه با معرفي خود به عنوان تاجر در اينترنت دختران را فريب داده و صفحات مبتذل را مديريت ميكرد، خبر داد.
به گزارش ايسنا، سرهنگ خسروي گفت: در پي شكايت زني مبني بر هتك حرمت وي در فضاي مجازي، ماموران تحقيقات خود را آغاز كردند و متوجه شدند وي در يكي از صفحات اجتماعي با مردي آشنا شده و پسر جوان به بهانه ازدواج، عكس شخصي و خانوادگي او را درخواست و تمام اطلاعاتش را براي اعمال غيراخلاقي و ترويج فساد در اينترنت منتشر كرده است.
وي با بيان اينكه در تحقيقات نشانههايي از متهم در چند سايت و وبلاگ مشاهده شد، افزود: متهم در اين سايتها خود را جواني اصفهاني و تاجر در خارج از كشور معرفي و با ايجاد گروهي با نام «مبتذل» در يكي از شبكههاي اجتماعي مبادرت به تحريك و تشويق جوانان به ايجاد رابطه غيراخلاقي كرده است.
خسروي خاطرنشان كرد: ماموران با جستجوي گسترده، متهم را دستگير كردند كه وي به جرم خود اعتراف كرد.
رئيس پليس فتاي اصفهان خاطرنشان كرد: هر فرد به قصد ضرر رساندن به غير يا تشويش اذهان عمومي در فضاي مجازي به نشر اكاذيب عليه ديگران اقدام كند، افزون بر اعاده حيثيت به حبس از 91 روز تا دو سال يا جزاي نقدي يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
وي همچنين هشدار داد: ترويج فساد و بيبندوباري به هر نحو و انتشار مطالب و موضوعاتي با محتواي غيراخلاقي در فضاي مجازي، جرم تلقي شده و پليس فتا با عاملان آن بشدت برخورد خواهد كرد./ایسنا










