هلاکت شرور مسلح در کرمان + عکس
- مجموعه: اخبار حوادث
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
هلاکت شرور مسلح در کرمان + عکس
فرمانده انتظامي استان کرمان از هلاکت يک شرور مسلح در محور بم - تهرود و کشف يک و نيم تن مرفين و ترياک در عمليات شب گذشته خبر داد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، سردار "حسين چناريان" در تشريح اين خبر اظهار داشت: پليس استان با اشرافيت اطلاعاتي خود در منطقه و پس از اقدامات چند ماهه فني و تخصصي، يک باند تهيه و توزيع مسلحانه مواد مخدر را شناسايي و دستگيري اعضاي آن را در دستور کار خود قرار داد.
وي ضمن اشاره به شناسايي مسيرهاي احتمالي تردد قاچاقچيان، گفت: ماموران انتظامي اقدام به کمين و گشت زني نامحسوس در اين مسيرها نمودند تا اينکه شامگاه گذشته يک دستگاه خودروي پرادو در مناطق خاکي و صعب العبور نزديک محور بم – تهرود، وارد کمين شده و راننده آن بدون توجه به دستور ايست پليس، با افزودن بر سرعت خود و تيراندازي به سمت ماموران قصد فرار داشت.

وي تاکيد کرد: در اين عمليات ماموران انتظامي نيز با گشودن آتش، خودروي پرادو را متوقف کرده و يک شرور مسلح را به هلاکت رساندند.
سردار "چناريان" تصريح کرد: در بازرسي از خودروي متوقف شده يک هزار و 345 کيلوگرم ترياک، 105 کيلوگرم مرفين، تعدادي سلاح غيرمجاز، مقاديري مهمات، يک دوربين ديد در شب و يک دستگاه تلفن همراه ماهواره اي کشف و ضبط شد.
اين مقام مسئول خاطر نشان کرد: جهش علمي پليس مبارزه با مواد مخدر کرمان موجب شده است تا ماموران انتظامي قادر به کشف پيچيده ترين روش هاي قاچاق مواد افيوني بوده و باندهاي کلان تهيه و توزيع مواد مخدر را متلاشي کنند./تابناک










