آخرین اخبار بین الملل

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

آمریکا سلاح‌هایی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار به تل آویو می‌دهد

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد دولت بایدن قصد مجهز کردن تل آویو به سلاح‌هایی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار را دارد. به گزارش ایسنا،…

بمباران مواضع داعش توسط فرانسه و یک سؤال جدی



فرانسه در این حمله از تمامی ظرفیت ناوگان هوایی خود در پایگاه های هوایی اش در منطقه (امارات و اردن) استفاده کرد و به بمباران انبارهای مهمات، یک کمپ آموزشی تروریستها و یک مقر فرماندهی داعش پرداخت.

ساعات آغازین روز یکشنبه گذشته، پایتخت داعش در سوریه (رقه) مورد هجوم 12 جنگنده فرانسوی قرار گرفت و اعلام جنگ فراسوا هولاند علیه داعش را عملیاتی کرد.

فرانسه در این حمله از تمامی ظرفیت ناوگان هوایی خود در پایگاه های هوایی اش در منطقه (امارات و اردن) استفاده کرد و طی 20 عملیات هوایی به بمباران انبارهای مهمات، یک کمپ آموزشی تروریستها و یک مقر فرماندهی داعش پرداخت. این عملیات یک روز پس از عملیات تروریستی داعش در پاریس به وقوع پیوست که منجر به کشته شدن بیش از صد شهروند فرانسوی شد.

اخبار,اخباربین الملل,حمله هوایی فرانسه

بمباران مواضع داعش توسط فرانسه و یک سؤال جدی
بمباران مواضع حساس داعش در نگاه اول تحسین جامعه جهانی را بر انگیخت و بر عزم فرانسه برای مبارزه با داعش صحه گذاشت. با این حال این عملیات هوایی فرانسه سوالی را در اذهان ایجاد نمود و آن اینکه: آیا فرانسه اطلاعات مربوط به اماکن نظامی و آموزشی تروریست ها را در عرض چند ساعت به دست آورده و یا از قبل اطلاعات مربوط به این مناطق را در دست داشت؟

پاسخ سوال فوق پرسش دیگری را بر می انگیزد، چرا کمپ های آموزشی تروریست ها و جریان های تصمیم گیری و حیاتی آنها قبل از حملات پاریس منهدم نشدند؟ مگر فرانسه، حتی قبل از حادثه پاریس، جزو ائتلاف ضد داعش نبود؟ این چه ائتلاف ضد داعشی هست که محل استقرار تروریست ها را می داند، امکان بمباران شان را دارد ، از نظر حقوقی هم مجاز و بلکه ملزم به مبارزه با آنهاست ولی کاری نمی کند و تنها وقتی افکار عمومی برانگیخته می شود، بمباران محدودی انجام می دهد؟

در خوشبینانه ترین حالت، دستگاه های امنیتی و سازمان های نظامی فرانسه را میتوان به سهل انگاری و عدم تمایل در برخورد با گروه تروریستی داعش متهم نمود و با ادله میدانی آنرا اثبات کرد. و در نگاه همراه با بدبینی، ائتلاف آمریکا را متهم به همکاری با داعش در سوریه نمود که تئوری داعش کنترل شده را به ذهن متبادر می سازد، هر چند که برای این ادعا، مدرکی وجود ندارد.

قطعنامه های 2170و 2180 و همچنین برخی اصول ناظر بر حقوق بین الملل عام (مانند مسئولیت حمایت)، تمامی دول جهان را ملزم می نمایند که تمام توان خود را برای مبارزه با گروههای تروریستی به کار بندند. علی الخصوص قطعنامه های فوق الذکر که به طور خاص موضوع خشونت داعش در سوریه را هدف قرار داده اند. بمباران اخیر و رویه ی در پیش گرفته شده توسط یکی از قدرتمند ترین اعضای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نشان دهنده بی میلی این کشور -و در تفسیر موسع تر، ائتلاف تحت رهبری آمریکا- برای مبارزه با داعش است و گرنه اگر واقعاً عزمی برای نابودی داعش وجود داشت، تا کنون این گروه تروریستی نابود و یا دستکم ناکارآمد شده بود.

 

اخباربین الملل - عصرایران

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------