آخرین اخبار بین الملل

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

اشاره دوباره زلنسکی به احتمال مذاکره با روسیه

ارتش ایالات متحده آمریکا می‌گوید برای اولین بار یک هواپیمای نظامی تحت کنترل هوش مصنوعی در یک نبرد هوایی در مقابل جنگنده‌ای به خلبانی یک…

واشنگتن پست: امکان دستکاری در نتیجه انتخابات آمریکا وجود دارد



  اخباربین الملل,خبرهای  بین الملل,انتخابات آمریکا

به نظر می رسد با وجود تمامی تدابیر در نظر گرفته شده، امکان دستکاری در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وجود دارد.

به گزارش صدا و سیما؛ ویلیام آر. سوئینی در مقاله ای در پایگاه اینترنتی روزنامه واشنگتن پست، از امکان دستکاری نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توسط نامزد بازنده و زیر سوال رفتن یکپارچگی روند رای گیری در این کشور خبر داد.


وی در ابتدا، نوشت: بنیاد بین المللی نظام هاى انتخاباتى (IFES) از یکپارچگی سیاسی و انتخاباتی بیش از 145 کشور جهان در طول نزدیک به 30 سال گذشته حمایت کرده است. با وجود روش های دقیق برای شناسایی نقاط آسیب پذیر در جریان انتخابات و وجود کنوانسیون های بین المللی که از سلامت انتخابات در کشورها حمایت می کنند، همچنان شاهد موارد متعددی از اعتراض به تقلب در انتخابات هستیم.


دموکراسی های در حال توسعه، بیش از همه در معرض چنین چالش هایی هستند. در این کشورها چارچوب قانونی در اغلب موارد مبهم است و امکان دستکاری در نتایج انتخابات وجود دارد.بی امنیتی،  پاسخگو نبودن و مصونیت در برابر قانون نیز به این مشکل دامن می زند.


انتخابات ریاست جمهوری 2016 در آمریکا با آسیب پذیری های مهمی روبرو است که می تواند آزمونی جدید برای دموکراسی در این کشور باشد.


با توجه به ترکیب کنونی دیوان عالی آمریکا که شامل چهار لیبرال در برابر چهار محافظه کار است، مرجع رسیدگی به شکایات انتخاباتی در این کشور، به میزان قابل توجهی آسیب پذیر است.


اگر یکی از نامزدهای انتخاباتی به هر عللی از تخلف در جریان انتخابات شکایت کند، باید درخواستی را تقدیم دادگاه عالی ایالتی کند که این تخلف انتخاباتی در آن روی داده است. در نهایت، مرجع نهایی رسیدگی به این شکایت، مانند آنچه در سال 2000 در رقابت میان جورج بوش و ال گور روی داد، دیوان عالی آمریکا است.


با این حال، در حال حاضر بر خلاف سال 2000، هیچ گروهی اکثریت را در این دادگاه ندارد و اگر قرار باشد براساس رویکرد ایدئولوژیک اعضای دیوان عالی آمریکا رای صادر شود، تصمیم گیری دراین باره به بن بست خواهد رسید. از این رو تصمیم گیری به دادگاههای ایالتی محول خواهد شد. این مساله می تواند زمینه ساز تصمیمات متناقض در ایالت های گوناگون، بازشماری آرا و جدال های حقوقی شود.


بررسی های بنیاد بین المللی نظامهاى انتخاباتى، از واقعی بودن آسیب پذیری های نظام انتخاباتی آمریکا، خبر می دهد.


در چنین شرایطی، ایالت ها قادر نخواهند بود در مهلت تعیین شده براساس قوانین فدرال، سرنوشت انتخابات را تعیین کنند و تصمیم گیری نهایی به کنگره محول خواهد شد.


براساس متمم دوازدهم قانون اساسی آمریکا، در چنین شرایطی،  مجلس نمایندگان تازه منتخب آمریکا، رئیس جمهوری را از میان سه نامزدی که بیشترین آراء را به دست آورده اند انتخاب خواهد کرد.


ممکن است انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر به چنین سرنوشتی دچار نشود اما، بررسی های بنیاد بین المللی نظام هاى انتخاباتى، از واقعی بودن آسیب پذیری های نظام انتخاباتی آمریکا، خبر می دهد.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------