آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

حملات مستقیم اسرائیل و ایران به یکدیگر، پایان یافته| اسرائیل از موشک‌های دوربرد استفاده کرد

در پی پرواز چند شی ناشناس در اطراف پایگاه شکاری اصفهان و فعال‌شدن پدافند هوایی در بامداد جمعه سی ان ان از قول یک منبع اطلاعاتی منطقه‌ای…

نقض تحریم ایران توسط بزرگترین حامی مالی "تی پارتی" آمریکا



 

 

 

نقض تحریم ایران توسط بزرگترین حامی مالی

 

 

 

بزرگترین حامی مالی یکی از سه مجموعه سیاسی بزرگ آمریکا، تحریم های ضد ایرانی را نادیده می گیرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه ایندیپندت انگلیس، "برادرات کوش" بزرگترین حامیان مالی مجموعه تی پارتی (جنبش چای) در آمریکا برخلاف تحریم های ضدایرانی این کشور، با تهران روابط بازرگانی دارند.

پس از دو حزب اصلی آمریکا یعنی جمهوری خواهان و دموکرات ها، تشکل سیاسی تی پارتی (جنبش چای) در سطح ملی، پرطرفدارترین است.

مجله "بلومبرگ مارکتس" در تحقیقی 14 صفحه ای که تهیه آن 2 سال به طول انجامید؛ به تعاملات شرکت های "دیوید و چرلز کوش" با ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه، آسیا و آفریقا از طریق شرکت های تابعه در دیگر کشورهای جهان پرداخته شده است.

در این تحقیق، به جزئیات مسائل کارکنان جدا شده از این شرکت ها به ویژه در فرانسه پرداخته شده که نشان دهنده حجم فساد مالی و نقض قوانین در شرکت های وابسته به برادران کوش است.

ثروت هریک از دو برادر کوش 20میلیارد دلار و  حجم کمک های این دو برادر به مراکز وابسته به فعالیت های تی پارتی 50 میلیون دلار است.

تی پارتی جریان سیاسی افراطی تر از جمهوریخواهان است که با افزایش مالیات ها و ورود دولت به فعالیت های اقتصادی مخالف است.

گزارش ایندیپندت نشان می دهد: برادران کوش اتهامات وارده به خود را درباره نقض تحریم های بازرگانی و دادوستد با ایران رد کرد و گفته اند که تمامی تعاملات و از جمله تعامات بازرگانی با دولت ایران ، فراتر از قانون نرفته است.

بااین حال این گزارش اضافه می کند برداران کوش لشکری از حقوقدانان و وکلای مدافع در اختیار دارند که ماموریت آنها استفاده از نواقص و حفره های خالی در قانون است.

بزرگترین بخش بازرگانی برادران کوش با ایران فروش مواد پتروشیمیایی به تهران تا سال 2007 بوده است.

براساس متن منتشر شده در ویکی پدیا، جنبش اعتراضی چای یا جنبش تی پارتی (به انگلیسی: tea party movement) جنبشی سیاسی متمایل به عقاید محافظه‌کاران در ایالات متحده آمریکا است که از سال ۲۰۰۹ و در پی مجموعه‌ای از اعتراضات محلی و ملی در این کشور بنیان نهاده شد.

از ابتدای سال ۲۰۰۹ میلادی مجموعه‌ای از اعتراضات بر علیه برخی از قوانین فدرال از جمله قانون بیمه درمانی پیشنهادی از سوی باراک اوباما در نقاط مختلف ایالات متحده شکل گرفت که در نهایت به ایجاد این جنبش انجامید. در پی آن این جنبش نفش فعال‌تری را در عرصه سیاسی ایالات متحده بر عهده گرفته است و پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات سنا و کنگره نوامبر ۲۰۱۰ و هم‌چنین شکست اوباما در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۲ را سرلوحه اهداف خود قرار داده است.

نام این جنبش برگرفته از حرکت اعتراضی مستعمره‌نشینان آمریکایی در سال ۱۷۷۳ در مهمانی چای بوستون است که بر علیه انحصار دولت بریتانیا و کمپانی هند شرقی بر واردات چای به ایالات متحده واکنش نشان دادند..../عصر ایران

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------