آخرین اخبار سیاسی

کاظم صدیقی،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

حذف کاظم صدیقی از سخنرانان شب قدر دانشگاه امام صادق

کاظم صدیقی از سخنرانان شب قدر دانشگاه امام صادق (ع) حذف شد. به گزارش هم‌میهن، دانشگاه امام صادق به دلیل حجم بالای اعتراضات برای حضور کاظم…

آيا نامزد اصولگرايان از قبل تعيين شده بود؟



  اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی ,اصولگرايان

در چنین شرایطی، آیا نشانی از مهندسي انتخابات نامزد مورد نظر و اعلام سید ابراهیم رئیسی به عنوان نامزد جبهه نیروهای انقلاب اسلامی نیست.

 به گزارش عصر ایران دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حالی کمتر از چهل روز دیگر برگزار می شود که بر خلاف دوره های پیشین تا کنون شور سیاسی و آرایش انتخاباتی جناح ها و گروه های مختلف سیاسی شکل واقعی به خود نگرفته و کاندیدای نهایی اصول گرایان و اصلاح طلبان  به صورت رسمي معرفی نشده است.

 

اگرچه در جناح اصلاح طلب، بحث های فراوانی مبنی بر وجود کاندیدای مستقل  اصلاح طلبان که گاه از آن به عنوان نامزد پوششی یاد می شود؛ به وضوح فراوان به چشم می خورد اما می توان یک اجماع نانوشته در بین جریانات  اصلاح طلب در حمایت از ادامه ریاست جمهوری حسن روحانی مشاهده کرد.

 

در نقطه مقابل جریان اصولگرا با استفاده از تجربه شکل گیری ائتلاف  آبادگران ایران اسلامی که منجر به پیروزی در انتخابات دومین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گردید سعی نموده است با تشکیل یک جبهه فراگیر از همه اصولگرایان  ضمن معرفی نماینده واحد از جریان اصولگرایی به قوام و همگرایی بیشتر گروه های پراکنده اصولگرایان یاری رساند.

 

در این میان اگرچه انتخاب سید ابراهیم رئیسی با توجه به استعفای ایشان از هیات نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری قطعی به نظر می رسد اما طرح اسامی مختلفی چون سید پرویز فتاح،محمد باقر قالیباف، رستم قاسمی، حمیدرضا حاجی بابایی و علیرضا زاکانی که دارای سوابق بیشتر اجرايي نسبت به تولیت آستان قدس رضوی هستند می تواند منجر به کمرنگ شدن این نقطه ضعف نامزد احتمالی اصولگرایان باشد.

 

نکته جالبی که این استدلال را تقویت می کند اعلام چندباره رئیس کمیته امداد مبنی بر عدم نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری و بیانیه هفته پیش شهردار تهران در خصوص عدم درخواست برای نامزدی جبهه اصولگرایی است؛ چرا که سید پرویز فتاح که عملکرد موفق او در دوره وزارت نیرو و به ویژه در کمیته امداد در طول دو سال اخیر، سبب پر رنگ شدن نام او به عنوان گزینه جدی اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری شده است، علاوه بر تکذیب و اعلام چندباره عدم نامزدی در انتخابات،نسبت به کاهش سفرهای استانی خود به دلیل شائبه انتخاباتی بودن این سفرها اقدام کرده و یک روز قبل از برگزاری دومین مجمع جمنا عدم حضور خود در جلسه مجمع عمومی و تصمیم قاطع خود در زمینه عدم نامزدی در انتخابات را اعلام نموده است.

 

در چنین شرایطی اعلام انصراف وی در دومین مجمع اصولگرایان و کاهش آرای او نسبت به دوره قبلی كه دومين راي مجمع قبلي را كسب نموده بود،آیا نشانی از مهندسي انتخابات نامزد مورد نظر و اعلام سید ابراهیم رئیسی به عنوان نامزد جبهه نیروهای انقلاب اسلامی نیست.

 

همچنین کناره گیری محمدباقر قالیباف که سابقه دو دوره حضور در انتخابات ریاست جمهوری را دارد و از ظرفیت مناسب اجرایی و مدیریتي برخوردار است آنهم با طرح وعده حضور او در دولت آینده نمی تواند نمادی از علاقه مندی اصولگرایان به انتخاب یک نامزد روحانی برای رقابت با حسن روحانی باشد؟

 

اعلام انصراف يا عدم تمايل فتاح و قاليباف به نامزدي كه در مجمع اول پس از رئيسي حائز راي دوم و سوم شده بودند ،باعث كاهش آراي آنان در مجمع دوم و پيشي گرفتن زاكاني و بذرپاش ودر نتيجه تقويت موضع رئيسي گرديد چرا كه سايه حضور پررنگتر فتاح و قاليباف در انتخابات نامزد اصولگرايان مي توانست جايگاه ابراهيم رئيسي را به عنوان خروجي نهايي جمنا تضعيف نمايد.

 

آنچه مهم است اصولگرایان در صدد هستند با اجماع نیروهای جبهه اصولگرایی نسبت به تک دوره ای کردن دوره رياست جمهوري کسی اقدام نمایند که اگرچه در حال حاضر اصلاح طلبان براي برگشت به قدرت و استمرار حضور در قوه مجریه به او دل بسته اند، اما تمامی سوابق او نشان از تعلق به جبهه اصولگرایی دارد و در این میان شاید تمرکز اصولگرايان براي انتخاب یک نامزد واحد  برای انتخابات شانس پیروزی بر حسن روحانی را افزایش دهد.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------