چاپگرهای سه بعدی احتمال سکته و مرگ را افزایش می‌دهد



چاپگرهای سه بعدی,موادچاپ سه بعدی,افزایش سکته با چاپگرهای سه بعدی

چاپگرهای سه بعدی احتمال سکته و مرگ را افزایش می‌دهد

براساس هشدار محققان موسسه فناوری ایلینویز آمریکا، چاپگرهای سه بعدی در صورت عدم نصب در محیط مناسب برای انسان خطرآفرین بوده و می تواند عامل سکته و یا آسم شود.

به گزارش مهر، چاپ سه بعدی فرآیند آب کردن رشته های پلاستیکی و تولید اجسام جامدی است که با لایه های بسیار نازک پلاستیک ساخته می شود. این فناوری در دامنه وسیعی از صنایع از ساخت و ساز تا هوافضا کاربرد دارد و اکنون راه خود را به خانه ها نیز باز کرده است.

بسیاری از چاپگرهای سه بعدی در بازار امروز به فرآیندی متکی هستند که به آن "خروج و نشست ترموپلاستیک گرما دیده" گفته می شود این فرآیند ذرات فوق ریزی را در هوا منتشر می کنند. این ذرات کمتر از 100 نانومتر قطر دارند.

اگر این ذرات تنفس شوند در ریه جمع شده و یا به طور مستقیم وارد جریان خون می شود و تأثیرات سلامتی سوئی چون مرگ، سکته و آسم را در پی خواهد داشت.

برنت استفنز از موسسه فناوری ایلینویز در این گزارش آورده است: این نتایج نشان می دهد که باید هنگام استفاده از برخی از چاپگرهای سه بعدی تجاری در محیط داخلی هوشیار بود. علاوه براین آزمایشهای کنترل شده بیشتری باید در رابطه با انتشار ذرات اورسل از چاپگرهای سه بعدی صورت بگیرد.

تیم تحقیقاتی موسسه فناوری ایلینویز دو مواد مختلف چاپ سه بعدی را که به آنها ABS و PLA گفته می شود را بررسی کردند تا مشخص شود که میزان ذرات فوق ریز که هرکدام منتشر می کنند چقدر است.

هر دو نوع ماده میزان ذرات فوق ریز در هوا را افزایش می دهند اما این ABS 10 برابر بیشتر از PLA ذرات فوق کوچک منتشر می کنند. محققان مدعی شده اند که یک چاپگر سه بعدی ABS محور نرخ انتشاری برابر با کباب کردن غذا روی گاز یا اجاقهای برقی با قدرت کم دارند.
 ایسنا

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------