اجراي حكم پرداخت جزاي نقدي و شلاق 17 كارگر



 اخباراجتماعی,خبرهای  اجتماعی ,كارگران

احكام قضايي تمامي۱۷ كارگري كه با شكايت كارفرماي معدن طلاي آق دره در دادگستري آذربايجان غربي محاكمه شده بودند، در واپسين روزهاي ماه گذشته به اجرا درآمد.

به گزارش ایلنا، «وحيد ياري» كه در جريان رسيدگي قضايي به پرونده‌ اين ۱۷ كارگر وكالت آنها را برعهده داشته است، در اين رابطه گفت: در پرونده نخست كه به‌صورت مشترك با شكايت شركت پويا زركان در مقام كارفرما و يكي از نگهبانان شركت عليه هشت نفر از كارگران فصلي معدن تشكيل شده بود اين هشت نفر به اتهام «ممانعت و بازداشتن مردم از انجام كسب و كار با ايجاد هياهو و جنجال»، «توهين به نگهبان شركت»، « تخريب لباس و توقيف غيرقانوني نگهبان» و «تخريت عمدي تابلوي شركت» مورد محاكمه قرار گرفتند و براساس راي دادگاه بدوي تمامي اين افراد مجرم شناخته شدند. وي افزود: بر اين اساس هركدام از متهمان رديف اول تا پنجم به تحمل ١٥٠ ضربه شلاق و پنج سال حبس تعزيري محكوم شدند كه اين حكم در دادگاه تجديدنظر به ١٠٠ ضربه شلاق و ٣٧ ماه حبس تعزيري تقليل پيدا كرد.

ياري در مورد رايي كه از سوي اين دادگاه براي ساير متهمان رديف ششم تا هشتم صادر شده است، افزود: پس از احراز مجرميت اين افراد نيز هركدام از آنها به تحمل ٧٤ ضربه شلاق و پنج سال حبس تعزيري محكوم شدند كه در نهايت در جلسه تجديد نظر اين احكام به ٥٠ ضربه شلاق و ٣٧ ماه حبس تعزيري براي هريك از متهمان تقليل پيدا كرد.  وكيل پرونده كارگران معدن طلاي آق‌دره در عين حال افزود: جدا از اين آراي دادگاه در مورد متهم رديف ششم به صورت جداگانه قرار محكوميت سه سال حبس تعزيري تعيين كرد كه اين محكوميت در راي تجديد نظر تغييري نكرد.

اين وكيل دادگستري همچنين در مورد پرونده دومي كه عليه ٩ نفر از كارگران فصلي معدن طلاي آق‌دره تشكيل شده بود، گفت: در اين پرونده كارگران ياد‌شده به ارتكاب «ممانعت و بازداشت مردم از كسب و كار با هياهو و جنجال متهم شده بودند كه در نهايت همگي از سوي دادگاه مجرم شناخته شدند.»

دي ماه سال ۹۳شركت پويا زركان به عنوان پيمانكار اصلي معدن طلاي آق‌ دره ۳۵۰ نفر از كارگران فصلي اين معدن را به دليل تمام شدن مدت قرارداد كاري‌شان تعديل كرد. در اعتراض به اين اقدام كارفرما، تجمع گسترده‌اي از سوي كارگران اخراجي در مقابل نگهباني معدن صورت گرفت كه در نتيجه برخورد عوامل نگهباني با معترضان، حوالي ساعت هشت شب روز ششم دي ماه سال ۹۳ يكي از كارگران كه تحت فشار روحي وارده شده قرار داشت، در اعتراض به از دست دادن شغلش اقدام به خودكشي كرد.
منبع: ایلنا

گیره های ارزان قیمت موی سر که این روزها به صورت فله ای و حراج در اکثر مغازه ها به فروش می رسند خطرات و بیماری های مرگباری را به همراه دارند.
به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛کارشناسان غربی به تازگی اعلام کرده اند گیره های پلاستیکی مخصوص بستن موی سر که ساخت کشور چین است و در اغلب کشورهای جهان به دلیل قیمت پایین طرفداران فراوانی دارند از پلاستیک های بازیافت شده ساخته می شوند و می توانند ناقل ابتلا به انواع بیماری ها و امراض پوستی در افراد شوند.

هشدار،کلیپس و گیره سرهای بی کیفیت چینی جان دختران را می گیرند!

گفتنی است، علاوه بر گیره های مو، بندهای مخصوص بستن موی سر که در سالن های آرایشی استفاده می شود از آلوده ترین نوع مواد پلاستیکی که از سطل های زباله تفکیک شده اند ساخته و باعث ایجاد عفونت های پوستی و ورود انواع باکتری ها به بدن می شوند.

کارشناسان پوست و مو هشدار می دهند این روزها خانم ها باید قبل از خرید هرگونه محصول آرایشی و بهداشتی از کیفیت آن مطمئن شوند و از مراکز معتبر خرید کنند.

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------