جدایی رونالدو از رئال فاجعه نیست



  اخبارورزشی  ,خبرهای   ورزشی ,رونالدو

 آی‌اسپورت نوشت: نکته‌یِ اول اینجاست که داستان جدایی احتمالی کریستیانو رونالدو از رئال مادرید را اولین بار روزنامه‌یِ پرتغالیِ "ا بولا" مطرح کرد، روزنامه‌ای که در مواردی چنین بزرگ معمولا فقط وقتی دست به انتشار گزارشش می‌زند که ژرژ مندس (مدیر برنامه‌های رونالدو) با آن موافق باشد.

 

  اخبارورزشی  ,خبرهای   ورزشی ,رونالدو

در این گزارش آمده رونالدو در اردوی تیم ملی پرتغال به همبازی‌هایش گفته دیگر دوست ندارد برای رئال و در اسپانیا بازی کند چون احساس می‌کند رفتار باشگاه با او در قبال اتهام تخلف مالیاتی‌اش درست نبوده و باشگاه ازش به اندازه‌یِ کافی حمایت نکرده است.

 

اولین واکنش من به این گزارش بی‌تفاوتی بود، اما در طول روز گذشته منابع دیگری هم این خبر را تایید کردند و به احتمال صحتش افزودند. بعد نکته‌یِ مهم اینجاست که هنوز داستانی به این بزرگی را هیچکس تکذیب نکرده، نه رونالدو و اطرافیانش و نه رئال. البته نسخه‌یِ دیگری از این داستان که از زاویه‌یِ دید رئال روایت می‌شود این است که رونالدو از روی ناراحتی و خشم حرفی زده که خیلی جدی نبوده و بهترین کار در حال حاضر صبر کردن و انتظار برای پایان مشکلاتی که برایش پیش آمده است.

 

من فکر نمی‌کنم این مشکل به این راحتی‌ها حل شود. اما از سوی دیگر فروش رونالدو هم کار ساده‌ای نخواهد بود. رئال باید باشگاهی را پیدا کند که مبلغی هنگفت برای او بپردازد، در ضمن خود رونالدو هم از انتقال به آنجا و حقوقش راضی باشد. سوال دیگری که مطرح می‌شود این است که از منظر فوتبالی آیا رفتن رونالدو واقعا ضربه‌یِ بزرگی به رئال می‌زند؟ به نظرم اگر رئال با قیمتی بالا رونالدو را در 32 سالگی بفروشد و این درآمد را صرف خرید جانشینی مناسب برایش کنند خیلی هم فاجعه‌ای برایشان رخ نمی‌دهد.

 

از منظر غیر فوتبالی پرونده‌یِ مالیاتی رونالدو قابلیت صدور حکم حبس برای او را دارد. تخلف مالیاتی لیونل مسی نزدیک پنج میلیون دلار بود که برایش حکم شش ماه حبس تعلیقی را به همراه داشت که البته با توجه به قوانین اسپانیا و اینکه تخلفش در کمتر از دو سال مالی بود هرگز اجرا نمی‌شود. اما اتهام تخلف رونالدو نزدیکِ 15 میلیون دلار است و در زمانی بسیار طولانی‌تر از مسی و از این جهت ابعاد پرونده‌ها با هم تفاوتِ قابل توجهی دارد.

 

نکته‌یِ مهم دیگر این است که مشخصا بازیکنان هیچکدام خودشان به حساب‌های مالیاتی‌شان رسیدگی نمی‌کنند و باشگاه‌های بزرگی مثل رئال مادرید باید بهترین مشاورین و وکلا را برای انجام این وظایف داشته باشند. این که چه مقدار از پدید آمدن این شرایط تقصیر مشاورین رونالدو و تیم مندس است و چه مقدارش تقصیر باشگاه و وکلایش مشخص نیست. آنچه به نظر می‌رسد اما این است که رونالدو احساس می‌کند به عنوان بازیکنی که در یک کشور خارجی زندگی می‌کند باید در مورد مسائلی به این حساسی باشگاه دقت لازم درباره‌اش را نداشته.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------