عروس و مادرشوهر بازنده!



عروس و مادرشوهر,مشکل مادر شوهر و عروس,اختلاف عروس و مادرشوهر

مشکل مادر شوهر و عروس نیازمند تفکر و تامل از هر دو طرف است. لازم است موقعیت یکدیگر را بهتر درک کنند و سعی در ارتباط دوستانه و صمیمانه داشته باشند.

گاهی صحبتهای عروس خانواده در مورد مادر شوهر بسیار متاثر کننده است. از طرف دیگر صحبتهای مادر شوهر نیز در مورد عروس خانواده جای تامل دارد. پس مشکل کجاست؟ هر دو طرف بازنده وناراحت هستند و آنچه را که می خواستند همانگونه بدست نیاورده اند. بسیاری از مشکلات ارتباطی بین مادر شوهر و عروس ناشی از نگرشهای نادرست، سوء تعبیر ها، دلخوریهای مداوم، حساسیتها، توقعات بی جا، خودخواهی ها، نداشتن شناخت کافی از یکدیگر و پیش زمینه های غرض ورزانه است.

مشکلات در زندگی انسان همیشه وجود داشته مانند مشکلات فردی، اجتماعی، خانوادگی، فرهنگی و ارتباطی. وجود چنین مشکلاتی باعث شده تا انسان در مورد آنها کنکاش کند و راه کارهای مناسب را پیدا کند.

یکی از این مشکلات گاهی وجود ارتباط آزار دهنده مادر شوهر و عروس بوده است. البته این مشکل در کشور ما وجود دارد و در بسیاری از کشورها رابطه مادر شوهر و عروس همراه با چنین مسائلی نیست. لذا یکی از ابعاد این مشکل، مسئله فرهنگی آن است.

بنابراین گاهی ما ناآگاهانه از همان ابتدا به جای اینکه به یک پیوند دوستی در محیط خانوادگی همسرمان فکر کنیم به این مسئله فکر می کنیم که آیا با آنها می توانیم رابطه برقرار کنیم یا مورد آزار قرار می گیریم؟یعنی رابطه مادر شوهر و عروس خیلی وقتها آغشته به پیش داوری و سوء تعبیرهاست وازهمان ابتدا موجب می شود تا حالت دفاعی داشته باشیم. حرفهای اطرافیان و گفتن تجربیات منفی آنها و دیدن رفتارهای ناپسند مادر شوهر، ممکن است ما را به این فکر بیندازد که در میدان جنگ وارد شده ایم. بنابراین تصمیم می گیریم با آوردن شوهر به میدان خود، مشکلات را حل کنیم، اما این راه حل هم مشکل را به طور کلی از بین نمی برد.

در اینجا باید به این مسئله فکر کنید، همانطوری که شوهر خود را دوست دارید، باید خانواده او را نیز بپذیرید. پذیرفتن خانواده او نقش بسیاری در حل مشکلات شما دارد. زیرا صمیمت و احترام را به همراه دارد. همچنین به این فکر کنید، شما با بسیاری از مشکلات ارتباطی که تاکنون داشته اید، توانسته اید، موفق شوید، زیرا به خودتان متکی بودید. خودتان را باور کردید که می توانید و اعتماد به نفس لازم را پیدا کردید. صحبتهای دوستانه و محترمانه شما، آنها را مجاب به پذیرش شما می کند بدون اینکه مجبور شوید همسر خودتان را درگیر در این مسئله کنید.

در عین حال سعی کنید ارتباط عاطفی خود را با همسرتان قوی تر کنید. پیوند عاطفی و صمیمت با او موجب آرامش فکری و روانی بیشتر شما می شود و بهتر می توانید در جهت اهداف مشترک زندگی تان گام بردارید. در این درگیری ها او را دخیل نکنید اما به طور کلی در جریان تلاشهای شما باشد.

فکر کنید بسیاری از صحبتهای که از مادر شوهر خود می شنوید و ناراحت می شوید آیا از مادر خودتان بشنوید، ناراحت می شوید.؟ یعنی حساسیت نشان نمی دهید و راحت از کنار آنها می گذرید. بنابراین سعی کنید همین روش را در مورد مادر شوهر خود نیز انجام دهید. گاهی توجه کردن به خواسته های مادر شوهر و مدارا کردن نوعی تدبیر و مصلحت است.

برای اینکه بتوانیم ارتباط درست برقرار کنیم باید ذهن مان را از بدی ها پاک کنیم و تصور کنیم که یک ارتباط تازه را می خواهیم شکل دهیم. شاید مادر شوهر شما بدخلق است اما با کمی سیاست و محبت بتوانید محبت مادرانه او را داشته باشید. در کنار صمیمیت حد فاصله و حریم ها را حفظ کنید.

در نهایت با دیدن بعضی از رابطه های خوب مادر شوهر و عروس ، خودتان را قانع کنید که این رابطه هم می تواند حاکی از صمیمیت و احترام باشد. با تلاش بیشتر آنرا بدست آورید.

بهترین رابطه این نیست که اشخاص بی عیب و نقص را گرد هم می آورد بلکه آن است هر فرد بیاموزد با معایب دیگران کنار آید و محاسن آنان را تحسین نماید.
منبع: تبیان

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------