آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

افزایش ۴ برابری قیمت گوشت،۳ برابری قیمت برنج ، ۳/۵ برابری ماهی و ۳ برابری تخم‌مرغ در دو سال

با وجود رشد شدید قیمت‌ها، در سال جاری با شنیدن خبر سیاست‌های انبساطی این احتمال وجود دارد که تورمی بیش از آنچه در سال‌های…

استمرار قطعی‌ برق تا اواخر مرداد



 اخبار اقتصادی ,خبرهای اقتصادی , قطعی‌ برق
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان گفت: خاموشی ها در استان از دو روز گذشته شروع و احتمالا تا اواخر مردادماه و هفته اول شهریور ادامه خواهد یافت. 

به گزارش ایمنا، رسول موسی الرضایی (چهارشنبه) در نشست خبری نهمین نمایشگاه بین المللی دوسالانه صنعت برق اظهار کرد: برق به عنوان کالای بسیار مهم و استراتژیک پایدار در همه کشورهای دنیا است.

 

وی در خصوص جایگاه ایران در تولید برق منطقه خاورمیانه گفت: به لحاظ سطح، نزدیک به ۷۵ هزار مگابات برق تولید می‌کنیم و در این خصوص جزو کشورهای اول خاورمیانه هستیم. به لحاظ جایگاه کشوری هم رتبه سیزدهم را داریم. همچنین به لحاظ شبکه زیر ساخت و توزیع، جزو کشورهایی هستیم که توانایی توسعه، کارآفرینی و ایجاد مشاغل مختلف در صنعت های مختلف را داریم.

 

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان با اشاره به شرکت‌های توزیع برق استان اصفهان و سهم استان در تولید برق کشور گفت: حدود ۱۱ درصد و نزدیک به پنج هزار و ۸۰۰ مگابات قدرت تولید را در اختیار داریم.

 

موسی الرضایی با اشاره به ساختار شبکه فوق توزیع افزود: به خود می‌بالیم که از لحاظ شرایط شبکه و زیرساخت جزو شرکت هایی هستیم که زیرساخت پایدار و مستحکم دارد، مدعی هستیم که شبکه فوق توزیع را در شرایط و پارامترهای مورد نیاز پایداری شبکه می‌توانیم رصد کنیم که این یک مزیت است.

 

افزایش میزان برق مصرفی

 

وی با اشاره به مصرف برق افزود: پیک شبکه در سال ۹۶ چهار هزار و ۳۷۰ مگابات بود، رکورد این میزان در سوم تیر ماه با رقم چهار هزار و ۵۵۰ مگابات زده شد، اما امروز این رقم مجددا تعدیل شد.

 

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان ادامه داد: در بخش صنعت رشد سه الی چهار درصدی را شاهد بودیم، بیشترین بار مصرف مربوط به منطقه صنعتی است که نزدیک به ۶۰ درصد مصرف را به خود اختصاص می‌دهد.

 

موسی الرضایی با اشاره به تاثیر کم آبی بر کاهش تولید برق افزود: باید پنج هزار و ۸۰۰ مگابات برق تولید کنیم، به دلیل گرما و کم آبی در دو الی سه سال گذشته نتوانستیم از ظرفیت لازم نیروگاه‌ها استفاده کنیم، اما در حال حاضر نیروگاه‌ها تنها با ۱۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

 

وی افزود: همه توربین‌های کشور به شبکه سراسری متصل‌اند و همه مصارف هم از شبکه سراسری تامین می‌شود، این دلیل نیست که اگر نیروگاه اصفهان تولیدش پایین باشد همه اصفهان دچار مشکل شود و نتوانیم از شبکه سراسری برق بگیریم، اما همه برق را هم از شبکه سراسری دریافت نمی‌کنیم.

 

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان با تاکید بر اینکه خاموشی‌های استان از دو روز گذشته شروع و احتمالا تا اواخر مردادماه و هفته اول شهریور ادامه خواهد داشت اظهارکرد: با برنامه ریزی و هماهنگی هایی که انجام شده، قرار است سهمیه‌های هر بخشی مشخص تا بر اساس آن مصرف شود.

 

موسی الرضایی با بیان اینکه ۳۰۰ مگابات خاموشی داریم گفت: از این رو هرسال ۴۵ صنعت سنگین را دعوت به همکاری کرده‌ایم تا در اوج ساعت بار محدویت خود را به حداقل برسانند.

 

وی با بیان اینکه در خرداد ماه از مرز تولید پنج هزار و پانصد مگابات گذشتیم، یکی از علل عمده کمبود برق را کمبود تولید برق خوزستان ذکر کرد و افزود: هر سال در منطقه خوزستان هفت تا هشت هزار مگابات تولید برق آبی وجود داشت اما امسال با کاهش آب و در نتیجه تولید برق روبروییم.

 

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان با اشاره به طرح‌های نیروگاهی تصریح کرد: اجرای طرح‌های نیروگاهی نیاز به نقدینگی و ارز دارد تا به تولید برق مورد نیاز خود برسیم. البته الگوی مصرف خوبی هم نداریم، تفاوت میان زمان پیک و ساعت مصرف دو برابر است. در ساعات دی، بهمن و اسفند ماه مصرف عادی برق به ۲۷ هزار مگابات و اوج مصرف بالای ۵۵ هزار مگابات می‌رسد.

 

وی با بیان اینکه  کشورهای جهان در حوزه های نیروهای تجزیه پذیر در حال سرمایه گذاری هستند و ایران هم باید به این سمت برود افزود: در حوزه استفاده از نیروگاه های خورشیدی، بادی و نیروهای تجزیه پذیر به طور کلی دچار مشکل هستیم. وزارت نیرو با تضادی روبرو شده است که اگر بخواهیم نیروگاه‌های تجزیه پذیر را توسعه دهیم باید دستگاه خریداری کند و اگر دستگاه تهیه نکند با محدویت های زیست محیطی روبرو میشویم.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------