قوامی: پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به مصرف کننده انتقال پیدا می‌کند



 اخبار اقتصادی ,خبرهای اقتصادی ,مالیات بر ارزش افزوده
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی گفت: با اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده بازپرداخت این مالیات از دوش تولید کنندگان برداشته خواهد شد.

هادی قوامی با حضور در ایسنا به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی و روز خبرنگار اظهار کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده کنونی به تولید کننده فشار وارد می کند و با توجه به اینکه تولید کننده ۲۵درصد از سود سالیانه خود را به صورت مالیات می‌پردازد بهتر است تا پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به حلقه نهایی یعنی مصرف کننده انتقال پیدا کند.

 

نماینده مردم اسفراین در مجلس ادامه داد: اصلاحات قانون مالیات بر ارزش افزوده تا سه هفته دیگر در صحن مجلس مطرح می شود.

 

وی در خصوص این اصلاحات گفت: به دلیل نبود صندوق های مکانیزه فروش امکان عملی کردن این طرح وجود نداشت و این بار بر دوش تولید کننده سنگینی می‌کرد. با تصویب شدن قانون صندوق‌های مکانیزه فروش و شکل پیدا کردن آن در نقاط مختلف این مالیات به حلقه نهایی یعنی مصرف کننده منتقل می شود.

 

قوامی تصریح کرد: در سال‌های اخیر دولت به دلیل مشکلات مالی به فروش اوراق مشارکت روی آورد؛ در پروژه‌هایی که طرف قرارداد دولت است پیمانکار همان ابتدا  مجبور به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بود که  منجر به تضعیف نقدینگی آنها می شد.

 

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: خوشبختانه این قانون در دست اصلاح است و در قانون جدید و دولت مالیات بر ارزش افزوده را به کارفرما پرداخت می کند و از پیمانکار مطالبه نمی شود و چنانچه به دلایلی مطالبه شود در بودجه آن ها در نظر گرفته خواهد شد.

 

نماینده مردم شهرستان اسفراین در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش و پروش در بحث آموزش فرزندان عشایر غفلت نکرده است.

 

قوامی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به مدارس و دانش آموزان عشایری خراسان شمالی نیز اشاره و اظهار کرد: در اداره آموزش و پرورش همواره مسئولی جهت پیگیری امور آموزشی عشایر وجود دارد تا فرزندان عشایر بتوانند از امکانات آموزشی بهترین بهره را ببرند.

 

رئیس فراکسیون عشایری مجلس شورای اسلامی افزود: معلم‌هایی که برای تدریس محصلین عشایر موظف می شوند معمولا با عشایر کوچ می کنند و در مکانی که به صورت کانکس یا غیر آن برای تدریس تعبیه شده است به امر آموزش می پردازند .

 

وی با اشاره به کوچ عشایر در اواخر فروردین بیان کرد: این کوچ زمانی اتفاق می افتد که دو ماه تا پایان سال تحصیلی مانده و این مسئله خود یکی از دلایل بازماندن  محصل های عشایر از تحصیل است.

 

قوامی در پایان گفت : طرحی در دستور کار قرار دارد که طبق آن افرادی از دل خود عشایر انتخاب می‌شوند تا ضمن آموزش‌های تحصیلی مربی بهداشت بوده و بتوانند امور  بهداشتی را در سطح اولیه انجام دهند.

 

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------