آزمایش موفقیت آمیز واکسن ضد کرونای «آکسفورد»/ واکسن چینی کرونا هم مصونیت ایجاد کرد



اخبار,اخبار پزشکی,واکسن کرونا
نتایج اولیه یک تحقیق نشان می‌‌دهد یک واکسن کووید-۱۹ که توسط دانشمندان دانشگاه آکسفورد ساخته شده است بی‌‌خطر است و در آزمایشات بالینی در مراحل اولیه در داوطلبان سالم پاسخ ایمنی ایجاد کرده است.

به گزارش تسنیم، نتایج اولیه یک تحقیق نشان می‌‌دهد یک واکسن کووید-19 که توسط دانشمندان دانشگاه آکسفورد ساخته شده است بی‌‌خطر است و در آزمایشات بالینی در مراحل اولیه در داوطلبان سالم پاسخ ایمنی ایجاد کرده است.

 

براساس نتایج آزمایش منتشر شده در مجله پزشکی Lancet، این واکسن که توسط شرکت AstraZeneca و دانشمندان آکسفورد در دست تولید است، عارضه جانبی جدی ایجاد نکرده و باعث ایجاد آنتی بادی و سلول T در سیستم ایمنی بدن شده است.

 

بر اساس گزارش CNBC، پروفسور آندرو پولارد، محقق آکسفورد گفت: سیستم ایمنی بدن دو راه برای یافتن و حمله به پاتوژن‌‌ها دارد؛ یکی  آنتی بادی و دیگری سلول T. این واکسن هر دو پاسخ را ایجاد می‌‌کند.

 

محققان می‌‌گویند تنها عوارض گزارش شده برای این واکسن، سردرد و احساس خستگی است و در سایر موارد  نیز درد هنگام تزریق و تب و لرز ایجاد شده است.

 

پروفسور ادرین هیل، مدیر یک انستیتو در دانشگاه آکسفورد، روز دوشنبه گفت که پاسخ ایمنی قوی بدان معنی است که احتمالاً واکسن در برابر ویروس محافظت ایجاد می‌‌کند، هرچند هیچ چیز تضمینی نیست.

 

وی افزود: دانشمندان امیدوارند که آزمایشات انسانی طی چند هفته آینده در ایالات متحده آغاز شود.

 

واکسن چینی کرونا هم مصونیت ایجاد کرد

پژوهشگران چینی می‌گویند یک واکسن تولید شده برای کووید-۱۹ در این کشور در اغلب افراد شرکت‌کننده در یک کارآزمایی بی‌خطر بوده و پاسخ ایمنی برانگیخته است.

 

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز این واکسن که با همکاری شرکت چینی کان‌سینو بایولوژیکز و واحد پژوهشی ارتش چین ساخته شده است، یکی از چند واکسنی است نتایج آزمایش‌هایشان در انسان‌ها امیدبخش بوده است و آماده ورود به مرحله نهایی کارآزمایی بالینی‌ می‌شوند. واکسن‌های دیگر امیدبخش شامل واکسن‌های شرکت مدرنا، شرکت بایوان‌تک و شرکت اینوویو می‌شوند.

 

واکسن شرکت کان‌سینو که هنوز باید وارد مرحله نهایی بزرگ کارآزمایی بالینی شود تا معلوم شود تا چه حدی می‌تواند از عفونت با ویروس جدید کرونا در افراد پیشگیری کند، برای آزمایش بر روی سربازان ارتش چین چراغ سبز گرفته است.

 

پژوهشگران می‌گویند نتایج کارآزمایی مرحله دوم یا مرحله میانی این واکسن که روز دوشنبه ۳۰ تیر در ژورنال لنست منتشر شده است، از پیشرفت به سمت مرحله نهایی یا سوم این واکسن در مقیاس بزرگ حمایت می‌کند.

 

این واکسن چینی از ویروسی به نام آدنوویروس استفاده می‌کند تا رمز ژنتیکی مربوط به ساخت پروتئین گل‌میخی ویروس جدید کرونا را به درون انسان بدن منتقل کند و باعث ایجاد پاسخ ایمنی به آن شود. این روش در واکسنی که با همکاری دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترا-زنکا نیز ساخته می‌شود، هم به کار رفته است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------