اعلام مجازات‌های متخلفان پروتکل‌های بهداشتی



 اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی, پروتکل‌های بهداشتی

 

گزارش از تشدید سخت‌گیری‌‌ها برای افرادی که ماسک نمی‌زنند  

جزئیات مجازات‌های متخلفان پروتکل‌های بهداشتی

کسر از حقوق و انفصال موقت و پلمب 10 روزه واحدهای تجاری در انتظار متخلفان

 

 در شرایطی که کشور ما موج دوم شیوع کرونا را تجربه می‌کند، اما بسیاری از مردم در رابطه با خطر ابتلا به کرونا، دچار روزمرگی شده‌اند و کاهش آمار مشارکت مردم در فاصله‌گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک در میان مردم نگران کننده‌تر از همیشه است. طبق آمار در کلانشهری مانند تهران که در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد، فقط 60 درصد مردم اقدام به زدن ماسک و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی می‌نمایند.

 

در این شرایط روزانه به‌طور متوسط دوهزار 500 نفر در کشور به کرونا مبتلا می‌شوند و حدود 170 نفر جان‌شان را از دست می‌دهند، نکته نگران‌کننده ظرفیت پر بیمارستان‌ها است و همان‌طور که طی چند وقت گذشته اخباری در رابطه با تشکیل پلیس کرونا در جهت جریمه افرادی که از ماسک استفاده نمی‌کنند، منتشر شد، در جلسه اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا مجازاتی برای افراد سهل‌انگار در نظر گرفته شد. روز گذشته ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت از مجازات‌های عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی که در جلسه اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا به تصویب‌رسیده است، خبر داد و اعلام کرد: «ارائه خدمات از سوی دستگاه‌های دولتی و غیردولتی به افراد و مراجعه‌کنندگانی که از ماسک استفاده نکرده یا فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند، ممنوع بوده و متخلفین در زمینه ارائه خدمات، مجازات خواهند شد.» حریرچی همچنین درباره مجازات‌های تعیین شده برای متخلفان شیوه‌ نامه‌های بهداشتی گفت: «در جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مجازات‌هایی برای عدم رعایت شیوه‌نامه های بهداشتی ابلاغی ستاد مدیریت کرونا، تصویب شد.

 

عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و ضوابط ابلاغی ستاد مدیریت کرونا از سوی کارکنان و مدیران اجرایی تخلف محسوب می‌شود و به وزارتخانه‌ها اختیار داده شد که با این تخلف برخورد کنند. به این ترتیب در مرحله اول اخطار کتبی با درج در پرونده، مرحله دوم توبیخ با درج در پرونده، در مرتبه سوم کسر یک سوم از حقوق و فوق‌العاده شغل تا یک ماه، مرتبه چهارم کسر یک سوم از حقوق و عناوین مشابه تا سه ماه و مرتبه پنجم انفصال موقت از خدمت تا سه ماه در نظر گرفته شده است»

 

حریرچی همچنین درباره مجازات‌های تعیین‌شده در حوزه صنفی نیز گفت: عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و ضوابط ابلاغی ستاد مدیریت کرونا از سوی اصناف و حرفه ها و مشاغل، تخلف صنفی و حرفه‌ای محسوب می‌شود. مجازات این تخلفات نیز به این صورت است که در مرتبه اول تذکر کتبی با درج در پرونده صنفی و حرفه ای، در مرحله دوم تعطیلی و پلمب واحد به مدت پنج روز و در مرحله سوم نیز تعطیلی فعالیت حرفه‌ای به مدت ده روز خواهد بود» معاون کل وزارت بهداشت درباره مجازات‌های در نظر گرفته شده در حوزه عمومی (مردم) گفت: در حوزه عمومی استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی برای کلیه آحاد جامعه در وسایل حمل و نقل عمومی، مراکز تجمعی سربسته و محیط‌های صنفی (مانند مغازه‌ها) و اداری اجباری است.

 

نکته مهم آن است که ارائه خدمات و تسهیلات اداری، انتظامی، قضایی، رفاهی، بانکی و خدماتی از سوی دستگاه‌های دولتی و غیردولتی به افراد و مراجعه‌کنندگانی که از ماسک استفاده نکرده یا فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند، ممنوع بوده و متخلفین در زمینه ارائه خدمات بر حسب مورد، طبق دو بند قبلی مجازات خواهند شد.

 

آرمان ملی 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------