کرونا جان ۲۷۴ نفر دیگر را در ایران گرفت/ کووید ۱۹ لگاریتمی صعود می‌کند



کرونا,اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۳هزار و ۳۱۱ مبتلای جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: متاسفانه در این بازه زمانی ۲۷۴ بیمار جان خود را از دست دادند. 

به گزارش ایسنا، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۳ هزار و ۳۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۸۸۴ نفر از آنها بستری شدند.

 

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۳ هزار و ۴۵۲ نفر رسید.

 

لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۴ هزار و ۷۶۴ نفر رسید.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۷۲۰ هزار و  ۸۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

 

وی افزود: چهار هزار و ۴۴۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، تا کنون ۱۳ میلیون و ۷۷۰ هزار و ۱۶۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۹۵ شهرستان قرمز و ۹۹ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: ۴۵ شهرستان در وضعیت زرد و فقط ۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

 

کرونا لگاریتمی صعود می‌کند / شدت بالا و دوره نهفتگی کوتاه در جوانان 

رئیس بخش عفونی بیمارستان ولیعصر(عج) بیرجند با بیان اینکه ویروس کرونا افراد دارای سن پایین را به صورت بسیار شدید درگیر می‌کند، اظهار کرد: دوره نهفتگی بیماری به نوعی کوتاه تر شده و وقتی یک نفر مبتلا می‌شود، باقی اعضای خانواده نیز علائمشان را نشان می‌دهند.

 

مسعود ضیایی، امروز دوشنبه ۲۳ فرردین به رسانه‌های گروهی گفت: متاسفانه نسبت به قبل از سال نو موارد مثبت بیماری کرونا در کشور ۳۰ برابر و موارد مرگ و میر حداقل ۳ برابر افزایش پیدا کرده است یعنی ۷۰۰ نفر به ۲۱ هزار نفر و از ۷۰ به ۱۹۰ مرگ و میر رسیده که روند به صورت بسیار سریع و لگاریتمی بالا می‌رود.

 

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اکنون با شرایط خاصی رو به رو هستیم، افزود: در این شرایط که موج چهارم شروع شده، بسیاری از افراد دارای سن پایین و زیر ۴۰ سال مبتلا می‌شوند و حتی بیماری را شدید می‌گیرند، دوره نهفتگی بیماری به نوعی کوتاه تر شده و وقتی یک نفر مبتلا می‌شود، باقی اعضای خانواده نیز علائمشان را نشان می‌دهند.

 

ضیایی ادامه داد: در نتیجه امکان مراقبت توسط سایر اعضای خانواده نیست و اگر قبلا یک نفر مبتلا می‌شد و دو نفر را مبتلا می‌کرد؛ اکنون تمام اعضای خانواده و به نوعی فامیل مبتلا هستند و نهایتا ترس از بیمارستان باعث شده که بیمارانی که بیماری بسیار شدید دارند، دیر مراجعه کنند و درنتیجه کارشان به آی سی یو و درمان‌های خاص بیفتد و احتمال بهبود کمتر و متاسفانه شاید باعث مرگ و میر بیشتر شود.

 

وی بیان کرد: این بیماری را به دلیل سرعت پیشرفت آن جدی بگیریم و اگر علائمی داریم به مراکز درمانی مراجعه کنیم، درمان‌های خودسرانه را کنار بگذاریم و درمان‌های علمی را انجام دهیم، به علائم هشدار که تنگی نفس، درد قفسه سینه، تب و تنفس سریع است، دقت کنیم و اگرکسی مثبت است یا تماس داشته، حتما از دو ماسک متفاوت و جنس متفاوت استفاده کند، رفت و آمدی نداشته باشد و قرنطینه شوند تا هر چه می توانیم چرخش ویروس را کم کنیم.

 

ضیایی خاطرنشان کرد: ماه رمضان را در پیش داریم؛ خواهش ما از هموطنان این است که در خانه بمانند، دوره‌های قرآن را به صورت مجازی برگزار کنند و از تجمعات در این ماه مبارک خودداری شود تا بتوانیم با هم این پیک را پشت سر بگذاریم.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------