آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

از اعتراض به تبلیغات زود هنگام انتخاباتی تا آغاز تحرکات جریان انحرافی



آخرین تحولات انتخاباتی ,  جریان انحرافی

در هر حالی که هر روز که می گذرد ، انتخابات یازدهم ریاست جمهوری نزدیک تر می شود، بازار گمانه زنی های انتخاباتی همچنان داغ است .
در این میان عده ای از سیاسیون از اشکالات شروع زودهنگام تبلیغات انتخاباتی سخن می گویند و عده ای از اعلام کاندیداها حمایت می کنند.
در آخرین اظهارات اما، آيت‌الله محسن حيدري،عضو مجلس خبرگان رهبري گفته: هزينه کردن از بيت‌المال توسط كانديدهاي انتخاباتي "حرام" است .
 وی در خصوص ورود زودهنگام به انتخابات نیزمعتقد است: ورود زود‌هنگام به انتخابات‌ به مصلحت کشور نيست . قانون اساسي استفاده از امکانات دولتي در انتخابات‌ توسط نامزدان را ممنوع کرده و در واقع تخلف هم محسوب مي‌شود و تخطي از قانون در بررسي صلاحيت کانديداها تاثيرگذار خواهد بود؛ از لحاظ شرعي تخلف از قانون جمهوري اسلامي و هزينه کردن از بيت‌المال براي فعاليت‌هاي انتخاباتي نامزدين حرام است .تا به این ترتیب هر گونه فعالیت انتخاباتی قبل از موعد مقرر را غیر قانونی بداند.
عليرضا زاکاني، نماينده مردم تهران در مجلس نیز با این نظر موافق است و در این خصوص گفته: نبايد به انتخابات زودهنگام دامن زده شود .
زاکانی همچنین گفت: اظهارنظر و بحث‌هاي انتخاباتي در شرايط فعلي به صلاح نبوده و حرکت در اين مسير نادرست است.
با این حال اما گمانه زنی های انتخاباتی در حال انجام  است و فضای کشور به سمت انتخاباتی شدن پیش می رود.

از اردوگاه اصولگرایان چه خبر؟
جبهه انتخاباتي اصولگرايان در چند روز گذشته اگر چه كم و بيش فعاليت‌هايي را در ميان طيف‌هاي گوناگون متعلق به خود شاهد بود اما از سوي ديگر كندي تحركات آنان كاملا مشهود است، در اين راستا رايزني‌ها و مذاكرات مختلفي نيز در جريان است.
ديدار خصوصي منوچهر متكي با محمد رضا باهنر به سوژه داغ رسانه‌ها تبديل شد و همزمان با مطرح شدن گزينه‌هاي مورد حمايت جبهه پيروان خط امام و رهبري اين ‌بحث به ميان آمد كه شانس متكي كمي بيشتر از گزينه‌هاي ديگر است.
اگر چه محمد رضا باهنر در مراسم افطاري تشكل متبوعش ورود به مصاديق را در جبهه اصولگرايي تكذيب كرد و گفت:چه تشکل‌های جبهه پیروان و چه کل اصولگرایان و همچنین جبهه متحد اصولگرایی که برای انتخابات مجلس شکل گرفته بود، تا به‌حال در مورد مصادیق کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو بحث نکرده‌اند.
 در عين حال كانديداتوري برخي ديگر از اصولگرايان اما در چند روز گذشته جدي‌تر شد. از آن جمله مصطفي پورمحمدي بار ديگر در خصوص كانديداتوري خود اظهارنظر كرد و گفت: اگر تصميم داشته باشد وارد عرصه انتخابات رياست‌جمهوري شود به وقتش اين تصميم را اعلام خواهد كرد.
بسياري در چند وقت اخير معتقد بودند كه سفرهاي استاني و جلسات دانشگاهي وي رويكرد انتخاباتي دارد.
 جبهه ايستادگي هم اعلام كرد كه ديدارهايي را با سران و شخصيت‌هاي شاخص نظام ترتيب داده و مباحث انتخاباتي را در دستور كار جدي خود قرار داده است.
در اين راستا ابوالقاسم رئوفيان عضو شوراي عالي جبهه ايستادگي گفت: جلسات شوراي عالي جبهه ايستادگي، هر هفته تشکيل مي‌شود و موضوع بررسي انتخابات رياست‌جمهوري يازدهم در دستور کار جبهه ايستادگي قرار گرفته است. جبهه ايستادگي، انتخابات مجلس را به سهم خود مديريت کرد و در انتخابات رياست‌جمهوري نيز حضوري فعال خواهد داشت.
 این در حالی است که، قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی معرفی تیم همراه توسط کاندیداها را ضروری دانسته و گفته: با معرفی تیم همراه توسط کاندیداها مشخص می‌شود که برنامه‌اش برای چهارسال اداره کشور بر اساس شایسته سالاری، قبیله سالاری، اسم سالاری و یا خودسالاری است.
پرویز سروری برنامه محور شدن حرکت کاندیداها را از ضرورت های انتخابات ریاست جمهوری دانست و گفت: مردم در چند دوره انتخابات به نوعی شخص محوری را تجربه کردند و به این نتیجه رسیده اند که با شخص محوری به مطالبات خود نخواهند رسید.
وی افزود: بنابراین گرایش مردم به سمت کاندیداهایی است که بتوانند برنامه های مدون برای معضلات و مشکلات جامعه همچون بحث تولید، بی کاری، تورم و تحریم ها داشته باشند.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، معرفی تیم همراه توسط کاندیداها را ضروری دانست و گفت: معرفی کردن تیم همراه توسط کاندیداها برای شناخت برنامه های وی برای چهار سال آینده بسیار موثر است.
سروری با بیان اینکه معرفی تیم همراه به نوعی نما و چشم اندازی که یک کاندیدا برای اداره کشور دارد را مشخص می کند، خاطرنشان کرد: یک کاندیدا با معرفی تیم همراهش مشخص می شود که با چه نوع تفکری  شایسته سالاری، قبیله سالاری، اسم سالاری و یا خودسالاری می خواهد کشور را اداره کند.
از سوی دیگر اما، عضو جامعه روحانیت مبارز درباره انتخابات بر شکل گیری احزاب تاکید کرد و گفت: تنها در صورت شکل گیری احزاب مردم می توانند تیم اقتصادی و سیاسی یک نامزد ریاست جمهوری را شناسی کنند، در غیر این صورت امکان شناسایی نامزدها را ندارند و روی فرد حساب می کنند نه روی تیم.
وی افزود: در کشور ما این رویه وجود نداشته که نامزدها با ارائه برنامه بتوانند آرای مردم را جلب کنند البته اگر این اتفاق رخ دهد بسیار خوب است.

دولتی ها این روزها چه می کنند؟
اما در حالی که اصلاح طلبان به عنوان رقیب سنتی اصولگرایان این روزها بسیار فعال شده اند و بازار گفت و شنود های انتخاباتی و دیدارهای انتخاباتی میان انها داغ است، رسانه های دولتی به تخریب جدی این گروه پرداختند.
، روزنامه ایران ، سایت شبکه ایران و برخی دیگر از وبلاگ ها و رسانه های حامی دولت در این اخبار و تحلیل ها حتی نسبت به شروطی که برخی چهره های اصولگرا برای بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سیاسی مطرح کرده اند اعتراض خود را نشان داده اند.
هر چند اصلاح طلبان در ماجرای فتنه 88 محبوبیت خود را از دست داده اند و اقبال عمومی چندان با آنها همراه نیست اما به نظر می رسد دولتی ها قصد دارند با حذف اصلاح طلبان، انتخاباتی دوقطبی رقم بزنند که رقابت بین اصول گرایان و دولتی ها باشد.
حجت الاسلام جعفر شجوني  در این خصوص گفته است: کسی در نظام اسلامي منتظر ورود اصلاح طلبان به صحنه سياسي نيست، جنجال آفريني اين جريان براي بازگشت به حاكميت، بي فايده است .ممكن است در ميان اصلاح طلبان افراد دل سوزي حضور داشته باشند اما خط مشي و جهت گيري اصلاح طلبان در جريان فتنه 88 كه نشات گرفته از روحيه نفاق حاكم بر اين جريان است راه را براي ورود اصلاح طلبان ميانه رو به صحنه انتخابات يازدهم مسدود كرده است.
در هر حال هر چند دولتی ها هنوز تحرکات انتخاباتی خود را آشکار نکرده اند اما ، اخيرا اسفنديار رحيم مشايي رئيس دفتر رئيس‌جمهور بر ميزان تحركات و فعاليت‌هاي خود افزوده است و ضمن حضور دگر باره در برخي محافل، ايراد سخنراني نيز مي‌كند.
برخي معتقدند كه اين افزايس تحركات وي به معناي شروع مجدد دور ديگري از فعاليت‌هاست و حالا باید منتظر قدم بعدی دولتی ها در انتخابات بود.انتخاباتی که از مدت ها قبل سیاسیون در خصوص اعمال نفوذ جریان موسوم به انحرافی که متشکل از حلقه یاران نزدیک دولت است،  در آن هشدار داده اند..../شفاف

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------