آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

الجزايري‌ها هم به دنبال بركناري دولت



 

 

 

الجزايري‌ها هم به دنبال بركناري دولت

 

هزاران تن از مردم الجزاير با برپايي تظاهراتي تغييرات سياسي ريشه‌اي در اين كشور را خواستار شدند.

هزاران تن از ساكنان شرق الجزاير در شهر بجايه در 250 كيلومتري شهر الجزاير بنا به درخواست حزب جمعيت براي فرهنگ و دموكراسي، از احزاب مخالف اين كشور تظاهرات كرده و انجام تغييرات سياسي ريشه‌اي در اين كشور را خواستار شدند.

در اين تظاهرات دانشجويان دانشگاه‌ها و دانش آموزان حضور داشتند كه با سر دادن شعارهايي ضد دولت عبدالعزيز بوتفليقه، رئيس جمهور اين كشور كناره‌گيري وي از قدرت را خواستار شدند.

تظاهركنندگان الجزايري هم چنين با تاكيد بر ضرورت تغييرات ريشه‌اي در نظام اين كشور برقراري يك نظام دموكراتيك را خواستار شدند.

يك هفته پيش نيز طرفداران حزب جمعيت براي فرهنگ و دموكراسي تظاهراتي را در الجزيره برگزار كرده و انجام اصلاحات سياسي و پايان دادن به وضعيت فوق‌العاده در اين كشور را خواستار شدند كه اين تظاهرات با برخورد نيروهاي پليس و درگيري آنها با تظاهر كنندگان روبرو شد كه دهها زخمي بر جاي گذاشت.

پيش از اين نيز تعدادي از شهرهاي الجزاير در اعتراض به افزايش قيمت‌ها شاهد تظاهرات‌هايي مشابه بود كه همزمان با اعتراض‌هاي مردمي در تونس روي داد و دولت اين كشور را وادار به كاهش قيمت‌ها كرد.

اين در حالي است كه جمعيت متشكل از سازمان‌هاي جامعه مدني و مخالفان سياسي الجزاير از جمله حزب جمعيت براي فرهنگ و دموكراسي كه 21 ژانويه تاسيس شده است برگزاري تظاهرات گسترده در روز 12 فوريه (23 بهمن) را جهت مطرح كردن درخواست سقوط نظام حاكم اين كشور خواستار شده است.

رئيس انجمن حقوق بشر الجزاير به خبرگزاري فرانسه گفت: قرار بود اين تظاهرات نهم فوريه در سالروز اعمال وضعيت فوق‌العاده برگزار شود اما به روز 12 تغيير يافت زيرا اين روز يك روز تعطيل است و كارگران و دانشجويان نيز مي‌توانند در اين اقدام اعتراض آميز شركت كنند.

وي هم چنين از تشكيل يك كميته براي فراهم كردن مقدمات برگزاري اين تظاهرات خبر داد...../تحلیل:عصرایران

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------