اصولگرایان نان به نرخ روز خور هستند
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
برخی اصولگرایان نان به نرخ روز خور هستند
احمد آریایی نژاد با بیان این مطلب که تعریف مشخصی از اصولگرایی و اصلاح طلبی وجود ندارد، خاطر نشان کرد: هنوز در عمل به طور دقیق و مشخص روشن نشده که بر چه اساس به فرد یا افرادی باید عنوان اصولگرایی و یا اصلاح طلبی اطلاق شود.
وی تصریح کرد: اصولگرایی در گفتار و بیان نیست، بلکه در پایبندی واقعی از اصول و آرمان های انقلاب است.
نماینده ملایردر ادامه گفت وگوی خود با شبکه ایران با اشاره به اینکه اصلاح طلبان واقعی نیز کسانی هستند که به دنبال اصلاح انحراف از اصول و مبانی انقلاب باشند، افزود: کسی که خود را معتقد به اصول و ارزش ها بداند،هم اصولگراست و هم اصلاح طلب.
وی با بیان این مطلب که اصولگرایی از اصلاح طلبی جدا نیست، بیان داشت: چنین فرد اصولگرای اصلاح طلب مورد تأیید غرب و دشمنان انقلاب نیست، دنیای استکبار از چنین افرادی در هراس هستند.
آریایی نژاد با اشاره به اینکه بسیاری از مدعیان اصولگرا دم از ولایت مداری و تبعیت محض از ولایت می زنند، اما درعمل از ولایت تیعیت نمی کنند، اضافه کرد: همانطور که از شهید چمران نقل است در زمان نواخته شدن شیپور جنگ، مرد از نامرد شناخته می شود، لذا اصولگرایان واقعی و پایبند به ولایت در عمل باید خود را به مردم ثابت کنند.
نماینده ملایر با اشاره به اینکه تعدای از مدعیان اصولگرایی در دوران فتنه سکوت کردند، ادامه داد: به ساکتین فتنه نمی توان عنوان اصولگرایی اطلاق کرد، اصولگرای واقعی، کسی است که در هنگام عمل، ایستادگی خود به اصول را به منصه ظهور رسانده و حاضر باشد برای انقلاب و نظام از آبروی خود مایه بگذارد.
وی با اشاره به اینکه تعداد از اعضای فراکسیون رهروان اصلاح طلبانی هستند که زیر چتر اصولگرایی خود را پنهان کرده اند، تأکید کرد: برخی اصولگرایان نیز نان به نرخ روز خور هستند.
به گفته آریایی نژاد اصولگرای واقعی گام به گام، نه یک قدم بیشتر و نه یک قدم کمتر، پشت سر رهبری حرکت کرده و از افراط و تفریط پرهیز می کند.
نماینده ملایر در عین حال تصریح کرد: البته نباید از اصولگرایان واقعی هم چشم پوشی کرد که در حین مظلومیت و ترور شخصیت و قرار گرفتن در معرض تهمت ها از سوی مخالفان و معاندان،با مظلومیت تمام از آرمان ها و اصول نقلاب دفاع می کنند./شبکه ایران