تلاش ها برای کناره گیری جلیلی به نفع قالیباف و بالعکس/روحانی: تلویزیون از سخنانم فاکتور می گیرد/حاشیه های همایش انتخاباتی رضایی: دخترش فیروزهای پوش بود
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : سه شنبه, 21 خرداد 1392 10:30
افزایش تلاش ها برای کناره گیری جلیلی به نفع قالیباف و بالعکس!
درحالیکه ائتلاف روحانی و عارف ، قطعی به نظر می رسد، تلاش هایی برای کناره گیری سعید جلیلی به نفع قالیباف آغاز شده است.
برخی چهره های مطرح اصولگرا طی روزهای اخیر سخت به تکاپو افتاده اند تا ضمن لابی با جلیلی، تلاش کنند او به نفع قالیباف کناره گیری کند.
این افراد معتقد هستند، با توجه به جایگاه قالیباف در نظرسنجی ها، کناره گیری جلیلی به نفع شهردار تهران ، بهترین گزینه محسوب می شود.
این درحالیست که حامیان و نزدیکان جلیلی معتقدند، گفتمان جلیلی شباهتی به قالیباف ندارد و امکان این کناره گیری وجود ندارد، هر چند شنیده شده برخی نزدیکان جلیلی گفته اند در صورت کناره گیری، در بیانیه اش هیچ اشاره ای به قالیباف نخواهد کرد.
از سوی دیگر، تلاش هایی برای کناره گیری قالیباف به نفع جلیلی در حال انجام است که تاکنون نتیجه ای نداشته است.
حسن روحانی: تلویزیون از سخنانم فاکتور می گیرد/در این شرایط صدا و پیام من به مردم نخواهد رسید/ شما مردم صدای مرا به یکدیگر برسانید
من فکر نمیکردم با وجود اینکه در ورزشگاه شهید شیرودی تهران 30 هزار جمعیت به استقبال من آمده بودند صداوسیما تنها یه گوشه را نشان داده و از گرفتن صحنه های پر از جمعیت و پر شور و شوق خودداری کند.
نامزد یازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری کشور گفت: ای کسانی که این همه فشار اقتصادی برای مردم به ارمغان آوردید، ای کسانی که بیکاری 3 میلیون و 500 هزار نفری به همراه آوردید و ای کسانی که به نام سیاست تهاجمی این همه فشار در روابط خارجی به وجود آوردید، دیگر بس است.
حسن روحانی شامگاه دوشنبه در محل ورزشگاه شش هزار نفری شهید پورشریفی تبریز گفت: روز 24 خرداد روز تعیین سرنوشت تمامی ایرانیان خواهد بود و این روز را به عنوان روز پیروزی خواهیم خواند.
وی ادامه داد: ای کسانی که این همه فشار اقتصادی برای مردم به ارمغان آوردید، ای کسانی که بیکاری 3 میلیون و 500 هزار نفری به همراه آوردید و ای کسانی که به نام سیاست تهاجمی این همه فشار در روابط خارجی به وجود آوردید، دیگر بس است.
روحانی افزود: دولت تدبیر و امید نخواهد گذاشت این همه جوان بیکار در این کشور حضور داشته و چندین میلیون معتاد به خاطر نداشتن نشاط و شادی به شادی های کاذب روی آورند.
وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید، دولت خودشیفتگی نیست اظهار داشت: این دولت، دولت فقر محور نبوده و به شدت مخالف تمرکز گرایی است مگر دولت های قبلی از نیروهای بومی چه ضرری دیده اند که آن ها را کنار گذاشته اند.
روحانی با بیان اینکه در دولت تدبیر شاهد تاسیس فرهنگستان زبان وادب آذری خواهیم بود، گفت: آذربایجان چشم و چراغ ایران بوده و اسطوره های انقلابی چون ستارخان، باقرخان از این مرز و بوم سر بر آورده اند.
وی با بیان اینکه در دولت وی شاهد تغییر اساسی در سیاست خارجی خواهیم بود، گفت: با وجود اینکه اهل تسلیم در برابر بیگانگان نیستیم اما اهل تقابل و ماجراجویی نیز نخواهیم بود و در سیاست خارجی راه تعامل سازنده با جهان را در پیش می گیریم و در این دولت اعتدال و اخلاق جایگزین افراط و خودسری می شود.
این نامزد انتخاباتی در خصوص برنامه های دولت آینده اش گفت: در این دولت برای بیماران صعب العلاج کارت هوشمند صادر شده و هزینه درمانشان بر عهده دولت خواهد بود، همچنین دانشجویان دانشگاه ها نیز در فضایی امن وآزاد تحصیل کرده و زنان نیز دارای حقوق اجتماعی برابر مردان خواهند بود و تمامی دختران وبانوان در محیطی امن به زندگیشان ادامه خواهند داد.
حسن روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از رسانه ملی گفت: چندین نفر در صداو سیما رسانه ملی را به رسانه بینی تبدیل کرده اند و از برخی سخنان و بیانات من در این رسانه فاکتور گیری می شود.
وی ادامه داد: من فکر نمیکردم با وجود اینکه در ورزشگاه شهید شیرودی تهران 30 هزار جمعیت به استقبال من آمده بودند صداوسیما تنها یه گوشه را نشان داده و از گرفتن صحنه های پر از جمعیت و پر شور و شوق خودداری کند.
این نامزد انتخاباتی افزود: با وجود اینکه افراد زیادی در صداوسیما تلاش میکنند اما عده معدودی این فضا را تغییر می دهند، در این شرایط صدا و پیام من به مردم نخواهد رسید پس شما مردم بزرگوار باید صدای مرا به یکدیگر برسانید. وی با بیان اینکه این دولت راه تکاملی دولت رفسنجانی و خاتمی خواهد بود ،گفت:در طول این هشت سال هاشمی را تخریب کردند اما روزی که رفت و برای ریاست جمهوری ثبت نام کرد تمامی مردم در نقاط مختلف کشور خوشحال شدند.
روحانی ادامه داد: متاسفانه هم اکنون برهمه تمامیت خواهان روزهای سختی می گذرد اما باید گفت اینجا سرزمین اندیشه و تفکر است و نباید ذهن ها را محدود کرد
شیرودی پر از حامیان رضایی شد/حاشیه های همایش انتخاباتی محسن رضایی: دخترش فیروزهای پوش بود
همایش سلام بر زندگی حامیان محسن رضایی بعد از ظهر امروز در ورزشگاه شیرودی برگزار شد. این همایش حاشیه هایی از حضور دختران رضایی با لباس های فیروزه ای تا رقص محلی کردی حامیان به همراه داشت.
محسن رضایی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعد از ظهر امروز همایش « سلام بر زندگی » را با حضور حامیان خود را مجموعه ورزشگاه شیرودی تهران برگزار شد.
همایش محسن رضایی حاشیه هایی نیز به همراه داشت که در ادامه می خوانید:
همایش سلام بر زندگی در حدود ساعت 6 بعد از ظهر با ورود محسن رضایی آغاز شد. اما ورود جمعیت به سالن ورزشگاه از پیش از ساعت 5 شروع شده بود.
نیمی از سالن به بانوان و بخش دیگر به مردان اختصاص داشت.
زنان از سنین مختلف در همایش محسن رضایی حضور یافته بودند . نکته جالب این بود که زنان میانسال و حتی برخی پیر که به سختی حرکت می کردند به سالن همایش آمده بودند و شال های فیروزه ای به گردن آویخته بودند.
البته حضور زنان حاشیه های دیگری را هم داشت که باعث شده عکاسان خبری پس از ورودشان به سالن بخش عمده ای از زمان عکاسی خود را به زنان اختصاص دهند.
با نوان تلاش کرده بودند با به خرج دادن سلیقه در پوشش، رنگ آبی فیروزه ای را در لباس های خود به نشانه حمایت از رضایی نشان دهند. برخی شال آبی، برخی هد بند ، انگشتر و مانتوهای آبی تن کرده بودند. اینها علاوه بر بادکنک ها، شال ها و پرچم هایی بود که ستاد تبلیغات در اختیار حضار قرار می داد.
پوشش برخی از بانوان به شدت مورد توجه رسانه های خارجی قرار گرفته و با برخی از آنها به صورت ویژه مصاحبه می کردند. دختری هد بند آبی بافته به سر کرده بود و خانمی نیز با مانتو ، روسری و کلاه سفید پرچم ایران را دور خود پیچیده و با دستبندهای آبی دستان خود را به نشانه پیروزی بالا برده بود.
حامیان رضایی یک پارچه بلند فیروزه ای رنگ را هم از سمت بانوان به سمت آقایان به دست گرفته بودند و تکان می دادند.
"محسن رضایی/ دوست داریم ما"، "ابوالفضل علمدار رضایی رو نگه دار" و "یا ابوالفضل" از شعارهایی بود که پیش از ورود محسن رضایی در سالن دائما شنیده می شد.اما کمی مانده به ساعت 6 بعد از ظهر موج جمعیت بیشتر شد
گیل آبادی و روح الامینی پیش از ورود محسن رضایی به شیرودی آمدند والبته برخی از هنرمندان نیز به نشانه حمایت از رضایی در همایش حضور یافته بودند. گیتی ساعتچی و هما خاکباز از هنرپیشگانی بودند که برای حمایت از رضایی حاضر شدند.
دقایقی پیش از ورود رضایی سکوی سخنرانی و وسط سالن از جمعیت پر شد و خیلی از کسانی که روی صندلی ها نشسته بودند که جلوی سکوی سخنرانی آمدند و با شعارهای خود از جمله «سه سه ستاره، رضایی رقیب نداره » در انتظار محسن رضایی بودند. این هجوم باعث شد دوربین های فیلم برداری و عکاسان در بین جمعیت به سختی بتوانند به کار خود ادامه دهند.
فرزندان دختر و پسر محسن رضایی پیش از حضور پدر وارد سالن شدند. یکی از دختران رضایی در زیر چادر مشکی خود با پوشیدن مانتو و روسری فیروزه ای، در دست کردن دستبند و حتی انگشتر فیروزه ای حمایت همه جانبه خود از پدر را نشان می داد.
چند کودک و یکی از زنان نیز لباس محلی کردی البته با شال های فیروزه ای به تن کرده بودند. کودکان هنگام ورود رضایی به سکوی سخنرانی رفتند و در کنار رضایی ماندند.
با ورود رضایی جمعیت شعار سلام بر زندگی ، درود بر رضایی و رضایی دوست داریم را سر دادند.
رضایی در ابتدای سخنرانی اش به جوانان گفت که خوشالم خود را در میان جوانان می بینم، جوانان فرشتگان ملت ایران هستند.
حامیان رضایی در حین سخنرانی وی با فریادها و شعارهایشان از سخنرانی اش استقبال می کردند. "رضایی رضایی حمایتت می کنیم" و "ای والله ای والله" از شعارهایی بود که مردم در حمایت از صحبت های او سر دادند.
رضایی در بخشی از سخنرانی خود پس از انکه تأکید کرد در دولتش مفسدین نمی توانند فساد کنند و خارجی ها نمی توانند به ایران چشم داشته باشند، خطاب به جمعیت گفت سه با با هم یا ابوالفضل می گوییم که به فضل الهی بتوانیم این کار را انجام دهیم. حامیان رضایی همراه با وی سه بار یا ابوالفضل گفتند و رضایی سخنرانی خود را با این نوید جلسه دیگری با حامیانش خواهد داشت به پایان رساند.
عباس جدیدی که به همراه محسن رضایی برای حمایت از وی به شیرودی امده بود ، پس از سخنرانی رضایی خطاب به حاضران گفت: سلام به همه حضار و عزیزانی که یک دل و یکصدا در ایران از رضایی حمایت می کنند. سلام می کنم بر همه کسانی که شعار یا ابوالفضل سر می دهند.
جدیدی همراه با جمعیت شعارهای یا ابوالفضل سر دادند و رضایی در حالی که جمعیت به سکو هجوم آورده بود از سالن خارج شد تا برای سخنرانی به کرج برود.
البته همان طور که برگزاری همایش در ورزشگاه شیرودی در این هفته های آخر انتخابات تبدیل به یکی از رقابت های کاندیداها شده است ، تجمع بعد از همایش نیز در حال تبدلی شدن به یک روال است . مسئولان ستادها از حامیان رضایی در پایان همایش می خواستند که دور هم جمع شوند تا برای تجمع به میدان هفت تیر بروند.
انتخاب/خبرگزاری مهر