ولایتی: حدادعادل به نفع کسی کنار نرفت/رضایی: ایالت ورزشی در کشور ایجاد میکنم
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : سه شنبه, 21 خرداد 1392 13:38
ولایتی: حدادعادل به نفع کسی کنار نرفت
علی اکبر ولایتی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بدو ورود به بیرجند در جمع خبرنگاران در خصوص کنارهگیری عارف و وضعیت اصولگرایان گفت: با تمام دوستانی که توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت شدهاند، همکاری لازم را داریم و انشاءالله هر کدام از اصولگرایان که رای اکثریت مردم را به دست آوردند با سایر نامزدهای اصولگرا همکاری خواهند کرد.
وی همچنین در خصوص این که آیا غلامعلی خداد عادل به نفع شخص خاصی کنار رفته است یا خیر، گفت: آقای حداد عادل به نفع شخص خاصی کنارهگیری نکرده است.
غرضی: به نفع هیچ شخص و گروهی کنار نمیروم
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه برای من فرقی نمیکند چه عدهای کنار بروند و چه عدهای بمانند تاکید کرد که به نفع هیچ شخص و گروهی کنار نمیروم.
سیدمحمد غرضی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری صبح امروز خود که در هتل لاله با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد، به کنارهگیری برخی از کاندیداها اشاره و تصریح کرد: در این روزها با پدیدهای روبرو شدیم و آن هم تعداد قابل ملاحظه کاندیدای گروههای چپ و راست بود و حالا به نفع هم کنار میروند.
وی افزود: رای ملت ایران یک تکلیف شرعی است نه یک کیک قابل تقسیم. رای مردم برای تقسیم بین اشخاص و گروهها و قابل خرید و فروش نیست که بگوییم هر کسی میخواهد به من رای بدهد به دیگری رای دهد.
غرضی ادامه داد: گروههای چپ و راست ظرف 30 سال گذشته اعتبار اجتماعی خود را از دست دادهاند و جز در تعارض با هم زندگی نکردهاند. حالا با بازیهای حزبی، جمعی و گروهی میخواهند روی آن شکافها ماله بکشند.
وی تاکید کرد: اشخاص به اعتبار هم دارای جایگاه نیستند اینکه تصور شود رای ملت ایران قابل تقسیم است در نظام اسلامی قابل توجیه نیست.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از کاندیداهای کنار رفته از انتخابات گفت: اگر نمیخواهید به صحنه بیایید از اول ثبتنام نکنید نه اینکه هم وقت مردم و هم صدا و سیما را بگیرید بعد به نفع دیگری کنار بروید. مگر رای مردم نفعی است؟ این نوع حرکات در جمهوری اسلامی خریدار ندارد.
غرضی خاطرنشان کرد:برای من فرقی نمیکند چه عدهای کنار بروند و چه عدهای بماند. من به نفع هیچ کس و هیچ گروهی کنار نمیروم.
وی ادامه داد: شعار «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی» از بین مردم به آسمان رفت و امام آن را پذیرفت و کل نظام جمهوری اسلامی شکل گرفت. اما ما گاهی به شرق گاهی به غرب متمایل شدیم و آنطور که باید و شاید توسعه پیدا نکردیم. برنامه من توسعه جمهوریت و اسلامیت است.
غرضی خاطرنشان کرد: تهران را به 6 استان تقسیم میکنم و مردم را از گرفتاریهای روزمره نجات خواهم داد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به برنامههایش در حوزه انرژی هستهای گفت: آنچه که ما در این حوزه به آن عمل کردیم مطابق سازمانهای جهانی و قانونمند بوده و در انرژی اتمی روش گذشته را ادامه خواهیم داد.
غرضی افزود: اگر بمب اتمی مفید بود شوروی، اسرائیل و آمریکا را نجات میداد. بمب اتم به حال هیچ کس مفید نیست.
وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: انتخابات مرکز تصادم نیست، مرکز تعامل است و بهتر است از روشهای مناسب برای بالا بردن گفتمان عدالتی و اجتماعی استفاده شود.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به نقش تحریم در پیشبرد کشور گفت: بنده تمام عمر 72 سالهام را در تحریم بودم و ما زندگی آزاد نداشتیم و در تحریم زندگی کردن را از دوران کودکی یاد گرفتهام .
غرضی ادامه داد: اینکه آقایان بوش و اوباما با کاغذ بگویند شما را تحریم میکنیم دنیایش گذشته است ما بلدیم چه طور زندگی کنیم. من نسبت به تحریم و اینکه آنها فکر میکنند میتوانند نظام را توسط تحریمها تضعیف کنند نگرانی ندارم.
وی اظهار داشت: دنیا بزرگتر از جریانات اداری اوباما و آمریکا و تصمیمگیریهای سیاسی کاغذی آنهاست. اگر ملت ایران به من رای دهد میگویم چگونه در همین شرایط تورم را به کمترین رقم خواهم رساند.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تحریم نفتی ایران گفت: بنده بازار نفت را به خوبی میشناسم و اینکه کجا باید نفت ایران را بفروشم که مابهازای مناسب داشته باشد تجربه کردهام. با همین بازار فعال انرژی دنیا میتوانیم به خوبی در این عرصه حضور داشته باشیم و کشور را اداره کنیم.
غرضی در خصوص ارتباط خارجی ایران با جهان اظهار داشت: ارتباطات ایران در گذشته محدودیت جغرافیایی نداشته است و بعد از انقلاب اسلامی ما مردم هم در آسیا،اروپا و آمریکای لاتین به صحنه آمدند. ملت ما به ملتهای جهان گفت که چگونه مقابل آمریکا بایستد.
وی ادامه داد: ارتباطات ما با آمریکای لاتین قلبی واجتماعی است نه سیاسی و میخواهیم با هم یک فرهنگ را حاکم کنیم و به آمریکاییها بگوییم که باید ملتها را به رسمیت بشناسید.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه به انتخابات به عنوان یک ابزار قدرت نگاه نمیکنم، اظهار داشت: بنده انتخابات را یک ابزار اجتماعی میدانم که در مقابل قدرتهای بیگانه خود را نشان میدهند.
غرضی تاکید کرد: حضور 50 میلیونی مردم در انتخابات دو خاصیت دارد یکی اینکه آمریکاییها کاغذی را که روی میز گذاشتند و به رخ ما میکشند به زیر میز میبرند یعنی تهدید نظامی آمریکاییها از بین میرود و تیغ نظامی آنها شکسته میشود.
وی ادامه داد: آمریکاییها منتظرند اختلافات داخلی ما وسیع شود تا ما را تهدید کنند و این حضور 50 میلیونی اختلافات سیاسی داخل را از بین میبرد. ما میخواهیم کشور با یک اعتبار اجتماعی بزرگ اداره شود. اختلافات گروههای سیاسی تیغ دشمن را تیزتر میکند.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تواناییهای ما در شکل سیاسی خلاصه نمیشود با انتقاد از احزاب مختلف گفت: به محض اینکه هر اسمی بر روی خود و حزب بگذاریم، اختلافات آغاز میشود.
غرضی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر نحوه رابطه ایران و آمریکا گفت: آمریکا در کشور ما کودتا کرد و ما 25 سال بعد با انقلابمان جواب آن را دادیم و شمشیر کودتا را شکستیم. این تعامل اول ما با آمریکا بود. تعامل دیگر ما جنگ عراق بود که آمریکا آن را به راه انداخت و ایران با شکست عراق به آن جواب داد.
وی ادامه داد: تعامل سوم این بود که آنها میخواستند دو کشور اطراف ما را بگیرند و ما را قیچی کنند که شاهدیم خودشان قیچی شدند. حالا به سوریه آمدند و میگویند چرا ایران در سوریه و لبنان دارای نفوذ سیاسی است. به هر حال ایران صاحب منطقه است و در آن تاثیرگذار است. در حال حاضر تعامل با آمریکا را در سوریه انجام میدهیم و تاثیرگذاریمان را به آنها نشان خواهیم داد ما مذاکره نمیکنیم ولی تعامل در بستر اجتماعی و میدان عمل صورت میگیرد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان گفت: ما در خاورمیانه صاحب نفوذیم و آمریکا به جای اینکه این نفوذ را بپذیرد با حمایت از اسرائیل میخواهد به صورت نظامی این نفوذ را بشکند. ما با کشورها همراهیم اما آمریکا با اقدام نظامی میخواهد تعامل ما با سوریه را بر هم بزند.
رضایی: ایالت ورزشی در کشور ایجاد میکنم
کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در برنامه رادیو ورزش، گفت: من ایالت ورزشی را در کشور ایجاد خواهم کرد؛ چراکه میتوانیم ورزش را به صورت فدرالی در بیاوریم و از امکانات به صورت قطبی استفاده کنیم.
محسن رضایی کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در برنامه «برای فردا» که از رادیو ورزش پخش میشد در ابتدای سخنان خود در پاسخ به این سوال که مهمترین و اساسیترین حوزه را در ورزش چه میدانید، خاطرنشان کرد: من به شدت علاقمند هستم که در ورزش کشور تحول اساسی صورت گیرد. من دست سیاسیون را از ورزش کوتاه میکنم و ورزش را به دست ورزشکاران خواهم سپرد. من معتقدم در ورزش پیشرفتهای نظری و عملی خوبی داشتیم اما مدیریت خوب در این حوزه وجود نداشت.
مسئله دیگر در ورزش زیرساختهای ماست که باعث میشود اقتصاد ورزشی نیز مورد بحث قرار گیرد. ما طرح و مجموعه مکتوبی درباره اقتصاد ورزشی به وجود آوردهایم از اینکه به چه صورت باید بخشهای مختلف ورزشی را اداره کنیم. ما اقتصاد ورزش را مکتوب خواهیم کرد.
محسن رضایی در ادامه سخنان خود برای بهبود اخلاق در ورزش،خاطرنشان کرد: برنده اصلی در ورزش پهلوانان هستند ما باید از ورزش برای تربیت افراد استفاده کنیم. بر روحیه پهلوانی و ایثارگری و جوانمردی را در ورزشکاران به وجود بیاوریم. ما میخواهیم جوانانمان را در برابر هجمههای فرهنگی مصونیت بخشیم و برای این کار باید سطح اخلاق را بهبود ببخشیم. البته اگر اخلاق به سیاست برگردد به دیگر حوزهها مانند ورزش نیز سرایت خواهد کرد. من سعی میکنم مسئولین ورزشی را از کسانی انتخاب کنم که نمره بالای اخلاق را در میادین ورزشی کسب کرده باشند. همچنین ما باید به مربیان بگوییم همانطور که فنون ورزشی را یاد میگیرید اخلاق ورزشی را نیز آموزش دهید.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، در پاسخ به این سوال که برای توسعه ورزشهای همگانی چه برنامههایی دارید، خاطرنشان کرد: در حقوق و کارمندان ورزش کردن را یک امتیاز قرار میدهند و در این باره حقوقشان را افزایش خواهم داد اگر کارمندان گواهی ورزشی بیاورند درصدی حقوق به آنان اضافه خواهد شد. همچنین برای توسعه ورزش همگانی با کمک شهرداریها تلاش خواهیم کرد زیرساختهای ورزشی را توسعه دهیم.
وی در ادامه افزود: من معتقدم قهرمانان ما نباید مشکل معیشت داشته باشند وقتی جوانان ما مشکل معیشتی را در ورزش ببینند به سراغ ما نخواهند آمد. باید در ورزش بخش خصوصی سرمایهگذاری کند و این بار را از دوش دولت بردارد تا دولت بتواند به زیرساختهای ورزشی بپردازد. البته ما باید به استعدادیابی نیز اهمیت بدهیم.
محسن رضایی در سخنان خود در رادیو ورزش، تصریح کرد: من کلیه باشگاههای دولتی اعم از استقلال و پرسپولیس را بر اساس طرحی آماده میکنم که به هواداران و به اصحاب ورزشی که به همان باشگاه تعلق دارند واگذار کنم البته معتقدم بخش خصوصی تنها میتواند 30 تا 40 درصد سهام این باشگاهها را دارا شود.
وی افزود: برنامههای دیگر ما این است که وامهای کم بهره را به باشگاهها پرداخت کنیم و اگر این باشگاهها بتوانند در بازیهای آسیایی ورود پیدا کنند شاید کل وام را به آنان ببخشیم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، در پاسخ به این سوال که نسبت به تکمیل طرحهای نیمه تمام ورزشی چه برنامهای دارید، گفت: در طرح اقتصاد ورزش عمده توجه باید به سمت زیرساختها و آموزشهای پایه باشد همچنین باید مربیان مدارس را از حقوق و سواد به درجه مطلوبی برسانیم و من معتقدم با برنامههای من تحول اساسی را در حوزه ورزش شاهد خواهیم بود.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، با تاکید بر اینکه عرصه ورزش عرصه مناسبی برای ایجاد نشاط و شادابی است، خاطرنشان کرد: ما اگر میخواهیم شادابی و نشاط را در جامعه به وجود بیاوریم باید از صحنههای ورزشی استفاده کنیم برای مثال ورزشهای رزمی صحنه خوبی است که جوانان روحیه حماسی خودشان را تقویت کنند.
محسن رضایی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه یکی از اهدافش در سیاست خارجی استفاده از دیپلماسی عمومی است، تصریح کرد: بسیاری از قهرمانان ملی ما در سطح جهان شناخته شده هستند ما میدانیم حتی در آمریکا گروههای نخبه و قهرمانان ملی آنان در تصمیمات دولت اثر میگذارند و ما میتوانیم از ورزشکارانمان بخواهیم در ارتباط با دیگر ورزشکارها مانند ورزشکاران آمریکا ارتباط داشته باشند و حقایق را به آنان اعلام کنند.
وی در پاسخ به این سوال که برنامه شما برای توسعه ورزش تربیتی و پرورشی چیست، اظهار داشت: من معتقدم ورزش تاثیر بسزایی در سلامت روحی و جسمی خواهد داشت. با این وجود ما نباید این همه هزینه صرف دیگر حوزهها برای درمان اعم از اعتیاد و دیگر مسائل انجام دهیم. اگر هزینه در ورزش را ارتقاء دهیم و بیشتر کنیم یقینا در دیگر حوزهها مانند اعتیاد هزینه کمتری خواهیم کرد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، با تاکید بر اینکه مردمسالاری دینی یک جاده دوطرفه است، خاطرنشان کرد: من معتقدم نقد باید در سطح جامعه گسترش پیدا کند به همین خاطر افرادی را که انتخاب میکنم بر مبنای شایستهسالاری خواهد بود هرچند با من اختلاف داشته باشند. من به هیچ وجه منافع شخصی را بر منافع مردم ترجیح نخواهم داد.
محسن رضایی ادامه داد: الان چندین اخطار از سوی سازمانهای بینالمللی به فدراسیونهای ورزشی ما داده شده است که این کار به حیثیت ورزش ما لطمه وارد میکند و ما نباید اعتبار بینالمللیمان را از دست بدهیم. من فدراسیونها را بر اساس مقررات بینالمللی اداره میکنم و اجازه میدهم همان استانداردهایی که سازمانهای بینالمللی تعیین کردهاند در فدراسیونها اعمال شود. من مجمعی از نخبگان ورزش تشکیل میدهم و با رای آنان مدیران فدراسیونها را انتخاب خواهم کرد.
وی همچنین پیرامون عدالت ورزشی نیز اظهار داشت: در شهرهای کوچک بعضی جوانان ما فاقد امکانات لازم برای ورزش کردن هستند. البته در ورزش کم هزینه نمیشود اما مشکل آن است که عادلانه و درست استفاده نمیشود. هزینههای ورزشی اصولی و عادلانه خرج نمیشود و من تلاش میکنم که این اشکالات در بودجه ورزش مرتفع شود.
رضایی افزود: من تلاش میکنم طرح جامع ورزش در دولت قبلی تهیه شده را ابلاغ کنم تا یک نظم و مبنای جدیدی برای ورزش کشور به وجود بیاید. من همچنین دهکدههای ورزشی را در کشور به وجود خواهم آورد و مصمم هستم میزبانی بازیهای آسیایی را به ایران بیاورم که این فوقالعاده برای ما مهم است.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه رادیو ورزش، با مهم خواندن انگیزه در ورزش، خاطرنشان کرد: من معتقدم در کنار تکنیک و تاکتیک ما میتوانیم از انگیزههای اسلامی و انقلابی برای موفقیتها استفاده کنیم. در ورزش جانبازی بدین خاطر انگیزه جانبازان ما بالا است که باعث شده در ورزش پارالمپیک نقش برجستهای داشته باشیم.
وی افزود: البته من معتقدم بانوان ما نیز مانند آقایان به ورزش نیاز دارند. ما باید ورزش بانوان را با حفظ ارزشهای اسلامی به سطح مطلوبی برسانیم.
محسن رضایی در پایان سخنان خود، تصریح کرد: من ایالت ورزشی به وجود خواهم آورد همانطور که ایالت اقتصادی را به وجود خواهم آورد. برای مثال مازندران میتواند قطب کشتی کشور شود و سرمایهگذاری در این حوزه انجام گیرد. ما میتوانیم ورزش را به صورت فدرالی در بیاوریم و به صورت قطبی از امکانات استفاده کنیم./نامه نیوز/خبرگزاری فارس