آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

رضایی: تا پایان انتخابات هستم/ستاد جلیلی:جلیلی تا پایان در صحنه می ماند/قالیباف:سیاست زدگان یک روز هم به جنگ نیامدند ودر صف نامردان ایستادند



انتخابات ریاست جمهوری ایران,محسن رضایی,قالیباف

محسن رضایی: من تا پایان انتخابات هستم/ خواستار مناظره چهارم هستیم

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: من تا آخر در انتخابات هستم، حضور من در انتخابات جدی است و به همین دلیل نیز با کسی ائتلاف نکرده ام.

محسن رضایی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری که صبح امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: من تا آخر در انتخابات حضور دارم، حضور من جدی است و با کسی هم ائتلاف نکرده ام. همیشه از ائتلاف 1+77 میلیون صحبت کرده ام.

وی افزود: نفع ملت ایران این است که من و امثال من به صحنه بیاییم، ما مردان شرایط سخت هستیم و وظیفه داریم خود را در معرض خطر قرار دهیم.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ما دیروز از ضرغامی تقاضا کردیم که مناظره چهارم را برگزار کند، اگر برگزار شود انتخابات به دور دوم کشیده نمی شود و ما آمادگی داریم این مناظره را همین امروز برگزار کنیم و بعضی ابهامات که هنوز در ذهن مردم وجود دارد را برطرف کنیم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مورد اجماع اصولگرایان نیز گفت: من به صورت مستقل شرکت کرده ام در عین حال که اصولگرا بوده و هستم، همین مسیر را ادامه می دهم، البته تکلیف ائتلاف ها مشخص نشده و من خیلی دقیق نمی توانم پیش بینی کنم که از اصولگراها کم می شود. شاید این اتفاق بیفتد.

ستاد سعید جلیلی در بیانیه ای ؛

جلیلی تا پایان در صحنه‌ رقابت‌های انتخاباتی باقی خواهد ماند

ستاد انتخابات سعید جلیلی  در بیانیه ای اعلام کرد که این کاندیدای انتخابات تا پایان در صحنه‌ رقابت‌های انتخاباتی باقی خواهد ماند.

ستاد انتخابات سعید جلیلی در بیانیه ای به بیان مواضع این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پرداخت. متن این بیانیه به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف و گرانقدر ایران

امت وفادار، ولایی و انقلابی

با تبریک ایام پر نور و سرور ماه پر فضیلت شعبان المعظم، ماه رسول الله صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم اسوه‌ی تمامت اخلاق و پاکدامنی و سلسله جنبان صداقت و درستکاری و درود بر شما امت همیشه سرافراز، عزتمند و مقاوم، نکات مهمی را به اطلاع می‌رساند:

در حالی که طلیعه‌ای درخشان بر حضور حماسی و پرشور امت امام راحل و رهبری معظم در انتخابات حساس 24 خرداد، با برپایی رقابت‌های انتخاباتی به شکلی اخلاق‌مدار و اسلامی تحقق یافته است، ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی با سرلوحه قرار دادن کلام ایشان در خصوص موضوعیت انتخابات و نه طریقیت صرف آن، با قوت و صلابت، این مهم را تا انتهای فرآیند برگزاری انتخابات، شمارش آراء و تأیید نهایی آن، تعقیب می‌نماید. در این مسیر، احترام به کلیه‌ی نامزدهای معزز حاضر در انتخابات و انجام رقابتی بر مدار اخلاق کریمه و حسنه‌ی اسلامی و محمدی (ص) مورد تأکید وافر است.

جریان اقبال عمومی به گفتمان ناب انقلاب اسلامی، گفتمان عزت و مقاومت، با توجه به عقبه‌ی تاریخی و آرمانی ملت ایران، انتظاری به حق و شایسته بود که در روزهای اخیر با شدتی چشمگیر و جهشی تصاعدی، موجب خشنودی دوستداران نظام و انقلاب گشته است. بدین سبب و بر این موهبت خداوند منان را شاکریم.

در مسیر این اقبال گسترده، متأسفانه در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که عده‌ای از قبیله‌ی نااهلان و نامحرمان جریان انقلاب و نظام، با احساس خطر نسبت به منافع متوقع و نامشروع خود، حربه‌ی تخریب، توهین و تهمت به شخص و شخصیت آقای دکتر سعید جلیلی را به عنوان تنها راه ارتزاق نامشروع خود در انتخابات پیش رو قلمداد کرده و تلاش گسترده‌ای را برای ایجاد خلل در اذهان عامه‌ی مشتاقان و دوستداران این گفتمان سامان داده‌اند. 

از افتراء کاندیدای دولت و در حلقه‌ی انحرافی بودن گرفته تا هزینه‌ کرد جعلی و موهوم از بزرگان نظام و شخصیت‌های معظم و همیشه محترم، ابزار جریان نفاق و تردید برای این هدف شیطانی و ناصواب بوده است. در این میان برخی سایت‌های خبری با دست آویز قرار دادن این ضد اخبار ناموثق و مخدوش، پشت به حداقل‌های تعهد حرفه‌ای و رسانه‌ای کرده و بر محور ماکیاولیسم رسانه‌ای مأموریت خود را بازتعریف کرده‌اند.

ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی با توصیه‌ی تقوای سیاسی، اولاً به خود (تمام گروه‌های حامی و دوست‌دار گفتمان انقلاب) و در ثانی به همه‌ی جریان‌های حاضر در رقابت‌های انتخاباتی پیش ‌رو و ثالثاً به معدود افرادی که سعی در غیر اخلاقی و مشوّه نمودن جریان تبلیغات انتخاباتی می‌نمایند، همگان را به پرهیز از ورود  به بازی‌های سخیف و بی‌مقدار دعوت می‌کند. البته پربدیهی و واضح است که وسوسه‌ی خنّاسان و کید تفرقه افکنان، جز تباهی و ذلت و رسوایی، سرنوشتی نخواهد یافت.

با وجود همه‌ی این دسیسه‌ها تأکید می‌شود، ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی خود را به رعایت تمام شؤون اخلاق انتخاباتی که زیبنده‌ی رشد و ارتقاء بینش سیاسی اسلام ناب است، متعهد می‌داند و استوار و راسخ بر مسیر اطاعت و تبعیت حقیقی از رهنمودها و دل‌خواسته‌های مقام معظم رهبری –که همانا سلامت اخلاقی برگزاری انتخابات و مقدمات آن است- به حرکت متین و ایجابی خود ادامه می‌دهد.

حضور حماسی امت حزب الله در انتخابات 24 خرداد، پیروزی شگرف و عظیمی برای نظام جمهوری اسلامی به حساب می آید، لذا آرمان والای ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی، کمک هرچه بیشتر به این حضور با بصیرت و هوشمندانه است. در کنار و متفرع بر این هدف والا، حضور هرچه بیشتر امت همیشه سرافراز بر گرد و محور گفتمان انقلاب اسلامی، گفتمان عزت و مقاومت، امیدهای دشمنان دینی و میهنی این مرز و بوم را کور و مسدود نموده و افسردگی و زوال آنان را تعجیل می‌نماید. بدین منظور جناب آقای دکتر سعید جلیلی با صلابت و نشاط برای پاسخ به خیل عظیم مشتاقان و دوست‌داران این گفتمان تا پایان در صحنه‌ی رقابت‌های انتخاباتی باقی خواهد ماند. در نهایت اعتقاد راسخ داریم مقاومت تنها راه پیشرفت ماست و بر آن، تا رسیدن به آرمان‌های متعالی نظام‌ محکم ایستاده‌ایم.

والسلام علیکم و رحمه الله

ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی

غرضی: دولت متورم، اسلامی نیست/هر دولتی تورم بالا و اشتغال پایین داشت، خودش کنار برود

سیدمحمد غرضی گفت: دولت متورم دولتی است که بیش از درآمدش هزینه می‌کند و دستش در جیب مردم است و این دولت‌ها شاید قانونی باشند، اما اسلامی نیستند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم اصفهان اظهار کرد: دولتی به عظمت دولت صفویه که از بخارا تا رودخانه سند وسعت داشته است توسط مردم همین کشور اداره شده است، چراکه حکومت کردن دشوار نیست، حکومت کردن فعل و انفعال اشخاص هم نیست بلکه انعکاس استعداد جامعه است و این در دوران صفوی تا حدودی اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه حکومت با دستور به هیج کجا نمی‌رسد، افزود: امام(ره) در جنگ ایران و عراق به هیچ انسانی دستور ندادند باید به جنگ بروید بلکه گفتند هرکس می‌خواهد برود و دستور ندادند و متاسفانه امروز این اجباری یک معضل برای جوانان کشور شده و شبیه به یک دستور است.

غرضی با بیان اینکه "آزادی واقعی، انبساط اجتماعی و رسیدن به یک قاعده درست اجتماعی است"، ادامه داد: آنهایی که دم از آزادی می‌زنند دنبال آزادی‌های کوچک هستند. آنها می‌خواهند آزادی را به اندازه یک حزب یا گروه سیاسی کوچک کنند. آزادی آن است که همه مردم جامعه را در بر گیرد نه فقط حزب یا گروه خاصی را مدنظر قرار دهد.

وی با بیان اینکه جمهوریت در اجماع شکل می‌گیرد، بیان کرد: وقتی اسم دسته یا گروهی برای خود درست می‌کنی یعنی از جمهوریت خارج شده‌ای در ایران، اسلام و قانون پیامبر هم گفته شده اگر گروهی منفعل عمل کند از جمهوریت خارج است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار کرد: در ریاست جمهوری هیچ چیزی نیست و ما در برخی از این مقام‌هایی که قرار گرفتیم خیری ندیدیم، پس باید خیلی حواسمان را جمع کنیم که برای چه کاری داریم چه هزینه‌هایی می‌کنیم، نه اینکه هزینه فقط مادی باشد بلکه هزینه‌ می‌تواند شخصیتی، علمی و اعتقادی باشد. من فکر می‌کنم باید تخت فولاد را پیش رویمان بگذاریم و ببنیم که چه کسانی جاودان می‌مانند و چه کسانی به راحتی فراموش می‌شوند.

غرضی با بیان اینکه "من نسبت به مسائل داخلی و خارجی ایران بسیار دقیق و مسلط هستم"، افزود: من از هم‌اکنون پیش‌بینی می‌کنم که مردم در سه تا چهار دوره آینده انتخابات ریاست جمهوری فردی را انتخاب خواهند کرد که با تورم مبارزه کند.

وی به تعویض 330 استاندار در طول سی سال گذشته اشاره و بیان کرد: سالی 10 استاندار عوض کرده‌ایم آیا درد ما را دوا کرد آیا درد استانی دوا شد نه استاندار باید به انتخاب مردم و از دل مردم باشد تا درد آنها را هرچند آرام آرام اما دوا کند.

غرضی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: پس از انقلاب اسلامی ما، در هیچ کشوری دولتی با کودتا سر کار نیامد بلکه همه دولت‌ها با جمهوریت و اجماع مردم برکنار شدند یا روی کار آمدند به همین دلیل است که می‌گویم ما می‌توانیم دنیایی بسازیم بسیار زیباتر از دنیای امروز غربی به شرطی که رابطه صادقانه بین مردم و مسئولانشان وجود داشته باشد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین اظهار کرد: این همه در بوق و کرنا می‌کنند که ما کار کردیم، کار کردیم. تخصیص بودجه به ارگانهای مختلف که کار کردن نیست. کار در کشورها توسط مردم انجام می‌گیرد. مردم جنگ می‌کنند و پیروز می‌شوند و مردم هستند که کار می‌کنند تا کشورشان پیشرفت کند پس اینقدر در بوق و کرنا نکنیم که کار کردیم.

وی ادامه داد: برای اداره جامعه باید بتوانی قلوب مردم را به دست آوری و هدایت کنی وگرنه دوباره مجبور به گروه‌بازی می‌شوی که از جمهوریت دور است در ابتدای انقلاب شعار "برابری برادری حکومت عدل علی" جا افتاد و پس از آن امام(ره) با شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی آن را تکمیل کردند و این از زبان هیچ‌کدام از حزب‌هایی که در ابتدای انقلاب بر سر کار بودند و تعداشان هم کم نبود بیان نشد.

غرضی با بیان اینکه "من به اندازه درآمد دولت هزینه می‌کنم و سپس اشتغال و صنایع و تولیدات غبار گرفته را فعال می‌کنم تا علاوه بر آغاز درآمدها بدهی دولت را هم صاف کنیم"، افزود: دولت اسلامی نمی‌تواند دست در جیب مردم کند. دولت اگر می‌خواهد کاری انجام دهد چرا دستش را در جیب مردم می‌کند چرا می‌خواهد با جیب فقرا برای کشور کار کند و از همین جا می‌گویم وقتی در جامعه‌ای فقرا فقیرتر می‌شوند جامعه متزلزل می‌شود و همه چیز از اقتصاد تا سیاست به هم می‌ریزد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: هر دولتی دارای یک پشتوانه پولی است و علم اقتصاد می‌گوید زمانی که درآمد و هزینه دولتت با هم نخواند باید از این پشتوانه استفاده کنی تا جامعه متورم نشود، اما حالا اگر هم نمی‌توانی این پشتوانه را داشته باشی حداقل تدبیری باید خرج بدهیم که تورم از روی کالاهای اساسی بر روی کالاهای لوکس مثل خودرو بیافتد نه اینکه درست سبد غذایی و رفاهی خانوار را هدف قرار دهد. در سال 72 شرکت پژو فرانسه به ایران آمد و گفت شما 14 میلیارد دلار بدهید تا ما بزرگترین کارخانه خاورمیانه را احداث کنیم. ما 14 میلیارد دلار دادیم اما چه شد؟ به همین سادگی دولت ما گول خورد.

وی افزود: وزیر فقط باید اعمال قانون کند و خودش نباید اختیارات دیگری داشته باشد چراکه اگر ما به وزیر اختیارات دادیم آنگاه باید منتظر رانت‌خواری باشیم؛ در حال حاضر یکی از مشکلات بزرگ شهرهای و شهرداری‌ها این است که شورای شهر باید برای مردم تصمیم‌گیری کند و کار به جایی رسیده که شهردار می‌آید برای انجام کاری با شورای شهر مذاکره می‌کند و کار خود را پیش می‌برد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بخشی اداره کردن هر چیزی هم بخش و هم جامعه و هم منطقه را نابود می‌کند تاکید کرد: در بحث همین زاینده‌رود بای بررسی شود زاگرس باید با توجه به مجموعه‌ی قوایی با فکر و اندیشه حل مساله بین استان‌های ذی‌نفع اتفاق بیفتد وگرنه این همان می‌شود که به هر استانی سفر کردیم جو گرفتمان و به آنها درباره آب قول دادیم. حالا جنگ بین قومیتی راه افتاده و کسی پاسخ نمی‌دهد که چه شد.

غرضی ادامه داد: دولت از دو کلمه اشتغال و تورم تشکیل شده است. هرگاه در هر دولتی تورم بالا و اشتغال پایین به وجود آمد، خودش باید کنار برود چراکه داشتن دولت باید با حساب و کتاب باشد.

وی خاطرنشان کرد: شما وقتی دولتی با 20 تا 25 میلیون نفر آدم تشکیل می‌دهی معلوم است که معارض پیدا می‌کنی و کارت پیش نمی‌رود. وقتی وزیری به مجلس معرفی می‌کنی که نصف به علاوه یک رای می‌آورد، معلوم است نمی‌تواند کار کند. شما باید دولتی تشکلی دهی که 80 تا 90 درصد مردم قبولت داشته باشند. باید وزیری معرفی کنی که 80 تا 90 درصد رای مجلس را داشته باشد تا با مشکلی مواجه نشوی. 

قالیباف در جمع مردم اهواز:

سیاست زدگان یک روز هم به جنگ نیامدند ودر صف نامردان ایستادند و ما را به شهادت بدرقه کردند

محمد باقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات یکی دیگر از کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: سیاست زدگانی بودند که ما را به جهاد و شهادت توصیه کردند اما یکبار هم در خط مقدم حاضر نشدند و فقط برای گرفتن عکس یادگاری با لباس رزمندگی تا امیدیه آمدند.

محمد باقر قالیباف شامگاه سه شنبه در ادامه سفرهای انتخاباتی خود به اهواز سفر کرد و در جمع مردم این شهر در مسجد اعظم اهواز سخنرانی کرد.

وی با این قول که در دولت وی روحیه و فرهنگ جهادی حاکم خواهد بود، گفت: متاسفانه این روحیه در دولت های قبل نبود و حتی تلاش کردند این فرهنگ را از جامعه دور کنند متاسفانه فضای کار، تلاش ، محبت و همدلی آنچنان که باید نبود.

وی گفت: شهید چمران تعبیری دارند که وقتی شیپور جنگ زده شد فرق بین مرد و نامرد مشخص شد. سیاست زدگان نیز که در دفاع مقدس یک روز هم به جنگ نیامدند در صف نامردان می ایستادند و ما را به سمت سعادت بدرقه می کردند. توصیه به جهاد و شهادت می کردند اما ما اینها را یک بار در خط مقدم، شلمچه، طلائیه، بستان، سعیدیه، فکه، اروند، بهمن شیر هیچ وقت ندیدیم. هیچ وقت به خط نیامدند، آمدند که با لباس رزمندگی عکس بگیرند آن هم در امیدیه نه در دشت هویزه که زن و بچه شما جلوی تیر و خمپاره ایستادند آمدند عکس گرفتند تازه باید به آنها جواب بدهیم چرا رزمنده ایم و به جبهه رفته ایم.

قالیباف افزود: شما که معتقدید آمریکا کدخدای دنیاست و فرهنگ جهاد را قبول ندارید حداقل فرهنگ کدخدای خود را بپذیرید. در رقابت های انتخاباتی وقتی مک کین با رقیب خود صحبت می کرد می گفت تو سرباز فراری هستی و در جنگی که نه برای نجات کشور بلکه برای تجاوز به ویتنام رفته بودی، مک کین این را برای خود ارزش می دانست.

وی گفت: حالا امروز سیاست بازانی که با خون شهدا قدرت را به دست گرفته اند و در پست های بالا مسئولیت داشته اند و 25 سال در کلیدی ترین پست ها بوده اند هیچ کاری نکرده اند. شما نه آب خوردن و نه آب کشاورزی دارید این درحالی است که آب دارید این نتیجه مدیریت آنهاست.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تنها راه نجات کشور ترویج فرهنگ دوران دفاع مقدس است زیرا امکانات در این کشور برای حل مشکلات وجود دارد.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کارنامه قابل قبولی در حوزه های مختلف نداشته ایم خاطرنشان کرد: واقعیت تلخی وجود دارد و آن این است که مسئولان نسبت به تدابیر مقام معظم رهبری  آن حساسیت و وظیفه ای که داشتند انجام نداده اند.

وی با اشاره به سخن برخی مسئولان مبنی بر اینکه قانون اساسی اختیارات لازم را برای قوه مجریه ندارد، گفت:  ما این را بهانه می دانیم اگر کسی می خواهد رئیس دولت شود با این قانون انتخاب می شود و بر آن قسم یاد می کند.انگاه چه دلیلی وجود دارد که بگوید این قانون اختیارات لازم را ندارد. به نظر ما این اظهارات بهانه ای برای پوشاندن ضعف های موجود است.

وی گفت: مقام معظم رهبری در سیاستهای کلان ابلاغی دغدغه های مردم را مطرح کردند اما مسئولان این تدابیر را آنطور که باید و شاید اجرا نکردند. وقتی دغدغه مردم دغدغه مسئولان نیست مشکلات این گونه می شود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به سخنانی چون وجود حاکمیت دوگانه در کشور تصریح کرد: این حاکمیت دوگانه یعنی چه؟ یعنی اینکه ما نمی خواهیم دغدغه های مردم و تدابیر رهبری را بشنویم؟ حداقل 5 سال متوالی است که مقام معظم رهبری مشکل اقتصادی را در کشور  وتلاشهای دشمنان  در حوزه اقتصادی را مطرح می کند اما واقعا چه اقدام عملی برای رفع فشار اقتصادی مشاهده کرده اید. 600 میلیارد دلار درآمد کشور در 7-8 سال اخیر بوده است که می شد کاری کرد تا این اتفاقات رخ ندهد. می بینید که ما تبعیت از رهبری نداریم، حرف مردم را می زنیم اما دغدغه مردم را نداریم. اگر اختلافی در کشور وجود دارد سر دغدغه مردم نیست سر مسائل سیاسی و قدرت مسئولان است.

قالیباف با اشاره به اتفاقات یکشنبه سیاه  و استیضاح وزیر کار در مجلس گفت: زمانی که این اتفاق افتاد رهبر انقلاب آن گفته ها را خلاف اخلاق، شرع و قانون دانستند اما آیا دعوا بر سر مسائل مردم بود، کاش دعوا سر این بود که چرا سازمان تامین اجتماعی مشکل بازنشستگان را حل نمی کند؟ حقیقت این است که دعوا سر این بود که مسئول آنجا وابسته به چه کسی باشد؟ اختلاف بر سر این بود . اینها مشکلاتی بود که در کشور وجود داشته است.

وی گفت: در دولت آینده اگر بنده توفیق خدمت پیدا کردم حتما تدابیر مقام معظم رهبری در اولویت اقدام قرار خواهد گرفت و مردم از من نخواهند شنید که بگویم چوب لای چرخ دولت می گذارند و بحران سازی می کنند. هرگز نخواهند شنید که قانون اساسی اختیارات لازم را به رئیس دولت نداده، معتقدم اینها جز وقت کشی و حاشیه پردازی نیست.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره مسائل خوزستان نیز خاطرنشان کرد: اگر انصافا امروز می خواهیم دین خود را به مردم شهید پرور ادا کنیم این را با حرف نباید بگوییم. به جای اینکه با مردم حرف بزنیم باید با کار خود با مردم صحبت کنیم. مردم زبان کار را بهتر متوجه می شوند. من در دوران مسئولیت خود با این زبان با مردم صحبت کردم.

قالیباف با بیان اینکه اگر خوزستان را بسازیم یعنی ایران را ساخته ایم گفت: این حرف من  یک حرف سیاسی معطوف به رای نیست بلکه یک حرف کارشناسی و مطالعه شده است.

وی افزود: امروز مهمترین منبع ما نفت و گازاست که اگر آن را به درستی مدیریت کنیم اقتصاد مقاومتی اتفاق می افتد و از اقتصاد تک پایه نجات پیدا می کنیم. سزاوار نیست که با این منابع بخش هایی از کشور را اباد کنیم اما مردم خوزستان سختی بکشند این عدالت نیست.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما غیرت عشایر عرب ، لر و بختیاری این استان را دیده ایم و با هم در جای جای خوزستان جنگیده ایم. بهترین دوستان و همرزمان خود را در این سرزمین از دست داده ایم.

قالیباف خطاب به مردم گفت: مطمئن باشید اگر توفیق خدمت پیدا کنم و تقدیر الهی بر این باشد که 25 خرداد کار دولت را به دست گیرم لحظه ای بی برنامه نیستم، کارنامه گذشته ما ضمانت کار ما است. مطمئن باشید دو سال بعد خوزستان و خرمشهر  و روستا به روستا شرایط متفاوت خواهد شد و تغییر در استان خوزستان را خودتان درک می کنید.

وی گفت: حماسه سیاسی از شما حماسه اقتصادی از ما.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پایان سخنرانی خود به پیروزی تیم فوتبال ایران اشاره کرد و این پیروزی را به ملت ایران و مردم خوزستان تبریک گفت.

 

/خبرگزاری مهر/خبرگزاری ایسنا

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------