دلخوری دولت سوریه از ایران: علاقه ای به استقبال از صالحی در کشورمان را نداریم
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
دیلی استار مدعی شد: سفر وزیر خارجه ایران به بیروت به دلیل محکومیت اقدامات دولت سوریه علیه معترضین توسط احمدی نژاد، به تعویق افتاد.
وزارت خارجه لبنان تایید کرد که سفر دو روزه علی اکبر صالحی به بیروت بدون تعیین زمانی جدیدی به تعویق افتاده است.
صالحی قرار بود که با میشل سلیمان رئیس جمهور لبنان، نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان، منصور عدنان منصور وزیر خارجه لبنان دیدار کند.
دیلی استار به نقل از منابع دیپلماتیک خود مدعی شد: این سفر پس از ناتقاد احمدی نژاد از سرکوب معترضین در سوریه لغو شد. قرار بود که صالحی به سوریه و دیگر کشورهایی عربی هم برود که ان سفرها هم لغو شده است.
احمدی نژاد در مصاحبه با سی ان ان گفت: هیچ کس حق کشتن دیگران را ندراد نه دولت و نه مخالفان.
وی افزود: ما تلاش های بیشتری برای تشویق دولت سوریه و احزاب این کشور برای رسیدن به توافق می کنیم.
روزنامه دیلی استار در ادامه نوشت: منابع دیپلماتیک سخنان احمدی نژاد را بی سابقه خوانده اند.
این روزنامه لبنانی به نقل از یک منبع دیپلماتیک مدعی شد: دمشق از موضع احمدی نژاد ناراضی است و از طریق کانال های دیپلماتیک به وزیر خارجه ایران اطلاع داده است که دولت سوریه علاقه به استقبال از او در طول سفرش به این کشور را ندارد.
این منبع در ادامه ادعا کرد: به همین دلیل بود که سفرهای صالحی لغو شد.
دیلی استار در ادامه به نقل از منبع خود مدعی شد: بیانیه سفارت ایران در بیروت در مورد لغو سفر به دلیل عدم حضور سلیمان و میقاتی در کشور نادرست است. لغو این سفر قبل از مرگ ولیعهد عربستان اتفاق افتاده است.
سلیمان و میقاتی در پی سفر به عربستان برای عرض تسلیت هستند.
این در حالی است که روابط ایران و سوریه همواره گرم بوده و اتفاقات اخیر در این کشور هیچ تاثیری بر روی این رابطه نداشته است.../تحلیل:انتخاب