تاکید یک سناتور فرانسوی بر بیهوده بودن تحریم ایران
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : یکشنبه, 23 تیر 1392 19:03
تاکید یک سناتور فرانسوی بر بیهوده بودن تحریم ایران
به گزارش ایسنا، فیلیپ مارینی، رییس کمیته امور مالی سنای فرانسه در مقالهای که در هفتهنامه "لوپوئن" فرانسه منتشر شد، به ممنوعیت شرکتهای خودروسازی فرانسوی از جمله پژو سیتروئن در ایران اشاره کرد و تجدید نظر در این محدودیتها را خواستار شد.
این سناتور فرانسوی با اشاره به فعالیت شرکتهای فرانسوی در ایران خاطرنشان کرد که سیاستهای خصمانه آمریکا در قبال ایران نباید به کشورهایی نظیر فرانسه اشاعه پیدا کند که از روابط اقتصادی محکمی با جمهوری اسلامی برخوردارند.
بنا بر گزارش شبکه خبری پرس.تی.وی، مارینی بر ضرورت تجدید نظر در تحریمهای ضد ایرانی با توجه به وخامت اوضاع صنعت خودروسازی فرانسه و تاثیر آن بر بازار کار این کشور تاکید کرد.
او همچنین اعمال تحریم علیه کشوری بزرگ و قدتمند مانند ایران که مرزهای مشترکی با کشورهای مخلف دارد را اقدامی بیهوده خواند.
در فوریه 2012 شرکت خودروسازی پژو سیتروئن تصمیم گرفت به تجارت با ایران پایان دهد و از این بابت از فروش سالانه نیم میلیون خودرو و درآمد حدودا یک و نیم میلیارد یورویی در سال گذشته محروم شد./ایسنا