آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…


در جلسات اختصاصي برگزار شده با نيروي انتظامي اخبار بدي از اين حوزه به گوش مي‌رسد كه در نمونه‌هاي غربي ولنگارش نيز چنين مواردي وجود ندارد/ بيشترين كم كاري به بخش فرهنگي كشور باز مي‌گردد.

قائم‌مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به معضلات حاصل از مصرف شيشه گفت: اطلاعات زيادي در اين بخش داريم اما نمي‌توانيم همه آن را به مردم ارائه دهيم.مصرف شيشه بنيان خانواده‌هاي تحصيل كرده را بر هم ريخته و متاسفانه در جلسات اختصاصي برگزار شده با نيروي انتظامي اخبار بدي از اين حوزه به گوش مي‌رسد كه در نمونه‌هاي غربي ولنگارش نيز چنين مواردي وجود ندارد.

طه‌طاهري قائم‌مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز در مراسم همايش پيشگيري از اعتياد نوجوانان به روند نامطلوب بروز اعتياد در كشور اشاره كرد و ادامه داد: معضل مواد مخدر در كشور يك مساله است كه 30 سال پس از انقلاب نيز همه روز در شيپور رسانه‌هاي ديداري، شنيداري و نوشتاري به آن توجه شد.
او افزود: جنس انقلاب ما فرهنگي بودو كشور ما به دليل شرايط خاص منطقه‌اي دستخوش معضل اعتياد قرار گرفته است؛ اما اينكه چرا نتوانستيم اين معضل را برطرف كنيم سوال مهمي است.
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: همه توان نظام در 25 سال گذشته معطوف به آن شد كه جلوي مواد مخدر گرفته شود به طوري كه پيش از 4 هزار تن محصول كشفيات طي اين مدت بوده است و با وجود آنكه حجم مبارزات مادي و معنوي ايران در مبارزه با مواد مخدر قابل اشاره نيست باز هم نگران هستيم كه اين معضل چه خطراتي براي كشور خواهد داشت.
طاهري با اعلام اينكه معضل اعتياد يك ناامني فكري و رواني به همراه دارد ادامه داد: آنچه كه در حوزه اعتياد آسيب مي‌رساند اختلالات رواني و پريشان خاطري از جانب اعتياد است.
او گفت: تاثيرات نامحدود اقدامات مقابله‌اي در 30 سال گذشته به‌عنوان يك مساله است و در عين حال كمكاري‌هاي زيادي هم در اين زمينه به چشم مي‌خورد.
او افزود: بيشترين كم كاري به بخش فرهنگي كشور باز مي‌گردد؛ چه دليلي دارد كه براي گذاشتن دو واحد درسي يك ساعته در دانشگاه‌ها يا مراكز آموزشي بايد نخبگان كشور به اجماع برسند.
طاهري در ادامه با اشاره به مداخلات برخي دستگاه‌ها و افراد كه در حوزه مسائل فرهنگي گفت: متاسفانه در معضلات فرهنگي هر كس به خود اجازه اظهار نظر داده و در آن امور دخالت مي‌كند.
او با اشاره به نواقص قانوني نيز ادامه داد: در تكاليف قانوني در زمينه پيشگيري از تهديدات مواد مخدر در كشور يك كم كاري تقصيرگونه صورت گرفته و بايد از برخي افراد بازخواست كرد كه چرا به موادمخدر توجه نكرده‌اند.
قائم‌مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با ابلاغ سياست كلي نظام در 11 بند بسياري از معضلات برطرف شد و رويكرد كشور در مواجهه با اعتياد مشخص شده است.
برخي اطلاعات در حوزه مواد مخدر به مردم داده نمي‌شود
طاهري با اشاره به تاثيرات پيشگيري در امر مواد مخدر گفت: اگر يك دلار در اين بخش هزينه شود منافع آن در درمان و كاهش آسيب بيشتر است؛ اگر چه سالانه در پيشگيري از آسيب‌هاي حاصل از مواد مخدر هزينه‌هاي زيادي مي‌كنند اما هنوز اين معضل بر طرف نشده است.
او با اشاره به معضلات حاصل از مصرف شيشه در كشور خاطرنشان كرد: اطلاعات زيادي در اين بخش داريم اما نمي‌توانيم همه آن را به مردم ارائه دهيم.
او افزود: مصرف شيشه بنيان خانواده‌هاي تحصيل كرده را بر هم ريخته و متاسفانه در جلسات اختصاصي برگزار شده با نيروي انتظامي اخبار بدي از اين حوزه به گوش مي‌رسد كه در نمونه‌هاي غربي ولنگارش نيز چنين مواردي وجود ندارد.
طاهري با بيان اينكه مصرف شيشه در سطح تحصيل كرده‌ها و افرادي كه تمكن مالي شان بيشتر است به چشم مي‌خورد و يك اتفاق خطرناك‌تر ديگر نيز توليد مواد صنعتي در داخل كشور بوده كه به يك بحران امنيتي براي كشور تبديل شده است.
دادگاهي براي مقصران تشكيل شود
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد: درست است كه دو هفته گذشته قوانين مربوط به برخورد با توزيع‌كنندگان مواد مخدر تصويب شد اما ما مرتب در اين بخش داد زديم و گفتيم قانون ايراد دارد اما كسي به آن توجه نكرد.
طاهري گفت: دوسال تاخير در عدم مبارزه با توليد‌كنندگان شيشه و توزيع‌كنندگان با مواد مخدر جاي بررسي دارد و بايد دادگاه وجدان‌ها نيز در اين بخش تشكيل شود تا مقصر تاخير در قانون گذاري اين بخش مشخص شود.
طاهري گفت: متاسفانه در گذشته زماني كه قصد داشتيم 8 بنز متعلق به يك قاچاقچي را از كرج منتقل كنيم مشكلات فراوان داشتيم درحالي كه اين فرد قاچاقچي اعلام مي‌كرد كه در عرض 4 سال و طي تجارت نامشروع شيشه چنين مالي را بدست آورده است.
به گفته قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاخير در قانونگذاري باعث شد كه آسيب‌هاي اجتماعي در اين بخش شديد شده و معضلات گريبان جامعه را بگيرد.
او در ادامه به لزوم كارهاي پيشگيرانه براي نوجوانان و جوانان اشاره كرد وادامه داد: امروز دولت مكلف شده است كه تمام اقدامات خودرا براساس سند راهبردي متوازن كند تا به بخش پيشگيري از اعتياد توجه بيشتري شود.
طاهري گفت: مصرف مواد مخدر در كشور در زير 20 ساله، ‌3/2 درصد است و اين مساله به دليل ناتواني و فقر آموزشي قوميت نوع فرهنگ و غيره است.
پيچ سازمان‌هاي دولتي در امر پيشگيري از اعتياد سفت شود
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با اشاره به اينكه بخش غير دولتي بايد در حوزه مواد مخدر پاي كار آيد خاطرنشان كرد: كار پيشگيري از اعتياد اقدام دولتي نيست؛ 77 درصد درمان در كشور در حوزه مواد مخدر توسط بخش خصوصي بوده و 680 هزار نفر از طريق بخش خصوصي و انجمن‌ها موفق به درمان شده‌اند.
طاهري گفت: بايد پيچ سازمان‌هاي بخش خصوصي را در امر مواد مخدر شل كرده و به آنها ميدان بيشتري دهيم اما نبايد فعاليت بخش خصوصي به گونه‌اي باشد كه خروجي آن افراد گستاخ و بي‌توجه بيرون آيد...../تحلیل:ایلنا

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------