آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

اعتبارات بخش پيشگيري ازاعتياد كاهش يافته



 

اعتبارات بخش پيشگيري ازاعتياد كاهش يافته است


هشدار معاون درمان وزارت بهداشت

اعتبارات بخش پيشگيري از اعتياد كاهش يافته است

لازم است براي افزايش مراكز درماني و پيشگيري از اعتياد اعتبارها بيشتر شده و بتوان در سال‌هاي آينده شاهد سير صعودي برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد باشيم.

معاون سلامت وزارت بهداشت گفت:تعداد زيادي از مبتلايان به مواد مخدر مي‌توانند پاك شده و اعتياد را ترك كنند اما تعداد قابل توجهي نيز پس از پاك شدن مجدد به سمت مواد مخدر بازگشت داده مي‌شوند؛ لازم است تا علاوه بر حمايت‌هاي درماني براي افراد معتاد، حمايت‌هاي جانبي نيز براي آنها در نظر گرفت.
به گزارش خبرنگار ايلنا، امامي‌رضوي، معاون سلامت وزارت بهداشت امروز در همايش ملي بزرگداشت روز جهاني مبارزه با مواد مخدر با اشاره به لزوم سرمايه‌گذاري براي حمايت از برنامه‌هاي نگهدارنده، مقابله و پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد: اگر ده سال گذشته با موادي مانند ترياك و هروئين مواجه بوديم در حال‌حاضر اين مواد به سمت پيشرفته‌اي از جمله كراك تغيير يافته و در حال‌حاضر نيز مواد روانگردان در جامعه حرف اول را مي‌زند كه اگر به سرعت براي مقابله با اين مواد اقدام نكنيم از گردونه خارج مي‌شويم.
او با اشاره به افرادي كه مجدد در چرخه اعتياد گرفتار مي‌شوند، افزود: تعداد زيادي از مبتلايان به مواد مخدر مي‌توانند پاك شده و اعتياد را ترك كنند اما تعداد قابل توجهي نيز پس از پاك شدن مجدد به سمت مواد مخدر بازمي‌گردند؛ پس لازم است تا علاوه بر حمايت‌هاي درماني براي افراد معتاد، حمايت‌هاي جانبي نيز براي آنها در نظر گرفت.
معان درمان وزارت بهداشت يادآور شد: مشاركت ساير نهادهاي حمايت‌كننده براي اشتغال معتادان يكي از نيازهاي ضروري است تا طي هماهنگي ميان دستگاه‌ها، دستگاه‌هاي استاني نيز در حمايت جانبي از افراد معتاد فعال شوند تا براي پيشگيري افراد ترك‌كرده از روي آوردن مجدد آنها به مواد مخدر جلوگيري شود.
امامي رضوي با اشاره به لزوم سرمايه‌گذاري در بخش پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد: درست است كه در حال حاضر با محدوديت منابع مواجه هستيم اما بايد توجه داشت كه اگر با تمام توان در برابر اعتياد وقت و اعتبار صرف نكنيم تعداد زيادي از جوانان توسط اين بلاي خانمان‌سوز شكار شده و از چرخه توليد و باروري نيز خارج مي‌شوند؛ سرمايه‌گذاري براي حمايت از برنامه‌هاي نگهدارنده، مقابله و پيشگيرانه اقدامي به صرفه است.
او ادامه داد: مطابق با آخرين اخبار دريافت شده تخصيص اعتبار به حوزه پيشگيري از اعتياد كاهش داشته و اين مساله نگراني‌هايي را به دنبال دارد؛ لازم است براي افزايش مراكز درماني و پيشگيري از اعتياد اعتبارها بيشتر شده و بتوان در سال‌هاي آينده شاهد سير صعودي برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد باشيم...../تحلیل:ایلنا

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------