رسانه اي كردن اختلافات به سود نظام نيست
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : شنبه, ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۱
هر کس به اختلافات بین قوا دامن بزند و با کشاندن این موضوعات به رسانه ها، به تشویش افکار عمومی جامعه بپردازد، مرتکب فعل حرام شرعی شده است.
عباس رجایی با بيان اين مطلب به «تابناك» خاطرنشان كرد: ما جدا از تعلقات جناحی خود، همه مؤمن به انقلاب و اصول آن و آرمان های امام و شهدا هستیم، همه درون یک کشتی هستیم و باید به نحوی حرکت کنیم که این کشتی پیش برود. هر حرکتی که به نوعی جهت کشتی را عوض کند و موجب شود که این کشتی ناموزون حرکت کند، از سوی هیچ کس پسندیده و پذیرفتنی نیست.
اين نماينده اصولگراي مجلس هشتم در ادامه اظهار داشت: البته کسانی که اعتقادی به انقلاب اسلامی ندارند و چهارچوب های آن را قنمی پذیرند، مقصود ما نیستند، چون این افراد، سفره خود را از انقلاب جدا کرده اند. منظور ما، مجموعه گروه ها و نهادهای درون حاکمیت نظام است. اگر منافع و مصالح عمومی کشور و چهارچوب ها و خطوط قرمز نظام رعایت شوند، بسیاری از مشکلات حل می شود.
نماينده مردم اراك و كميجان با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري افزود: رهبری و امام بارها تأکید کرده اند که وحدت همه گروه ها و جریان ها، موجب رشد و بالندگی است. اگر قرار است ما در افق سال 1404 دارای یک جایگاه بالنده در سطح منطقه و در معادلات بین المللی تأثیرگذار باشیم و درجه نفوذمان در دایره مباحث جهانی از یک رتبه بالایی برخوردار باشد، لازم است مسائل جزیی را کنار بگذاریم و به کلیت راه بیندیشیم. البته این کار، قدری تمرین می خواهد و شاید مردمسالاری دینی که ما در عرصه بین المللی مبتکر آن هستیم، مستلزم توسعه سعه صدر و افزایش خوش بینی باشد. شاید تمرین دمکراسی در یک مردم سالاری دینی، به معنای تقویت این ویژگی ها باشد.
رئيس كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي، با انتقاد از رسانه اي ساختن اختلافات، گفت: ما بعضاً عادت کرده ایم که مسائل کشور را به جای اینکه در جایگاه های تخصصی خود حل و فصل کنیم، به رسانه ها می کشانیم که این به هیچ وجه به سود نظام و مردم ما نیست، چراکه بسیاری از موضوعات اساساً ضرورتی ندارد که به سطح کوچه و بازار کشیده شود، زیرا در این صورت، از فضای کارشناسی و تخصصی خود بیرون می شود و جنبه های غیر اصولی به خود می گیرد؛ بنابراین، نتیجه این رفتارها، ایجاد بدبینی، تنش، نفاق، تشتت آرا و در پایان، ضربه زدن به نظام ملی است.
رجايي در ادامه اظهار داشت: بنده بر این باورم همه مسئولان کشور، به ویژه آنهایی که مسئولیت بالاتر و سنگین تری دارند، رسالت عظیمی برای ایجاد فضای همدلی، مثبت اندیشی و هدایت جامعه به آرامش دارند. این مسأله با توجه به شرایط ما در عرصه بین المللی و شکل گیری خاورمیانه اسلامی اهمیت بیشتری می یابد، چراکه دیکتاتورهای منطقه، یکی پس از دیگری در حال سقوط هستند و جمهوری اسلامی، کعبه آمال این کشورهاست؛ بنابراین، هر کس در این شرایط، خدشه ای به انسجام، وحدت و آرامش ملی ما وارد کند، آب به آسیاب دشمن ریخته و مرتکب فعل حرام شرعی می شود. در این زمینه، عمل به توصیه های رهبری، یکی از نقشه های رسیدن به انسجام ملی است...../تحلیل:تابناک