کشف جدید دلواپسان برای تاختن به دولت روحانی!
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
فعالیتهای معاونت امور زنان در دولت یازدهم و همچنین استفاده از سازمانهای مردمنهاد در جهت بررسی مسائل مرتبط با زنان در جامعه، برخی را نگران کرده است. نشستی بهمنظور نقد همین اقدامات از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد و در این نشست سخنران آن که فرشته روح افزا، مسئول معاونت خواهران سازمان بسیج دانشجویی بود، انتقادهایی از روند فعالیت سازمانهای مردمنهاد مطرح کرد. قرار است اسفند امسال کمیسیون مقام زن در نیویورک برگزار شود.
یکی از سخنرانان این نشست در سال گذشته، شهیندخت مولاوردی بود. امسال هم قرار است برخی از انجیاوها در این نشست حضور داشته باشند. در این خصوص افرادی همچون زهرا باستانی در حوزه سلامت زنان، فهیمه فرهمندپور در حوزه مدیریت و قدرت و سهیلا جلودارزاده در حوزه اقتصاد و کارآفرینی سخنرانی خواهند کرد. این کمیسیون در حوزه برابری جنسیتی و خشونت علیه زنان برگزار میشود.
روحافزا که سمت معاونتآموزش زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی را در کارنامه خود دارد با انتقاد از مباحثی که قرار است از سوی نمایندگان ایرانی در این کمیسیون ارائه شود، یادآور شد که ما با چنین دیدگاههایی مخالفیم و معتقدیم افرادی با این طرز تفکر، آسیبهای بیشتری به زنان جامعه وارد خواهند کرد و مشکلات زنان ما افزایش پیدا میکند.
او با اشاره به اینکه این سمنها با ارائه آمارهای نادرست سعی در سیاهنمایی چهره اجتماعی زنان و جامعه دارند، افزود: «بهطور مشخص در مورد ایدز، گروهی نزدیک به 12 نفر به این کمیسیون راهی میشوند که بر این باورند که باید آموزشهای جنسی و پیشگیرانه از ایدز به مدارس راه یابد.» به گفته روح افزا، مگر چه تعداد از دانشآموزان ما با ایدز در ارتباط هستند که باید این مسائل در بین آنها مطرح شود؟ در واقع این مصداق بارز رواج بیحیایی در کشور است. این سخنان روحافزا در حالی بیان شد که وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت چند سالی هست که طی یک تفاهمنامه قرار است آموزشهای جنسی و پیشگیرانه را وارد مدارس کنند.
روحافزا در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از رویه معاونت امور زنان، فعالیت آنها را نوعی ژست سیاسی دانست که باعث اتلاف سرمایه کشور میشود که میشود در زمینههای دیگر در حوزه زنان مصرف شود. او با اشاره به اینکه زنان ما از زمانی که افکار فمینیستی در جامعه رواج پیدا کرده است با انواع آسیبهای اجتماعی مواجه شدهاند، افکار فمینیستی را بلای جان زنان کشور خواند.
او مشکل اصلی زنان ایرانی را نداشتن و نرسیدن به جایگاه واقعی خود، مشکل ازدواج، القای تفکر فمینیستی در مورد داشتن مدرک برای رساندن خود به آرمانهای زنان ایدهآل و همچنین بحران بیهویتی خواند، که این مشکلات با ارائه یک الگوی اسلامی به آنها قابل حل است. گرچه معاونت امور زنان ریاستجمهوری همواره به فعالیت در چارچوب قانون و موازین اخلاقی و دینی تاکید کرده، اما این معاونت جزء بخشهایی بوده که کمی بیش از دیگر بخشهای دولتی مورد هجمه دلواپسان قرار گرفته است.
اخبارسیاسی - فرهیختگان آنلاین