آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

حداد عادل: بيگانگان نمي توانند براي ما تصميم بگيرند



 

 

 

حداد عادل: بيگانگان نمي توانند براي ما تصميم بگيرند

 

مشاور عالي مقام معظم رهبري و رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: ما هم اكنون به استقلال رسيده ايم و بيگانگان نمي توانند براي ما تصميم بگيرند.

غلامعلي حداد عادل صبح امروز پنجشنبه در جمع نيروهاي ارتش جمهوري اسلامي ايران در مسجد امام خميني(ره) ارتش با گراميداشت فرا رسيدن سي و دومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي افزود: امروز ما به اسلام برگشته ايم و مي گوييم حق با امام (ره) است كه گفت آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به دستيابي جمهوري اسلامي ايران به فناوري هسته اي تصريح كرد: امريكا كيست كه بگويد ما از انرژي هسته اي استفاده بكنيم يا نكنيم.

حدادعادل با تاكيد بر اينكه امروز اگر تسليم شويم قدم به قدم بايد برگرديم اظهار داشت: قرآن، اسلام و امام حسين (ع) به ما اجازه نمي هد كه در برابر بيگانه تسليم شويم.

وي تصريح كرد: اين انديشه رهبري و اراده ملت ايران است و ريشه اين تحول در ايمان مردم است.

*بسياري از مناطق ايران با توطئه هاي خزنده انگليس و روسيه از دست رفت

رييس كميسيون فرهنگي مجلس هشتم در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به دوران حكمراني ناصرالدين شاه قاجار گفت: در آن دوران روس و انگليس فشار آوردند تا اميركبير را عزل كرده و بكشند و ميرزا آقاخان نوري كه يكي از مهره هاي انگليس بود را جايگزين او كردند.

اين استاد دانشگاه تهران افزود: در دوران قاجاريه شمال ايران عرصه تاخت و تاز روس ها و جنوب ايران عرصه تاخت و تاز انگليسي ها بود و بسياري از مناطق ايران در اين دوره با توطئه هاي پنهاني و خزنده اين كشورها از دست رفت.

مشاور عالي رهبر معظم انقلاب يادآور شد: در نواحي مختلف كشور حتي در تعيين خطوط مرزي، انگليسي ها دخالت مي كردند تا جايي كه با فشار بر محمدشاه، هرات را از ايران جدا كردند.

نماينده تهران اظهار داشت: قرارداد 1907 اوج دخالت بيگانگان در ايران بود چرا كه در اين قرارداد ايران را به دو قسمت تقسيم كردند، شمال كشور را به روسيه و جنوب را به انگليس دادند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينكه اين همه دخالت ها، باز بيگانگان را راضي نمي كرد، گفت: روس و انگليس بر سر دخالت در امور داخلي ايران با هم رقابت مي كردند.

حداد عادل با اشاره به اينكه انگليسي ها دوست داشتند ايران را مانند هند، خاورميانه و افريقا ببلعند، خاطرنشان كرد: انگليسي ها در قرن 19 مي گفتند آفتاب در انگليس غروب نمي كند، آنها خودشان را در هيچ جا خارجي محسوب نمي كردند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با يادآوري اينكه در سال 1917 روسيه دچار انقلاب كمونيستي و گرفتار بحران و تغيير رژيم شد، بيان داشت: انگليسي ها در اين خلا تصميم گرفتند سلطنت قاجاريه را منقرض كرده و سلسله پهلوي را جايگزين آن كنند.

وي ادامه داد: در پي كودتاي 1299 عملا قدرت از احمدشاه قاجار گرفته و رضاخان همه كاره ايران شد.

رييس فرهنگستان زبان و ادب فارسي يادآور شد: انگليسي ها چند سال بعد زمينه را براي شاه شدن رضاخان مهيا ساخته و يك سلسله سلطنتي جديد(پهلوي) را بوسيله مهره هاي خود طراحي كردند.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس اضافه كرد: شهيد مدرس بزرگ مي دانست كه اين داستان چيست، او طرفدار قاجاريه نبود اما در مقايسه با رضاخان، قاجاريه را ترجيح مي داد چون مي دانست كه رضاخان بطور مستقيم نوكر انگليس است.

حداد عادل با بيان اينكه در سال 1320 انگليس و روسيه ايران را اشغال كردند، رضاخان را بيرون انداختند و محمدرضا پهلوي را جايگزين او كردند، گفت: محمدعلي فروغي همانگونه كه نطق شاه شدن رضاخان را نوشته بود، استعفايش را نيز نوشت و نطق شاه جديد را نيز تنظيم كرد.

حداد عادل افزود: انگليسي ها شب از راديو اعلام كردند كه شاه را خودمان آورديم و خودمان هم برديم.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه با بيان اينكه انگليسي ها نقشه جديد را با شاه جديد آغاز كردند، اظهار داشت: ملت ايران در كودتاي 1299، انقراض قاجاريه، ايجاد سلسله پهلوي وبركناري رضاخان هيچ نقشي نداشت.

حداد عادل با تاكيد بر اينكه در آن دوران بسياري از رجال سياسي جيره بگير انگليس بودند، خاطرنشان كرد: به هنگام انتخابات فهرست وكلا را سفارت انگليس به دربار مي داد و دربار نيز نوكر انگليس بود....../تحلیل:ایرنا

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------