هكرها به دنبال نفوذ به سایت های نظامی كره جنوبی
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : پنج شنبه, 07 مهر 1390 15:11
یك قانون گذار حزب حاكم كره جنوبی اعلام كرد كه بیش از ۲۷۷۰ مورد تلاش برای هك كردن پایگاههای اینترنتی نظامی این كشور صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، "كیم اوك لی"، یك قانون گذار حزب حاكم كره جنوبی طی بیانیه ای اعلام كرد كه این حملات سایبری به پایگاه های اینترنتی نظامی كره جنوبی آسیب جدی وارد نكرده است.
وی اظهار داشت: این مساله مشخص نیست كه این حملات از كجا سازماندهی شده اند.
به گفته این قانون گذار حزب حاكم كره جنوبی، اطلاعات و آمار وزارت دفاع این كشور نشان می دهد، تعداد تلاش ها برای هك كردن پایگاه هایی كه مربوط به این وزارت و چهار ارگان نظامی دیگر در این كشور هستند، از ژوئیه سال ۲۰۱۰ تا ماه میلادی گذشته ۲۷۷۲ بار بوده است.
سئول، كره شمالی را درخصوص حملات سایبری اخیر متهم و اعلام كرده است، برخی از حملات با آدرس هایی متعلق به چین انجام شده است.
این در حالی است كه كره شمالی این اتهامات را رد كرده است..../ ايسنا