ورود 3 بوگاتی، 5 مازراتی و 2 رولز رویز به ایران بدون پرداخت گمرگ توسط این دو مدیر بانکی
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
لیبرتی در گزارشی ادعا کرد که دسته ای از خودروهای اسپرت گران قیمت بدون پرداخت گمرک به ایران وارد شده است.
رادیو لیبرتی نوشت: بر اساس تحقیقی که توسط شرکت تحلیل اقتصادی انگلیسی بتاماتریکس انجام شده است، سرمایه داران ایرانی در حال به رخ کشیدن ثروت خود از طریق وارد کردن خودروهای منحصر به فرد و سریع هستند.
این وب سایت در ادامه ادعا کرد: گفته می شود مدل هایی مثل "بوگاتی" ساخت ایتالیا و "رولز رویز" ساخت انگلیس توسط سهامداران ارشد بانک های خصوصی که به تازگی باز شده است خریداری شده است.
در ادامه این گزارش ادعا شده است: هزینه ی گمرک واردات این خودروها که به میلیون ها دلار می رسد پرداخت نشده است.
حدود 48 ماشین منحصر به فرد و ویژه در بین ماه مارچ و جولای سال 2011 به ایران از سوی خریدارانی از سه شهر تهران ، اصفهان و شیراز وارد شده است.
مهرداد عمادی، تحلیگرد ارشد بتاماترکس می گوید: وقتی بررسی کردم متوجه شدیم که دسته ای از ماشین های ویژه به تهران و شیراز فرستاده شده است که شامل 3 بوگاتی، 5 مازراتی و 2 رولز رویز "فانتوم"، جمعا به قیمت 14.2 میلیون دلار می شود.
وی افزود: اما مهمترین چیز این بود که این ماشین ها تنها توسط دو نفر سفارش داده شده بودند.
در ادامه این گزارش ادعا شده است: بر اساس پرسش و پاسخ با مسئولان گمرگ ایران، نزدیک به 12.5 میلیون دلار تعرفه گمرکی پرداخت نشده است. این ماشین ها به خریداران تحویل داده شده بود و اسناد ثبت موقت آن جعلی است.
عمادی ادعا کرد: بسیاری از این ماشین ها توسط سهامداران بانک هایی که به شدت به دولت بدهکار هستند خریداری شده است.
وی در ادامه مدعی شد: یکی از این افراد، هم اکنون در اروپا است و یکی از موسسان یکی از جنجالی ترین بانک های خصوصی و موسس بزرگترین کارخانه تولید کننده مبلمان در تهران است.
این تحلیلگرد ارشد موسسه تحلیل اقتصادی بتاماتریکس ادعا کرد: بانک این فرد نزدیک به 1.8 میلیارد دلار به بانک های دولتی و دولت، بدهکار است. این فرد ماشین های گران قیمت بسیاری دارد.
در ادامه این گزارش ادعا شده است: بتا ماتریکس دریافته است که متقاضیان اخذ مجوز برای تاسیس بانک با مقامات ارشد دولت احمدی نژاد ارتباط دارند.
عمادی مدعی شد: 6 بانک خصوصی به دلیل کلاهبرداری تحت تحقیق قرار گرفته است.
وی در پایان گفت: این افراد ارتباط بسیار نزدیکی با گروهی که در ایران آن را "گروه انحرافی" می خوانند، دارند.../تحلیل:انتخاب