آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

واکنش احتمالی ایران به بازگشت ناو آمریکایی



 

 

ناو آمریکایی,بازگشت ناو آمریکایی

 

 

معاون فرهنگی و تبليغات دفاعی ستاد کل نيروهای مسلح گفت: براي پرهيز از هر وضعيت ناخوشايند، آمريکايی ها چاره‌ای جز ترک منطقه ندارند.

 

ايسنا : سردار سرتيپ پاسدار سيد مسعود جزايري در گفت‌وگويي با با اشاره به اخطار اخير ناوگان دريايي ايران به ناو هواپيما بر آمريکايي اظهارداشت: ما هيچ ادعايي اضافه بر حقوق شناخته شده بين‌المللي نداريم و در عين حال نسبت به حفاظت از حقوق خود قاطع هستيم و آمريکا بايد اين قاطعيت را درک کند.

وي در پاسخ به سوالي درباره اين‌که چه تغييراتي در معادلات منطقه‌اي باعث شده در اين برهه زماني به ناو آمريکايي هشدار داده شود، تصريح کرد: حضور طولاني مدت آمريکايي‌ها در منطقه باعث افزايش ناامني و ناآرامي بوده و احتمال بروز تنش و برخورد را بيشتر مي‌کند، بنابراين براي پرهيز از هرگونه وضعيت ناخوشايند بعدي، آمريکا بايد منطقه را ترک کند.

وي خروج ناو آمريکايي از تنگه هرمز همزمان با رزمايش ولايت 90 را از سر ناچاري عنوان کرد و افزود: متاسفانه دکترين نظامي آمريکا بر پايه توسعه طلبي بنا شده و تنها در شرايط اجبار است که آنها غير از اين عمل مي‌کنند و خروج ناو هواپيما بر آمريکا از منطقه نيز با توجه به همين رويکرد و از روي ناچاري بوده است.

جزايري جمهوري اسلامي ايران را کشوري قدرتمند خواند که به تنهايي قادر به تامين امنيت منطقه است و ادامه داد: گر چه ايران به تنهايي قادر به حفظ و تامين امنيت منطقه است، لکن پيشنهاد ما همکاري کشورهاي منطقه براي ايجاد امنيت پايدار در کل منطقه مي‌باشد.

معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح در پايان در پاسخ به سوالي مبني بر واکنش ايران در صورت بازگشت ناو آمريکا به منطقه گفت: جمهوري اسلامي ايران ابزارهاي گوناگوني را در اختيار دارد که در نهايت آمريکا چاره‌اي جز ترک منطقه نخواهد داشت، لذا به آنها مي‌گوييم بهتر است حالا که رفته ايد ديگر بر نگرديد و در صورت بازگشت مشکلات احتمالي آينده بر عهده شما خواهد بود..../ايسنا

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------