آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

سه نماینده مجلس: صالحی گزینه اصول‌گرایان برای انتخابات ریاست جمهوری 96



اخبارجدید,خبرهای جدید,اخبار جدید

برخی از چهره‌های جریان راست ایران صالحی را بهترین گزینه از میان گزینه‌های موجود برای رقابت با روحانی می‌دانند.

صالحی گزینه اصول‌گرایان برای انتخابات ریاست جمهوری 96برخی از نمایندگان اصولگرای مجلس می گویند علی اکبر صالحی یکی از گزینه های آنها برای انتخابات ریاست جمهوری آینده است.

 

سه نفر از نمایندگان جریان اصولگرا که مایل به اعلام خود نبودند در گفتگوهای جداگانه با عصر ایران گفته اند که جریان اصول‌گرایی برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده به دنبال نامزدی علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی است.

 

براساس شنیده‌های عصر ایران، برخی از چهره‌های شناخته شده اصول‌گرا، صالحی را بهترین گزینه از میان گزینه‌های موجود برای رقابت با روحانی می‌دانند.

 

آنها گفته اند که هنوز رایزنی با صالحی برای این موضوع آغاز نشده و اصول‌گرایان به دنبال رسیدن به یک وحدت نظر در جریان خود هستند که بعد از آن گفت‌وگو با صالحی را آغاز کنند.

 

اصولگرایان برای انتخابات آینده ریاست جمهوری با فقر کاندیدای شاخص و پرطرفدار روبه رو هستند به همین دلیل به دنبال گزینه جدیدی برای کاندیداتوری هستند.

 

صالحی در این باره تا کنون موضعی نداشته است. او در دولت احمدی نژاد وزیر خارجه بود و دردولت روحانی، رئیس سازمان انرژی اتمی شد.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------