آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

اوباما در شیلی: هدف عملیات نظامی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!



 

اوباما در شیلی: هدف عملیات نظامی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!

 

 

اوباما تاكید كرد كه قذافی باید از قدرت كناره گیری كند.باراك اوباما، رییس جمهور آمریكا در یك كنفرانس خبری پس از دیدار با سباستین پینرا، همتای شیلیایی خود گفت: بركناری معمر قذافی، رهبر لیبی از قدرت موضع نهایی آمریكا و دیگر كشورهای غربی است كه در ائتلاف بین المللی مشاركت كرده اند.

 

وی هم چنین درخصوص مشاركت نیروهای ناتو در مرحله دوم عملیات "سحر اودیسه" كه طی آن قرار است نیروهای بین المللی كنترل حریم هوایی لیبی را به صورت كامل در دست بگیرند صحبت كرد.

به نوشته روزنامه القدس العربی، رییس جمهور آمریكا گفت كه واشنگتن نقش رهبری خود را برای اجرای قطعنامه پرواز ممنوع شورای امنیت در لیبی طی چند روز آینده کاهش می دهد.

باراك اوباما، رییس جمهور آمریكا گفت که ناتو نقش هماهنگ کننده ای در عملیات نظامی علیه معمر قذافی، رهبر لیبی برعهده خواهد داشت.

این در حالی است كه فرانسه و ترکیه مخالف رهبری این عملیات توسط ناتو هستند.

اوباما گفت: هنگامیکه اهداف اولیه عملیات نظامی در لیبی محقق شود، و نیروهای دفاع هوایی قذافی از بین برود رهبری عملیات نظامی به ناتو سپرده می شود.

وی افزود: در گذشته هر گاه آمریکا "بطور یکجانبه و بدون حمایت کامل جهانی" اقدام کرده مجبور شده که بار کامل عملیات ها را بر دوش بکشد.

رئیس جمهور آمریکا تاكید كرد: ناتو وظیفه یك هماهنگ کننده را برعهده خواهد داشت، اما دریاسالار مایک مولن، رئیس ستاد مشترک این انتقال نقش را انجام خواهد داد.

رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا نیز که در روسیه به سر می برد گفته است کشورش بزودی حضور خود را در عملیات نظامی نیروهای ائتلاف در لیبی کاهش می دهد.

انتقال این ماموریت به ناتو نیاز به موافقت همه ۲۸ کشور عضو دارد.

اوباما پیشتر گفته بود که برکناری قذافی از قدرت همچنان بخشی از سیاست خارجی آمریکاست.

وی مدعی است كه هدف عملیات نظامی کنونی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!

اوباما در بخشی دیگر از سخنان خود تاکید کرد که پیش از سازمان ملل نخست اتحادیه عرب خواهان برقراری یک منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی شده بود.

این در حالی است كه اوباما پیش از این تاکید کرده بود که کشورهای غربی در عملیات نظامیشان علیه لیبی، معمر قذافی را هدف قرار نمی دهند.

یکی از سخنگویان کاخ سفید نیزگفت که این عملیات نظامی برای تغییر رژیم در لیبی انجام نمی گیرد.

یکی از سخنگویان دولت فرانسه نیز تاکید کرد که حتی اگر محل اختفای قذافی مشخص باشد، مورد حمله قرار نخواهد گرفت.

رئیس نیروهای مسلح انگلیس هم گفته است که طبق قطعنامه سازمان ملل متحد که برای حمایت از مردم لیبی صادر شده، هدف قرار دادن قذافی ممنوع است.

این در حالیست که لیام فاکس، وزیر دفاع انگلیس گفته بود قذافی "بطور بالقوه ممکن است" مورد حمله قرار گیرد.../ايسنا

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------