حیات سیاسی احمدی نژاد در چه صورتی امکان پذیر خواهد بود؟
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
اخبار سیاسی - داریوش قنبری :
حنای احمدینژاد دیگر رنگی ندارد/ روحانی وقت مناظره با احمدینژاد را ندارد
داریوش قنبری، نماینده پیشین مجلس با بیان این مطلب گفت: کشورمان هم دیگر فرصت چندانی برای طرح مسائلی از این دست ندارد چرا که ظرف هشت سال گذشته با مدیریت آقای احمدینژاد کشور آنقدر عقب گرد داشته است که دولت اگر به تاخت هم بتازد برای جبران خسارتهای ناشی از سوء مدیریت هشت سال گذشته زمان کم میآورد.
وی افزود: در دوره آقای احمدینژاد هم به انداز کافی مردم از این دست تبلیغات پوچ و بیمحتوا را شنیدهاند و بیفایده بودن آن دیگر برای همه مشخص شده است بنابراین بعید است که گوش شنوایی برای شنیدن جار و جنجالهایی از جنس محمود احمدینژاد وجود داشته باشد.
قنبری درباره انتقاد احمدینژاد از آمارها و اطلاعاتی که رییس جمهوری از عملکرد دولت گذشت در گزارش ۱۰۰ روزه دولت یازدهم گفت: آنچه آقای روحانی در گزارش ۱۰۰ روزه عملکرد دولت یازدهم ارایه کردند عمدتا مبتنی بر این بود که دولت، کشور را تحت چه شرایطی تحویل گرفته است و مردم هم کم و بیش این امور را میدانسنتند و همین احساس را داشتند که کشور شرایط مناسبی را به دلیل عملکرد گذشته ندارد.
این فعال سیاسی اطلاح طلب افزود: با این حال چون در دوره آقای احمدینژاد اجازه انتشار هیچ نوع آماری داده نمیشد تا مشت دولت نهم و دهم زودتر از اینها باز شود، مردم با شنیدن آمارهای دقیق از زبان رییس جمهوری به طور مستند و مستدل درک کردند که در هشت سال گذشته چه بلایی سر کشور آمده است.
وی ادامه داد: آقای احمدینژاد چون الان میبیند که واقعیتهای سیاه گذشته یک به یک در حال رو شدن است، به نوعی میخواهد از طریق جنجال آفرینیهای مسبوق به سابقه خود همچون بگم بگمهای معروف بهره برداری تبلیغاتی کند.
این نماینده پیشین مجلس با تاکید بر اینکه این بهره بهرداریهای تبلیغاتی هم یک هدف بیشتر ندارد و آن زمینه چینی برای بازگشت به قدرت گفت: احمدینژاد که در سال ۸۴ با همین روش بگم بگم راه ورود به قدرت را پیش روی خود باز کرد، گمان میکند که باز هم میتواند با همین روش راه تازهای برای خود باز کند، غافل از اینکه یک اشتباه دوباره تکرار نمیشود.
قنبری افزود: آقای احمدینژاد تنها هنری که داشت تبلیغات بود، آن هم تبلیغات پوچ و بیمحتوا از طریق جار و جنجال، عملکرد او خود گواهی است بر این مدعا. نمونهاش همین سفرهای استانی دولت نهم و دهم که در هر سفر استانی بیش از ۱۰۰ پرژه تصویب میشد که اکثر آنها قابلیت اجرایی هم نداشت و تنها به افزایش مطالبات منجر شد. اما اکنون واقعیتها بیش از پیش مشخص شده است که آن مصوبهها تنها نمایشی در راستای پروژههای تبلیغاتی دولت بود.
وی درباره اینکه اگر واقعیت آن چیزی است که روحانی در گزارش خود ارایه کرده، احمدینژاد قرار است در مناظره از چه دفاع کند گفت: آقای احمدینژاد خود میداند واقعیت چیست طرح بحث مناظره یک فرار به جلو است اما ایشان چون دارای کیش شخصیت است هیچگاه نتوانسته است که انتقاد را بربتابد، از این رو اکنون که با انتقاد روبرو شده چون دستش از ابزارهای اطلاع رسانی کوتاه است میخواهد به مناظر متوسل شود.
قنبری در خاتمه گفت: با این حال وقت آقای روحانی این اجازه را نمیدهد که با او که اکنون با یک شهروند عادی تفاوتی ندارد مناظره کند از سوی دیگر اساسا آقای روحانی همچون سلف خود دنبال تبلیغات و نمایش نیست.
---------------------------------------------
احمد شیرزاد: حیات سیاسی احمدینژاد با جار و جنجال امکانپذیر است
احمد شیرزاد با بیان مطلب گفت: آقای احمدینژاد با سابقهای که از خود به یادگار گذاشته است نه در عرصه دانشگاهی جایگاهی دارد، نه تشکیلات سیاسیای را سامان داده که حیات سیاسی خود را در آن دنبال کند و نه نهاد اقتصادیای را مدیریت کرده و میتواند بکند که به واسطه آن نقش آفرینی خود را علنی کند.
عضو جبهه مشارکت افزود: بر این اساس چنین فردی با توجه به روحیهای که از او سراغ داریم تنها با یک روش و در یک جا میتواند ادامه حیات سیاسی داشته باشد و آن هم پشت تریبون و با جار و جنجال است او به شدت نیاز دارد که از این طریق بگویید من هستم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: با این حال بنده معتقدم کسانی که در قدرت نیستند و دسترسی به رسانهها ندارند و یک سویه مورد نقد قرار میگیرند باید فرصتی برای پاسخگویی پیدا کنند.
شیرزاد با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان در سالهای گذشته بیشترین لطمه را از نقدهای یک سویه و بدون امکان پاسخگویی متحمل شدهاند گفت: در سالهای گذشته تریبونهای رسمی عرصه انتقاد و تاخت و تاز جریانی بود که امکان دفاع از خود را پیدا نمیکردند.
وی افزود: بر این اساس تکرار جفایی که به بخشی از جریان فکری و سیاسی که در این کشور وجود دارد و به هر ترتیب با وجود تمام محدودیتها توانست به حیات خود ادامه دهد درست نیست.
این عضو جبهه مشارکت تاکید کرد: چه بپسندیم و چه نپسندیم محمود احمدینژاد جزءای از تاریخ این مملکت است. او دو دوره به عنوان رییس جمهوری این کشور معرفی شد بنابراین نمیشود به سادگی بخشی از تاریخ را از بین برد کما اینکه از ابتدای انقلاب که به جلو آمدیم شاهد بودیم که هر بار تلاش شد بخشی از تاریخ گذشته حذف شود.
وی با تاکید بر اینکه روش حذف برشهای مختلف تاریخ نمیتواند تا ابد ادامه پیدا کند گفت: بنابراین باید این امکان فراهم شود که رییس جمهوری سابق در رسانه ملی از عملکرد خود دفاع کند. ایشان باید پاسخگوی عملکرد گذشته خود و همچنین اتهام مطرح شده به آن باشد، نه فقط او بلکه باید این سنت همیشگی شود که امکان پاسخگویی برای دولتهای گذشته وجود داشته باشد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: با این حال با توجه به اینکه ایشان امتحان بدی در مناظره از خود پس داده است و نشان داده است که اصلا آدمی نیست که چارچوبهای اخلاقی را در مناظره رعایت کند، این نوع پاسخگویی نمیتواند به شکل مناظره باشد. خاطره مناظرههای سال ۸۸ فراموش شدنی نیست آنجا که آقای احمدینژاد به جای استدلال و طرح برهان و دلیل به بگم بگم و اتهام زنی و افترا روی آورد.
وی ادامه داد: بنابراین اصلا درست نیست که پاسخگویی آقای احمدینژاد نسبت به عملکردشان به شیوه مناظره با رییس جمهور رسمی کشور باشد. به هر حال کاسهای اگر افتاد شکست جمع کردن آن فایدهای ندارد بنابراین با دلیل اینکه ایشان از مواجه با استدلالهای منطق عاجز از پاسخگویی منطقی است به مصلحت نیست که رییس جمهوری کشور روبروی ایشان قرار گیرد و با عتابهای تمسخر آمیز روبرو شود.
اخبار سیاسی - فرارو