آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

قرار بود آن مرد رفته باشد



اخبار ,اخبار سیاسی ,احمدي نژاد

 

اخبار سیاسی - قرار بود آن مرد رفته باشد

 

در روزهاي پس از پايان رياست جمهوري محمود احمدي نژاد در همين ستون نوشته بودم که اگر چه او رفته است اما بايد مواظب حضور دوباره وي از طريق رفتارهاي مسئولان فعلي بود.

 

رفتارهايي که اصرار هشت ساله احمدي نژاد بر تکرارشان، آنها را به صورت رويه اي براي حکومت داري در آورده بود. احمدي نژاد بسياري از امور زير بنايي اداره کشور را معطل گذاشته بود و آن رفتارها را به عنوان شيوه اي از حکومت داري تقويت مي‌کرد و در اين راه رسانه ملي و تريبون‌هاي رسمي نيز با امکانات بيت المال براي اين مهم (!) بسيج شده بودند.


از ادا و اطوارهاي عجيب در سفرهاي استاني گرفته تا عزل و نصب‌هاي ناگهاني و محير العقول (که بيشتر به بند بازي و شمشير بازي مي‌مانست) همه و همه به گونه اي روايت مي‌شد که کارتون سازان و فيلمسازان از رفتار «رابين هود» به جهانيان نشان داده بودند. اصلاً براي کسي عجيب نبود که رئيس جمهور کشور ساعت يازده صبح بيايد پشت تريبون و رو به جمعيتي که صبح زود از ادارات و مدارس به آنجا آورده شده بودند بگويد:”از کي اومدين ؟ ساعت 11، ساعت 10، ساعت 9، ساعت 8، ساعت 7، ساعت 6 و..."


عزل نماينده ديپلماسي کشور در سفر خارجي و به تحقير آميزترين شکل آن، در سکوت تاييد آميز همين رسانه‌ها و تريبون ها، امري عادي و گاه قاطع نيز تلقي مي‌شد. تأييد تصميمي که نيم ساعت پيش تکذيب آن از سوي مقامات رسمي دولت اعلام شده بود موضوع عجيبي به شمار نمي‌رفت. در اين ميان هرچه آن «خسرو» مي‌کرد«شيرين» بود و عين وصواب. از آن سو منتقدان اين رفتارها، نفوذي دشمن و عده اي عقده اي ارزيابي مي‌شدند که از سوي بيگانگان براي تضعيف دولت مردمي و رئيس جمهور ساده زيست سازماندهي شده بودند.


در انتخابات 24 خرداد 92 اما مردم گزينه اي را انتخاب کردند که بيشترين فاصله را با آن نوع مديريت داشت و تلاش مي‌کرد که هيچ کدام از ويژگي‌هاي” آن مرد” را نداشته باشد. پس از روي کار آمدن دولت جديد، دولتمردان تازه کار نيز به مردم نويد مي‌دادند که” آن مرد رفته است” و از آن روز مردمان زيان ديده و خسته از تصميمات و رفتارهاي آن مرد نيز شادمان از آن که تيرشان به خطا نرفته، رفتارهاي دولتمردان جديد را رصد مي کنند.


اگر چه مدت کوتاهي از عمر دولت يازدهم گذشته و ارزيابي اين مدت و نمره دادن به دولتمردان چندان منصفانه نيست، اما ظهور برخي از رفتارهاي ناپسند هشت سال گذشته اگر با تذکر مواجه نشود، بي ترديد سرخوردگي مردم اميدوار به بهبود اوضاع را سبب خواهد شد.


پس مي‌توان از منظر يک دلسوز منافع ملي و دولت جديد به آنها اشاره کرد. چند هفته پيش در سفر استاني دکتر روحاني به استان خوزستان صحنه‌هايي ديده شد که گويي”حقه مهر بدان مهر و نشان است که بود".همان مردم، همان ماشين ها، همان دويدن‌ها و دست تکان دادن‌ها بود، با اين تفاوت که به جاي رئيس جمهوري با کت و شلوار و کاپشن، مردي ملبس به لباس روحانيت ايستاده بود. در باب اين رفتار البته در همان روزها بسياري از دلسوزان تذکر داده بودند و در اين جا تنها به يک ياد آوري بسنده مي‌شود.


اما اتفاقات رسانه اي، منتهي به کناره گيري دکتر محمد علي نجفي از رياست سازمان ميراث فرهنگي از همان جنس بود که در دولت احمدي نژاد بارها رخ داده بود. به ياد بياوريد تکذيب کناره گيري نجفي از ميراث فرهنگي را، هم از سوي دولتي‌ها و هم از سوي خودش؛ آن را بگذاريد در کنار خبر رسمي کناره گيري نجفي و پذيرش آن از سوي رئيس جمهور به فاصله يک نيم روز.

 

حالا کمي به عقب بر گرديد و ببينيد از اين دست اتفاقات چند بار در دولت احمدي نژاد رخ داد. مثلاً حرف و حديث‌ها پيرامون بر کناري خانم وحيد دستجردي وزير بهداشت آن روزها را به ياد آوريد. بعد تکذيب قاطعانه معاون اول رئيس جمهور را بگذاريد کنار آن. رحيمي چشم در چشم خبر نگاران گفته بود:" تا آقاي احمدي نژاد هست خانم وحيد دستجردي هم هست". اما يک هفته بعد احمدي نژاد بود و مرضيه وحيد دستجردي نبود.

 

آن روزها هيچ کس تکذيبيه‌هاي پياپي مقامات دولتي را باور نمي‌کرد. تکذيب و انکار، خود دليلي محکم بود که نشان مي‌داد حتماً خبري هست و اين بي اعتباري پديد نيامد، مگر به آن دليل که خود دولتمردان به اعتبار گفته‌ها و تصميمات خود پشت پا مي‌زدند و در حقيقت در منظر رسانه‌ها سخنان خود را تکذيب مي‌کردند.


ماجراي تکذيب و تائيد کناره گيري دکتر محمد علي نجفي به هر دليل که رخ داده باشد و پشت پرده آن هر چه که باشد فرقي نمي‌کند. آنچه مردم مشاهده کردند نقض گفته‌هاي مسئولان به فاصله يک نيم روز بود و اين خطري جدي است براي مسئولاني که در چهار يا هشت سال آينده، مخالفان سرسختي خواهد داشت که مي‌توانند از پر کاهي ضعيف رشته کوهي از مشکلات بسازند.


روشهاي ناپسند مديريت در هشت سال گذشته نمايندگاني در ميان نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري 92 داشت که مردم به آنها جواب «نه» دادند. به کار بردن هر کدام از آن روشها از سوي مردان کابينه يازدهم بدون ترديد نمره اي منفي در کارنامه دولت خواهد بود که با پاسخ مردم مواجه خواهد شد. پس بر دولتي ها، به ويژه رئيس جمهور، است که جلوي اتخاذ روشهاي گذشته را بگيرند. بهتر است روحاني راهروهاي ساختمان رياست جمهوري و وزارت خانه‌هاي دولت اش را خوب بگردد، نکند روح آن مرد هنوز در آنجا پرسه بزند؛ زيرا به اعتبار رايي که مردم دادند قرار بود آن مرد رفته باشد.
اخبار سیاسی - ابتکار

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------