تاجرین فتنه هم داریم؟!
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
اخبار سیاسی - تاجرین فتنه هم داریم؟!
-هفته گذشته و قبلتر از آن افرادی از نهادهای مختلف برای مسئولان حوادث 88 اعلام حکم کردند و گفتند که اینها باید اعدام شوند، با توجه به اینکه صدور حکم و اعلام آن در اختیار قوه قضاییه است، واکنش قوه قضاییه نسبت به این افراد چیست؟
-محسنیاژهای :اگر اظهارنظر موجب تشویش اذهان عمومی شود این طبق قانون پیشبینی شده است. اگر فرد خاصی از اظهارنظر متضرر شود و شکایت کند، طبیعی است رسیدگی میشود، اما اگر غیر از این موارد باشد دستگاه قضایی وارد نمیشود.(برگرفته از گفتگوی امروز عصر سخنگوی قوه قضائیه با رسانه)
فضایی سیاسی و اجتماعی که اکنون بر کشورمان حاکم شده طبق قول ها و براساس شعار های انتخاباتی و مهمتر از همه براساس رفتارهای عملی دولت دکتر روحانی بر مبنای اعتدال و تلطیف بوده است.
در حقیقت رفتارهای عملی دولت جدید در بکارگیری تدبیر و امید بهمراه اعتدال توانسته فضای سنگین هجمه ها را که حداقل در طی 2 سال اخیر به ادبیات رایج و همچنین رفتارهای عملی دولت قبلی تبدیل شده بود را کم کم از بین ببرد.فضای ی رو به تلطیف فعلی ،حتی در محاوره های مردم و بچه های دبستانی سرزمین مان نیز جاری است.
موضوع حوادث خرداد 88 و همچنین قضایای حصر و رفع حصر، از جمله مواردی بود که دکتر روحانی حتی در مناظره های انتخاباتی در تلویزیون نیز بدانها اشاره کرده بود.در واقع ایشان از موضع تدبیر و امید در این مورد خاص نیز نظر خود را اعلام نمودند.
از سویی دیگر گذشته از کسانی که در طی این سالها (به صورت سرخود و خودجوش)در جایگاه قاضی دستگاه قضا نشستند و حکم اعدام و یا تبعید برای افراد صادر کردند ،برخی دیگر "معاذالله" در جایگاه فراتر ازخداوندگار قرار گرفتند و هیچ راهی و پنجره ای را برای رفع این معضل برنتابیدند.
تاکنون واژه های مرتبط و بعضا نیز بی ربطی در کنار کلمه فنته چسبانیده شده است.از ساکتین فتنه تا کاسبین فنته همگی در این راستا قرار دارندوبه نظر می رسد باید واژه "تاجرین فنته" را نیز به این دامنه اضافه کرد.
تاجر فتنه فردی است با نفوذ که بدون در نظر گرفتن جایگاه خود وحق و حقوق قانونی طرف دیگر ،مدام در حال لابی گری و اخذ امتیاز سیاسی و اجتماعی است.تجارت سیاسی همین است و معنای دیگری ندارد.برای چنین افرادی شرایط کشور و نظر مردم در اولویت نیست.
تاجر فتنه می تواند خودش را در مقام قاضی قرار دهد و حکم صادر کند.چنانکه همین افراد گاهی در لباس دانشمند فنی و هسته ای یا دیپلمات و... قرار می گیرند و حکم و نظر کارشناسی برخلاف مصالح مردم و نظام نیز صادر می کنند.این تاجر سیاسی کار حق خود می داند که بدون هیچ جایگاه قانونی برای خلق الله حکم ببرد حتی اگر تبعید و اعدام باشد.
دولت دکتر حسن روحانی نماد تدبیر و امید است و اعتدال در رفتار و کردار دولت تا اینجای کار مدنظر بوده است..قاضی های خود خوانده و تاجرین فتنه در تعریف بالا، به مانند دیگر امور مثل "قضیه پرونده هسته ای کشورمان" فقط حکم "همین ولاغیر" صادر می کنند در حالی که مواردی مانند رفع حصر را باید برمبنای قانون پیگیری نمود.همانگونه رئیس جمهوری در برنامه اخیر تلویزیونی شان (گزارش عملکرد 100 روزه)عنوان کردند،برخی در جریانات سیاسی به جای آرامش بخشیدن به مجموعه،در فکر هیزم بیشتر برای برافروختگی افزونتر آتش هستند.
و در آخر اینکه تاجرین فتنه اگرچه کبریت آتش افروزی شخصابدست ندارند اما اصل جنس و توزیع آن در ید قدرتشان است.و به همت عالی و باقی و یا به تنها تن خویش هم که شده ،هیزم تندروی را برای آتش اختلافات تامین می کنند.
در این چند ماهه اخیر پس از انتخابات نشاط سیاسی فزاینده ای برای مردم شریف ایران روی داده است.مردم به دولت اعتدال و قانونمدار روحانی دادند و از این لحاظ شادمانند. در سایه همدلی است که می توان از خرمن آتش ،سبزه زار آفرید.این قبیل رفتارهای سیاسی و تندروی های بی حساب مردم را خوشحال نمی کند.
اخبار سیاسی - خبرآنلاین