آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

بگذار بيدي باشيم که با هر بادي مي‌لرزد



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

اخبار سیاسی- بگذار بيدي باشيم که با هر بادي مي‌لرزد

مي توان بر اين سياهه باز هم افزود. اما واقعيت امروز جهان به گونه اي ديگر است. جهان فهميده است که بيدهايش به هربادي بلرزند بهتر است، که هر لرزشي خود زنگ خطري است که مي‌تواند به چاره اي منجر شود. ما هم بايد در حوزه سياست، مديريت و مسئوليت، دست از دامن اين ضرب المثل برداريم. بگذار بيدي باشيم که با هر نسيمي مي‌لرزد. بيدي که در برابر باد خم نشود لاجرم دربرابر توفان خواهد شکست. بادها هميشه تهديد نيستند، گاه هشدارند و گاه فرصت، تا ما انعطاف بياموزيم و مشق نرمش کنيم.

«ما بيدي نيستيم که از اين بادها بلرزيم » اين ضرب المثل در زبان فارسي در بيان وجه حماسي ايرانيان به کار برده مي‌شود. يعني اين که ما در برابر حملات، ناملايمات، خطرات و چيزهاي ديگر از اين دست، هراسي به دل راه نمي‌دهيم و کوتاه نمي‌آئيم.

 

اين ضرب المثل که کم کم به شعار بدل شد،گاه براي قوت قلب و افزايش اعتماد به نفس ملتي به کار برده مي‌شد و زماني رجزخواني براي حريفان و رقيبان و دشمنان. براي هر چه که بود تکرار بيش از حد آن در ذهن و زبان ما، سبب ايجاد اعتماد به نفسي کاذب گرديد که گويي خم شدن، انعطاف، نرمش و چرخش تنها مختص ضعيفان است و ما قدرتمندتر از آنيم که از اين روش استفاده کنيم.

 

بر اثر کثرت استعمال اين ضرب المثل بوده که همه لرزيدن‌ها و انعطاف‌ها در برابر دشمنان و رقيبان و حتي ناملايمات روزگار معناي متفاوتي پيدا کرده است؛ مانند: شکست، لغزش و سازش. از همين منظر مي‌توان به تحولات ما و ديگران نگريست و احتمالاً به نتيجه اي نيز دست يافت:


1- در هفته گذشته زلزله اي سياسي در کشور همسايه ما ترکيه به وقوع پيوست که تا کنون تلفات سياسي زيادي به بار آورده است. دستگيري جواني به دليل مفاسد اقتصادي گسترده سبب آشکار شدن برخي ارتباطات و زد و بندهاي اين فرد با تعدادي از مقامات حزب حاکم، وزراي دولت و آقا زاده‌هاي آنان گرديد.

 

اگر چه نخست وزير در برابر دوربين ها، موضوع را به خارجي‌ها و توطئه رقبا نسبت مي‌دهد، اما همزمان دست به تغييراتي در کابينه خود مي‌زند. برخي از نمايندگان مجلس اين کشور از عضويت در حزب حاکم ( که برخي از اعضاي آن به فساد متهم شده اند) استعفا مي‌کنند تا دامن خود را از اين آلودگي پاک نگه دارند.


2- با کمي جستجو در اطراف و اکناف جهان موارد بسياري مي‌توان يافت که گاه يک زلزله چند ريشتري و ترک خوردن ساختماني در يک کشور، انگيزه اي مي‌شود براي کناره گيري مسئولان مربوط به مسکن و زيرساخت‌هاي عمراني آن کشور.يا تصادفات جاده اي، ريلي و هوايي در يک کشور ديگر نيز به استعفا، برکناري و حتي محاکمه وزرا و مسئولان مربوط به جاده و راه آهن و هواپيمايي، منجر مي‌شود.


3- برگرديم به کشورخودمان. ما بيدي نيستيم که از اين بادها بلرزيم. هنوز دخترکان مدرسه شين آباد؛که بينايي و زيبايي خود را در آتش بي مسئوليتي بخشي از مسئولان از دست داده اند، بازي و تحصيل را رها کرده و در راهرو‌هاي بيمارستان‌ها، دربه در به دنبال درمان دردهاي خود هستند و مسئولان هيچ مسئوليتي از اين بابت در خود احساس نکرده اند. از نگاه اين مسئولان، مديريت اجرايي کشور نبايد به خاطر دردهاي چند دختر روستايي خدشه دار شود(!) ديگران درباره ما چه فکر مي‌کنند؟

 

اگر اشباهات مان را بپذيريم، با بلندگوهاي تبليغاتي استکبار جهاني،چه کار کنيم؟ اگر آمار تصادفات جاده اي حاصل از خرابي راه‌ها و استاندارد نبودن خودروهاي ساخت وطن، بالاست چه باک؟ به دستاوردهاي دولت(!) در اين حوزه‌ها نبايد خدشه وارد شود! اگر بنزين ساخت داخل فضاي برخي از شهرها را مسموم کرده و نفس‌هاي کودکان و پيران را به شماره انداخته، نبايد بهانه به دست دشمنان داد ومسئولان را تخطئه کرد!


4- باز هم برگرديم به کشور. دولت و مجلس و برخي ديگر از بخش‌هاي نظارتي و اجرايي کشور ما از بادهايي مانند فساد سه هزارميلياردي، اختلاس در بيمه ايران و بذل وبخشش پول‌هاي مستمري بگيران تامين اجتماعي و مواردي از اين دست، نمي‌لرزند( اگرچه نامه روز گذشته دکتر حسن روحاني براي شناسايي و مجازات رانت خواران، آغاز اراده اي ديگر درنحوه مديريت را نشان مي‌دهد).

 

گفته مي‌شد فساد بزرگ مالي، نبايد موجبات تضعيف سيستم بانکي کشور را را فراهم کند. اگر مسئولي از دولت در آن دست دارد که نبايد مسئوليت آن به گردن دولت باشد! اگر نمايندگاني ازمجلس، خود و فرزندان شان درگير اين موضوع باشند که نبايد پاي مجلس وسط کشيده شود!

 

اگر در پرونده اختلاس در بيمه ايران نام برخي از مسئولان رده بالا مطرح مي‌شود، به ملاحظه جايگاه آنان، اندکي بايد سکوت کرد! مگر نمي‌بينيد همه وسايل ارتباطي جهان استکبار روي ما متمرکز شده اند؟ پس بايد با تمام توان تکذيب کرد. حتي اگر دم خروس واقعيت از جاهاي ديگر خود را نشان دهد، بايد انکار کرد. بيدهاي ما از فولاد روييده اند، نبايد با اين بادها بلرزند!.


***
مي توان بر اين سياهه باز هم افزود. اما واقعيت امروز جهان به گونه اي ديگر است. جهان فهميده است که بيدهايش به هربادي بلرزند بهتر است، که هر لرزشي خود زنگ خطري است که مي‌تواند به چاره اي منجر شود. ما هم بايد در حوزه سياست، مديريت و مسئوليت، دست از دامن اين ضرب المثل برداريم. بگذار بيدي باشيم که با هر نسيمي مي‌لرزد. بيدي که در برابر باد خم نشود لاجرم دربرابر توفان خواهد شکست. بادها هميشه تهديد نيستند، گاه هشدارند و گاه فرصت، تا ما انعطاف بياموزيم و مشق نرمش کنيم.

اخبار سیاسی - ابتکار

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------