هشت سال با سرهنگ و پسرش / پدیده آقازاده ها در ایران +عکس
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
اخبار سیاسی - خاطرات عباس پازوکی از هشت سال با سرهنگ و پسرش:
پدیده آقازاده ها در ایران +عکس
عباس پازوکی از روزنامه نگاران فعال در شبکه اجتماعی فیس بوک در ادامه افشاگری های خود از کمیته رسانه ستاد انتخاباتی سردار قالیباف به ریاست الیاس فرزند ارشد محمد باقر قالیباف و دبیری خودش این بار در یک یادداشت فیس بوکی خود به بررسی پدیده آقا زاده ها در ایران پرداخته است.
به گزارش پیام نو، عباس پازوکی که پیش از این و در یک یادداشت فیس بوکی خود از انتشار خاطراتش در قالب یک کتاب با عنوان “هشت سال با سرهنگ و پسرش” خبر داده بود ، و در چند استاتوس فیس بوکی خود به افشای بخشی از مصوبات کمیته رسانه ستاد انتخاباتی سردار محمد باقر قالیباف پرداخته بود ، اخیرا در صفحه فیس بوک خود یادداشتی منتشر نموده که این بار نه آشکارا بلکه در لفافه و با کنایه به روند شایسته سالاری در جریان رسانه ای یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری که وی نیز از اعضاء ستاد رسانه وی بوده پرداخته است .
پازوکی در صفحه فیس بوکش این چنین نوشته است :
پدیده آقازاده ها در ایران (۱)
آقازاده ای که مقابل امیرالمونین ایستاد
زبیر پسر عمه رسول خدا (ص) و حضرت علی (ع) بود و در تمام دوران خانه نشینی ایشان از دوستان صمیمی علی (ع) به شمار می رفت . اما تحت تاثیر فرزندش عبدالله در جنگ جمل مقابل دوست نزدیک و مراد خود ایستاد . امیرالمونین او را از نزدیک نصیحت کرد و زبیر قسم یاد کرد که در مقابل سپاه علی(ع) شمشیر نخواهد کشید . اما به هنگام بازگشت باز فرزندش عبدالله او رو تحت فشار گذاشت و سرانجام زبیر ناچار شد میان حق و فرزندش سر به بیابان بگذارد و فرار کند. اما سر او را بریدند و نزد علی (ع) آوردند و ایشان قاتل زبیر را به جهنم بشارت داد . چرا که نیک می دانست زبیر پشیمان شده و واقعا قصد ایستادن مقابل سپاه امیرالمونین را نداشت .
عبدالله ابن زبیر و امثال او در تاریخ بشریت و در تاریخ اسلام زیادند . فرزندانی که یا حیثیت و دین پدر را بر باد داده اند و یا جانش را . شاید یکی از علاقه مند ترین افراد به تاریخ اسلام یکی از نامزدهای سابق انتخابات ریاست جمهوری بود که به شدت تاریخ اسلام را دوست داشت . او بارها در جلسات مختلف تاکید می کرد که سیاستمدار نیست اما هر چه از سیاست می داند همان چیزی است که در تاریخ اسلام خوانده است .
از اینرو به نگارنده این سطور نیز تاکید جدی داشت که در حوزه رسانه ای به بازخوانی تاریخ اسلام بپردازم و تاکید می کرد اگر خودش فرصت می داشت تا رسانه ای را اداره کند حتما به بازخوانی تاریخ زندگی معاویه ، خوارج و … می پرداخت . حتی توصیه اکید داشت کتاب روانشناسی زندگی معاویه را تهیه و مطالعه کنم . جالب تر اینکه به شدت تاکید داشت حتما داستان ” ناکثین ” را بخوانم و با آنچه در جنگ جمل علیه امیرالمونین اتفاق افتاد آشنایی کامل پیدا کنم …
اما واقعیت این است که حتی مطالعه تاریخ اسلام ، روانشناسی معاویه و اتحاد ” ناکثین” علیه امیر المونین هم ما انسان ها را نمی تواند از آن بلایایی که نزدیکمان است دور کند . چرا که حب قدرت ، حب مال وحب فرزند انصافاً از سخت ترین آزمایشاتی است که خداوند انسان ها را با آن ها آزمایش می کند . شاید همین حب فرزند است که سبب شد برخی نامزدهای انتخابات اخیر ریاست جمهوری از یک سو نقش عبدالله ابن زبیر در جنگ جمل را بدانند و از سوی دیگر عنان کار های سیاسی خود را از سال ها قبل از انتخابات دست فرزند کم سن و سال و بی تجربه خود بدهند . جالب تر اینکه حتی بزرگان را با وجود همه زمزمه های نارضایتی که وجود داشت ،زیر دست او قرار دهند و بدین سبب شکست خود را رقم زنند .
چه کسی باور می کرد که کلی آدم تحصیل کرده با مدرک دکتری و کلی مدیر رسانه و حتی اساتید دانشگاه زیر نظر بچه ای که متولد ۱۳۶۴ است و تازه لیسانسش را گرفته بود فعالیت کنند ؟ جالب تر اینکه این آقازاده در برخی جلسات سر آنها فریاد بکشد که شما را من به اینجا رساندم و اگر در کارتان کوتاهی کنید همانطور که آودرمتان بر میدارم !
شاید این همان بلایی است که ممکن است بر سر یک نامزد ریاست جمهوری بیاید . کسی که باید نماد شایسته سالاری باشد ، بزرگان و شایستگان را زیر دست یک جوان بی تجربه ، بی تخصص ، بی سابقه و با سن کم قرار می دهد. گویی همه امکانات مادی که در اختیار او قرار گرفته تنها کارگاهی است برای آموزش فرزند و آب دیده شدن در دنیای سیاست و رسانه !
امام رضا (ع) می فرماید : ” هر گاه مردم به گناهانی تازه که قبلا به انجام آن نمی پرداختند ، آلوده شوند با بیماری ها و مشکلات جدیدی که برایشان نا آشناست مواجه می شوند “
امام صادق (ع) می فرماید : ” خداوند نعمتی را که به بنده ای عطا فرموده است ؛ از او نخواهد گرفت مگر اینکه آلوده به گناهی گردد که به واسطه آن سزاوار سلب نعمت باشد . ” بنابراین شاید لازم است برخی نامزدهای محترم انتخابات سابق ریاست جمهوری با خود بیندیشند چرا تا ۳ روز آخر انتخابات نفر اول تمام نظرسنجی ها هستند و ناگهان خداوند نعمت محبت مردم به این فرد را از او سلب می کند و دل های مردم جایگاه محبت به فرد دیگری می شود که تا روزهای قبل تمام نظرسنجی ها حکایت از رتبه های پایین او داشت ؟
شاید اشکال اساسی افرادی در این جایگاه ها این است که وقتی به مطالعه تاریخ اسلام می پردازند فقط به تطبیق مصادیق با رقبا و مخالفان خود می پردازند ، در حالیکه باید دائم ممارست کنند مبادا خودشان مصداق بسیاری از گناه کاری ها نشوند.
در ادامه این سلسله یادداشت ها به تبیین و تحلیل بیشتری درباره این موضوع می پردازیم . انشااالله
اخبار سیاسی - سایت پیام نو