آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

اين سفر پيام تغيير را منتقل نكرد



اخبار,حسن روحانی,محمود احمدی نژاد


اخبار سیاسی - اين سفر پيام تغيير را منتقل نكرد

رئيس جمهور به خوزستان سفر كرد تا اولين سفر استاني رئيس دولت يازدهم رقم بخورد. «محمود احمدي‌نژاد» پايه‌گذار اين سفرها به سبك و سياق خاص خود بود. با نگاهي به اتفاقاتي كه در سفر روحاني رخ داد مي‌توان دريافت كه تصوير بيروني سفر تغيير نكرده است.

يكي از بزرگترين نقدهايي كه همفكران و نزديكان رئيس‌جمهور فعلي به سفرهاي استاني احمدي‌نژاد وارد مي‌دانستند اين بود كه در اين سفرها صرفا شعارهايي داده مي‌شد و مصوباتي بي‌شمار و بدون پشتوانه تصويب مي‌شد كه نه به مرحله اجرا مي‌رسيد و نه اجرا مي‌شد.  در واقع هنوز مردم به دنبال خودروي رئيس جمهور مي‌دوند و او هم براي آنان دست تكان مي‌دهد و دوباره رئيس‌جمهور وعده و وعيدهاي فراوان به مردم مي‌دهد.


تصور ما اين بود آن مردي كه مردم را به دنبال خودروي خود مي‌كشاند، آن مردي كه وقتي در جايگاه‌ سخنراني قرار مي‌گرفت شعار تحويل مردم مي‌داد، ديگر رفته است. تصور ما اين بود كه پس از كش و قوس‌هاي فراوان و انتخاب فردي معتدل به عنوان رئيس‌جمهور، دوران شعار گذشته و زمان عمل است.  جناب آقاي رئيس‌جمهور! اين نوع رفتار مختص به يك حقوقدان نيست.


اينكه مردم ساده‌دل به دنبال خودروي شخصي كه صاحب قدرت است بدوند، نه تنها افتخار نيست بلكه دردآور است. اينكه مردم گرفتار به رئيس‌جمهور نامه بنويسند و درخواست وام يا حتي ابراز علاقه كنند، انسان را واقعا رنج مي‌دهد. حضور مردم پشت سر خودروي رئيس‌جمهور، معيار محبوبيت نيست.


اين سكه روي ديگري هم دارد. گروهي از مطبوعات حامي دولت گذشته به محض حضور احمدي‌نژاد در هر نقطه‌اي از ايران و حضور همان مردم ساده‌دل به دنبال او، تمام صفحه اول خود را به عكس اين اتفاق اختصاص مي‌دادند و از استقبال بي‌نظير و با شكوه مردم از رئيس دولت محبوبشان خبر مي‌دادند و رسانه‌هاي غير همسو كاملا آن را ناديده مي‌انگاشتند. حال همان داستان در حال تكرار است و تنها جاي اين دو طيف فكري در رسانه‌ها تغيير كرده است.


كافي است به صفحه يك برخي روزنامه‌ها پس از اولين سفر استاني رئيس‌جمهور نگاه كنيم. با تاسف درمي‌يابيم كه در هنوز بر همان پاشنه مي‌چرخد. صدالبته كه نقدي به روزنامه‌نگاران همين نشريات وارد نيست، بلكه مديريت و تفكرات حاكم بر رسانه است كه بايد پاسخگو باشد. چگونه مي‌توان از راه انصاف خارج نشد و اين اتفاقات را براي دولت نهم و دهم بد انگاشت و براي دولت يازدهم حُسن.


در ايام انتخابات رياست جمهوري، روحاني شعارهايي را مطرح كرد و نماينده مطالبه بخش بزرگي از صداي فروخفته جامعه شد. امروزه بسياري از محدوديت‌هاي رئيس‌جمهور براي مردم قابل درك است. حتي برخي مواضع به دور از انتظار روحاني در حوزه سياست داخلي را مي‌توان درك كرد؛ اما نمي‌توان از رفتارهاي اينچنيني و با اين بزرگي چشم پوشي كرد.


 اميدوار بوديم بسياري از اشتباهاتي كه در دولت گذشته رخ داد را ديگر به چشم نبينيم؛ چراكه به گواه بسياري كارشناسان و شخص رئيس‌جمهور محترم، راي به دولت تدبير و اميد به انگيزه تغيير بود. اين تغييرات را مردم بايد حس كنند. هم در عرصه مديريت كشور و هم در رسانه‌ها. اگر قرار است آيين مملكت‌داري تغيير كند چه بهتر كه روش روزنامه‌نگاري هم دچار تغيير و تحول شود.
اخبار سیاسی-  قانون

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------