چرا فقط گروه خاصي بايد بگويد ما حامي رهبري هستيم؟
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
چرا فقط گروه خاصي بايد بگويد ما حامي رهبري هستيم؟/ یکبار آيتالله مشكيني در مورد امام (ره) حرف هایی زدند که اصلا به مذاق ایشان خوش نيامد
بايد به اينها شك كرد. چرا بايد گروه خاصي منتسب به رهبر باشد. چرا عدهيي بايد بگويند ديگران مخالف رهبري هستند و ما فقط موافق رهبري هستيم؟ بايد اين درد را درمان كرد.
انتخاب : حجت الاسلام والمسلمین موسوی تبریزی گفت: حذف كساني كه به نظام اعتقاد دارند و براي نظام زحمات زيادي كشيدهاند تنها نفعي كه دارد خوشحالي بدخواهان انقلاب است. فرقي نميكند آقاي هاشمي باشد يا خاتمي. كسي كه نميداند جريانات چگونه پيش ميرود يا آن جواني كه امام را نديده است با اين اتفاقات مذموم پيش خود خواهد گفت كه نظام، كارخانه منحرفسازي و بيدينسازي ساخته است. پخش اتهاماتي كه مبناي حقوقي ندارد و به اثبات نرسيده است، به اصل نظام خدشه وارد ميكند. بايد اعتبار نيروهاي انقلاب را حفظ كنيم نه آنكه خود با دست خود، نيروهايمان را به ذبحگاه ببريم.
به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ وی می افزاید: نه تنها حذف آقاي هاشمي و خاتمي كار درستي نيست كه حذف افراد ديگري كه به هر نحو براي نظام كار ميكنند هم به صلاح كشور نيست.
دبيركل مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم اضافه می کند: بايد مرز بين نقد و حذف را بازخواني كنيم. بايد ببينيم چه كساني به دنبال افزايش دعواها هستند تا از اين دعواها و جو خاكستري به اهداف خود برسند.
موسوی تبریزی که باع "اعتماد" گفت و گو می کرد، با ابیان این که «سياست حذف، سياست بدخواهان نظام است» می گوید: چرا در اين كشور فقط گروه خاصي بايد بگويد ما حامي رهبري هستيم؟ بايد به اينها شك كرد.
وی که در اوایل انقلاب، دادستان کل انقلاب بوده، می افزاید: چرا بايد گروه خاصي منتسب به رهبر باشد. چرا عدهيي بايد بگويند ديگران مخالف رهبري هستند و ما فقط موافق رهبري هستيم؟ بايد اين درد را درمان كرد.
انتقاد از تملق گویی ایرانیان و اشاره به ماجرای آیت الله مشکینی
موسوی تبریزی در بخش دیگری از این گفت و گو در مورد تملق می گوید: متاسفانه يك نوع تملق در رگ و پوست ايرانيان است. ايرانيان اين مساله را پذيرفته بودند كه يك طرف سلطان بن سلطان باشد و طرف ديگر، خودشان. حالا البته اگر مجتهدين در آن عصر از اين ادبيات استفاده ميكردند، هم ريشه در نهادينه شدن فرهنگ تملق در ايرانيان داشته است و هم دلايلي نظير اينكه با اين كار قصد داشتهاند با پنبه سر شاه را ببرند و كار خلق را در عصر زور و ظلم به پيش ببرند. به واقع بايد دعا كرد تا مسوولان از شر تملقگوها نجات پيدا كنند.
وی اضافه می کند: تملق نهتنها براي نظام اسلامي، كه براي هيچ نظام سياسي كارايي ندارد. شما پيش از انقلاب را نگاه كنيد. فضاي باز سياسي تحمل نميشود. مديريت كشور به صورت انحصاري در اختيار طيف محدودي قرار ميگيرد. رژيم حتي احزاب موجود را هم تحمل نميكند. همه با دستور شاه مجبور ميشوند عضو حزب رستاخيز شوند. كارمندان دولتي مجبور ميشوند براي اينكه كار خود را از دست ندهند به اين حزب بپيوندند.
اينها البته در ظاهر عضو حزب رستاخيز بودند اما در باطن اعتقادي به حزب نداشتند و خودشان هم ميدانستند عضويتشان دروغين است. اما وابستگان و نانخوران رژيم پهلوي كه اطراف شاه مست قدرت بودند و نانشان در ثناگويي، به شاه گزارش ميدادند كه همه ملت ايران بنا به خواسته شما عضو حزب رستاخيز شدهاند، همهچيز بر وفق مراد است. در حالي كه خودشان هم ميدانستند واقعيت اين نيست اما همين گزارشهاي غلط چون بر اساس خواست شاه بود، باعث شد او بيش از پيش باور غلط خود را باور كند. همين تملقها باعث فريب خود شاه هم شده بود.
وی پس از بیان ماجرای مشهور فخر الدین حجازی، در ادامه به ماجرای مشابه مربوط به ایت الله مشکینی نیز اشاره می کند: يك بار هم مرحوم آيتالله مشكيني به عنوان رييس مجلس خبرگان رهبري در ديدار اعضاي اين مجلس با امام صحبت كردند كه اصلا به مذاق امام خوش نيامد تا باز هم امام گفتند من تعجب ميكنم از آقاي مشكيني كه اين گونه صحبت ميكنند ./انتخاب