بازگشت ناگهانی سفیر رژیم اسرائیل از آمریکا
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
در پي اختلاف با اوباما تلآويو سفير خود را از واشنگتن فراخواند!
روزنامه اسرائيلي هاآرتص نوشت كه تلآويو در پي اختلافات با باراك اوباما سفير خود را در واشنگتن فراخواند.
روزنامه اسرائيلي هاآرتص نوشت: به دنبال تيرگي روابط بنيامين نتانياهو، نخستوزير اسرائيل با باراك اوباما، رئيسجمهوري آمريكا و همچنين در راستاي آمادگي نتانياهو براي سخنراني در مجمع عمومي سازمان ملل، نخست وزير رژيم صهيونيستي به صورت غيرمنتظره مايكل اورن، سفير اسرائيل را در آمريكا فراخواند.
روزنامه مذكور نوشت كه سفير تلآويو در واشنگتن در سفري كوتاه براي توجيه و آماده كردن نتانياهو پيش از سفرش به نيويورك به اراضي اشغالي بازگشت.
هاآرتص در ادامه آورد: سفارتخانه اسرائيل در واشنگتن اذعان كرد كه اورن اكنون در اسرائيل حضور دارد اما اعلام كرد كه اين سفر وي يك سفر معمولي و بر اساس وظايف رسمياش است.
روزنامه هاآرتص تاكيد كرد: با وجود اظهارات سفارتخانه اسرائيل، اما اين سفر استثنايي است و سفير اسرائيل وارد تلآويو شد تا با نتانياهو پيش از رفتن به نيويورك ديدار كند.
روزنامه مذكور نوشت: يعقوب عاميدور، مشاور امنيت ملي اسرائيل روز چهارشنبه گذشته به واشنگتن رفت و با تام دانيلن، همتاي آمريكايياش ديدار كرد و در اين ديدار تلاشهايي براي دستيابي به تفاهمهاي جديد با آمريكا در خصوص ايران بررسي شد.
اين روزنامه در ادامه آورد: با وجود آنكه عاميدور چند پيام از آمريكاييها براي بنيامين نتانياهو به همراه آورد، اما اورن به اسرائيل آمد تا نتانياهو را براي ديدار با هيلاري كلينتون، وزير امور خارجه آمريكا در نيويورك توجيه و آماده كند.
هاآرتص به اين مساله اشاره كرد كه اورن در تماس با آمريكاييها و در رسانههاي آمريكايي مانند نتانياهو چندين اشتباه سياسي بزرگ در خصوص مشخص كردن خط قرمز در مقابل ايران مرتكب شده است.
هاآرتص به اين مساله اشاره كرد كه علت اين سفر تنها براي گروه اندكي از كارمندان سفارت و وزارت خارجه رژيم صهيونيستي شناخته شده است و اورن تنها 36 ساعت در اراضي اشغالي ميماند./ایسنا